icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
terezulka1
20. feb 2020

Ahojte, prvá ho vyskúšala Petush. Pobyt by sme absolvovali v trojici - ja, manžel a 11r. dcéra.
Cestovali by sme z východu od Košíc. 🚗🍀

mariatat
20. feb 2020

Petush bola prvá. Išli by sme ja, manžel a 2 deti z Levoče. 🙂

ewka0012
20. feb 2020

Prvá sa spustila Petush😀 my sme rodina maniakov na tobogany (aj mama a tato ako malé deti) a milujeme vodu , takze by sme šli cela rodinka=mama a tato, hlavný potápač 8r Adam a najmenší 1,5r Dominik, veľmi by potešilo , sme z piestan

nitkatrinityhotels
Moderátor
20. feb 2020

@kikanunka aj ja som z Topolčian 😍 🙂 🙂

herodias
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Do Senca by sme šli s mužom, našimi dvomi deťmi a babkou ako babysitterkou 🤠

darin146
20. feb 2020

Prvá vyskúšala tobogán Petush🙂
Do Aquaparku by sme prišli z Bratislavy v zložení Ja MAMA😁TATINO a náš 2,5r synček Petrík ..

smalen
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prva isla Petush. Išli by sme radi s manželom a deťmi . Sme z Čadce.

jahodka30
20. feb 2020

Petush bola prvá... Išli by sme ja, manžel a náš synáčik...

masandra
20. feb 2020

Ako prvá vyskúšala tobogán Petush, do aquaparku by sme cestovali z Krupiny v zložení dcérka Eli, manžel a ja ☺️

ro_manka
20. feb 2020

Prva skusila tobogan Petush. Išli by sme s manželom a dvomi dubákmi zo Žiliny. Zatiaľ sme testovali len Tatralandiu, ktorá je najbližšie 🙂

cherry25
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prva bola Petush
Isli by sme z Topolcian - ja, tata a mala Lilus

nikitkalu
20. feb 2020

Prva tobogan vyskusala Petush. Isla by som s detmi Olivia a Oliver a doviezol by nas tam od Piešťan náš tatuš Palino ❤

erikabrad
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush isla ako prva 🙂 Do aquaparku by som sla so svojou rodinkou, manzelom a dvoma dcerkami, tie vodu miluju 🙂 Cestovali by sme z Tisovca.

agnesa20
20. feb 2020

Prvá vyskúšala Petush. Išli by sme deti - Ninka a Alexej, manžel a ja.

miiichala
20. feb 2020

Petush bola prva. Isla by som s manzelom a dvomi synmi. Sme zo Senice

tin007
20. feb 2020

Petush isla prva. Do Aquaparku Senec by som isla s detmi - Kajkou a Matuskom a manzelom z Bratislavy.

lujzamisko
20. feb 2020

Petush bola prvá ktorá súťažila na tobogane. Cestovali by sme ja môj muž a synček. Išli by sme z BA

jajajajka
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá bola petush 🙂 veľmi by sa nám páčilo v aquaparku s manželom a našou princeznou dcerkou 🙂 a možno aj s bratom 🙂 cestovali by sme z krupiny na strednom slovensku ❤❤❤veľmi by nás výhra potešila ďakujem 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

lievocenka
20. feb 2020

Pethus išla prvá 😉 Do Aquaparku by sme išli zo Senice ja+manžel + naši traja chalani (3,7,14 r.)

gamura
20. feb 2020

Prva isla Petush. Do aquaparku by som isla so synom a manzelom z BA.

katuscakzms
20. feb 2020

Prvá bola mamička Petusch......
Cestovali by sme z Ke okolia spolu s manželom, dcérkou Liankou a synčekom Natanielkom 😊

daniela2303
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prvá šla Petush. Sla by som s manželom a našimi 2 drobcami (2roky, 1mesiac) od Žiliny 🙂

mimma1989
20. feb 2020

Prvá išla Petush. Do aquaparku by som vzala manžela, dcéru a syna a išli by sme z Banskej Bystrice.

katarinka_1982
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels prvá vyskúšala Petush, na pobyt by sme išli s nasou 5rocnou zubrienkou, ktorá miluje vodu 😉Išli by sme z Košíc🙂

187zuzka
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Prva isla Petush,
Isli by sme Ja, manzel a nase dve dcerky a maly syncek. Sme z okresu Namestovo. Dakujeme 😉

pamiki
20. feb 2020

Petush bola prvá, išli by sme s rodinkou, tešili by sa hlavne naši malí, išli by sme z Trenčína

kikanunka
20. feb 2020
dankanejezka
20. feb 2020

Ako prvá išla Petush. Išli by sme s manželom a dcérou Zarkou. Veľmi by sme sa potešili (✷‿✷). A išli by sme z Drietomy

sona117
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels Petush išla ako prvá .
Cestovali by sme z Liptovského Mikuláša 👍 a išla by som s manželom, dcérami a vnučkou Nelinkou

janette24
20. feb 2020

Petush isla ako prva. isla by som s priatelom a so synom. Cestovali by sme z Bratislavy