icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
blunka
23. feb 2020

Petush vyskúšala tobogan ako prvá 😊.
Radi by sme navštívili Aquapark Senec.
Mama, ocko, dcéra, syn. Zo Žiliny.

laura156
23. feb 2020

prva bola Petush.Milujeme kupanie hlavne nase baby su vodne zabky❤

susanna33
23. feb 2020

Prvá išla Petush.
Do aqaparku by som išla s manželom a dvoma synmi z Piešťan.

cucoriedkaamalinka
23. feb 2020

Prvá išla Petush ❤ išla by som s manželom a 15 mesačným synčekom, zbožnujeme vodu 💋

babobka
23. feb 2020

prvá išla Petush, prišli by sme od Nitry, v počte 4 - 6... podľa toho, ktoré deti budú môcť

mica535
23. feb 2020

Petush isla ako prva. Nase osadenstvo by pozostavala z mojho ja ,manzel,synator a dcerenka a sme z Piestan.

biankalea
23. feb 2020

Prvá išla Petush. Cestovali by sme z Humenneho a išli by sme cela rodinka - ocko Radko + mamka Martina a naše úžasné detičky Bianka a Miško

dadika117
23. feb 2020

Petush hi vyskzsala ako prva.

tina1992
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels prva isla Petush. Uzit si more zabavy a vyclapkat sa by sme isli s manzelom, dcerou Nataskou a babatkom v brusku 😁 cestovali by sme z Presova

adka_pajerska
23. feb 2020

Ako prvá išla mamička Petush 😊 Veľmi by sme sa tešili z výhry nakoľko máme narodeniny po sebe ja 26.2, tatino 14.3 Damik 20.3 ten bude mať 7rokov a najmenší synček 4roky,už mal síce v januári ale bol by to pre nás nádherný rodinný výlet v podobe takéto darčeku v Senci sme ešte nikdy neboli nakoľko bývame v Žiari nad Hronom. Chlapci by si to určite veľmi užili 😊👍

veronikaveron
23. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogán Petush. Keďže sme z Pezinka, mali by sme to na skok 🙂

luchajda
23. feb 2020

Prva isla Petush. Pricestovali by sme zo Zlatých Moraviec v pocte 2 deti, 2 dospeli 💓

chicky09
23. feb 2020

Petush.. Išla by som s manželom a našim 20mesacnym syncekom 😍.. Este sme nikde neboli takto určite by sme to radi vyskúšali ci by to zaujalo aj krpca a tak našli hotel ktorý by nám vyhovoval 😉👌

miroslavan
23. feb 2020

Prvá išla Petush - ale nevyhrala 😁 Do Senca by sme išli mama, táto Tobias(13) a náš malý Mati, ktorý bude mať čochvíľa 6-rokov a bol by to pekný darček 😘

mataw
23. feb 2020

Petush isla prvá 😉 isla by som s manželom a so synom Tomášom. cestovali by sme z Pukanca🍀

14121995
23. feb 2020

Prvá PETUSH 🙂 S krňatkom a jeho rodinkou :* ;) držím s palce.

zuzana1997
23. feb 2020

Prvá vyskúšala Petush , Zo Zlatých Moraviec, ja s mojim snubencom a našim synčekom 🙂

bebe02
23. feb 2020

Prva bola Petush. 🙂 Isli by sme z Bratislavy v zostave: 2 dospeli + 2 deti (z toho jedno uz takmer dospele).

francuzkano
23. feb 2020

Prva bola Petush. Cestovali by sme z Francuzska. Ale dali by sme to cez Prievidzu a z tade do Senca 🙂 Manzel, traja syni a moja malickost.

katarinka2185
23. feb 2020

Prvá išla Petush... Z Nitry by sme išli ja, priateľ a naše dve ratolesti Stevko (5) a Šimonko (1).

chrustik2211
23. feb 2020

Prva isla Petush. Aquapark by sme navstivili ja, manzel, nas najmladsi 3 mesacny syn a manzelove dve deti 🙂

jankavadrnova
23. feb 2020

Správna odpoved je Petuuuush
Ja by som šla s priateľom, do Vášho hotela chodím veľmi rada milujem tam Váš bowling a chystám sa priateľa tento rok zoznámiť s hotelmi Trinity, ten v Senci bude ako prvý preto by ma výhra do aquaparku vskutku potešila, určite by sme užili aquapark aj hotel plnými dúškami ☺️

lenkuliak
23. feb 2020

prvá išla Petush..
Do Senca by som rada išla so svojim manželom a našimi štyrmi chlapcami Jakubkom, Matúškom, Lukáškom a Janíčkom 🙂 sme z Hlohovca

kelsey1
23. feb 2020

Ako prvá vyskúšala tobogan Petush. Aquapark by som navštívila s manzelom a našimi dvoma synmi. Sme z Trenčína.

krengoska
23. feb 2020

Petush, bola ako prvá. Cestovaly by sme ja, manžel a náš synček a vyštartovali by sme z Liptovskej Kokavy 🙂

padriana
23. feb 2020

prvá bola Petush . Išli by sme so 7člennou rodinkou zo Sniny

lucimeli
23. feb 2020

Ahojte, ako prvá bola na tobogáne Petush. Ak by sme vyhrali, cestovali by sme z Jablonice, mamina, tatino, Tadeáško(5) a Esterka(2,5). 🙂

janadrencenyova
23. feb 2020

Prvá išla Petusch, okúpať by sme sa prišli manžel, dcéra, moja neter a ja, prišli by sme z Popradu

emes11
23. feb 2020

Prvá išla Petush. My by sme sa potešili z BA. maminka tatinko sárinka 🙂