SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:
Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

@patricia_trinityhotels prva isla Petush a isli by sme rodina, 2 dospely a dve dcerenky, vodne maniacky 😁 sme z Piestan
@patricia_trinityhotels ako prva isla Petush. Sme z Novej Bani a isli by sme ja, moj priatel Peto, nasa dcerka Nicolka a jej kamaratka Nelka, ktora si taketo nieco nemoze dovolit, pretoze jej mamina nema na to peniazky🙂
prvá bola Petush, a doma máme dvoch plavcov , takže výhra by padla vhod, išli by sme s detičkami a manželom...Sme z východu , xi xi - kde nič nie je 🙂
Prva bola Petush a cestovali by sme z dalekeho Presova
Prva vyskusala Petush, ale vyhrala Jennys ;) sla by som s manzelom a mojimi dvoma princeznami (3 a 5rocne) z Bratislavy
Ako prvá išla Petush. Do Aquaparku by som šla s manželom a našou dcérou, ktorá miluje vodu. Stále raz do roka navštívime jeden aquapark na Slovensku. V Senci sme ešte neboli. Cestovali by sme zo Starej Ľubovne.
Prvá bola Petush. Tešila by sa moja 5 členná rodinka ( s manželom a 3 deťmi), výlet by sme si spravili z Oravy. 🙂

Petush, išla by som ja s priateľom a 2 synmi, sme zo ZA
Prvá išla Petush.
Išli by sme s manželom a našimi 3 deťmi Kristianom, Oliviou a Alexom.
A prišli by sme pešo keďže bývame v Senci.
@patricia_trinityhotels prvá išla Petush
Išla by som s manželom a dvoma dcérami od Topoľčian
Prvá bola Petush. Vyrazili by sme zo Západného Slovenska mesta Holíč s manželom, dcérou Ayuškou 6rokov a synom Eliasom 2 roky ♥
Petush 🙂 Isli by sme 4 - ocinko, ja a nase 2 bambulky 😉
Petush išla prvá 👍👍👍 a isla by som s mužom a našimi deťmi 12r pubertackou Nati a ročným Miškom. Išli by sme z Topoľčian 🤘
Petush. Tatik, mamka, dcerka 6r, dcerka 6r a syncek 2r.
Prvá bola mamička Petush.
Išiel by som nou manžel a naše dve deti. 8 ročná dcérka a 2 ročný synček. Cestovali by sme z Banskej Bystrice. 🙂
Prvá bola Petush. Išli by sme manžel,ja a naše tri deturence- Ninka 5r., Tomáško 3r. a Lukáško 7tyzdnov 😊 Tomáško by to mal aj s manželom Branislavom darček k meninám 🥰
A cestovali by sme z Nitry.
@patricia_trinityhotels ❤PETUSH❤
Prvá išla Petush 🍀 išla by som s dcérou a priateľom, cestovali by sme z Košece 😊
@patricia_trinityhotels Cestovala by som z Hornej Stredy s 4×M, cize rozumej Mateo, Melany, Miro a samozrejme strvte M je mama Eva🥰
Prvá bola Pethus. My by sme si užili v klasickej zostave mama + tato + Marko - 2,5 roka + Lili 8 rokov...myslím že tá by bola úplne najviac z nás happy 👍 ako vodnár sa nevie vody nabažiť
Prva isla Petush.. a isli by sme ja s manzelom a nase 2 deticky.. mame to nedaleko, byvame v Bernolakove ❤
Pekný deňa,ako prvá vyskušala tobogán Petush...
A ak by sme teda vyhrali išli by sme: moje dve dievčatá,synovec,manžel a ja .😉🍀👍
Petush bola prvá 😉 išla by som s manželom a našimi troma deťmi ❤️❤️❤️
Prva bola Petush. Isli by sme ja, sestra a 2moje krsniatka. Cestovali by sme z Kosic
Prvá vyskúšala tobogan Petush do AquaParku by som šla s mojim manželom synom 3 roky a dcérkou 6 rokov cestovali by sme od Prešova
Ako prva isla Petush a isla by som hned aj ja..
@patricia_trinityhotels prva sla Petush. Sla by som s manzelom a s mojimi dcerkami, ktore vodu miluju. A prisli by sme z Trnavy

@patricia_trinityhotels Ako prvá bola Petush. 🙂 Sme zo Žiliny a aquapark by som si užila s priateľom a synčekom Adamkom ;)