SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:
Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

Petush bola prvá. A moje 2 deti by sa veľmi, veľmi potešili výhre. A isto by hneď chceli baliť kufre a vyrazili by sme od Zlatých Moravciec.
@patricia_trinityhotels petush išla ako prvá ale rýchlejšia bola Jenny's. Do aquaparku by sme išli dvaja dospelí (mama, tato)a naša dcérka. Cestovali by sme zo Senice.
Prvá išla Petush. Išli by sme ja manžel dcéra Nelinka a syn Adamko a išli by sme zo Žiliny.
Petush
Šla by som s manželom a dvomi synmi z Bratislavy. Arne ma pol roka a Erik 2 a pol roka.
prvá bola Petush a išli by sme s manželom a našimi dvoma drobcami Lukáškom a Paulínkou zo Šali
@patricia_trinityhotels prvá šla petush. A šla by som s mojimi 3 láskami z Martina
Prvá išla na tobogán Petush. Slnečné jazerá ešte nepoznáme, išli by sme s manželom a dcérou zo Sniny.
Ako prvá išla Petush. Ak by sme vyhrali , tak by sme k vám cestovali Košíc v zložení JA(mama 😉, náš ocko, a dve žabiatka(teda deti) : Šimonko a Saška 🙂
Petush. Keďže sme z ba, mali by sme to blizko. Išla by som s manzelom a našimi dvoma anjelikmi😊
Mamičiek Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán ako prvá☺☺😊
Išli by sme z Trnavy, a to ja s manželom s dcérkou a synom❤
Petush bola prva a nasa zostava ja, muž a dve šialené deti 5 a 2roky.sme zo Šaľe
Prva isla Petush. Šla by som s mužom a synčekom zo záhoria...
@patricia_trinityhotels prvá išla Pethus. Išli by sme zo Starej Turej Ja s mojim mužom s našimi dcerkami Viktorkou a Sašenkou 🙂
Petush bola prvá... Šla by som s manželom a synom 6 rokov😊 z Mostu pri BA
Prva isla Petush. Z Piešťan by sme išli ja, manžel, synček, naši dvaja synovci/ ktorí milujú vodu/ a ich rodičia.
Petush ,Dcerka synator a my dvaja s manzelom
Petush ho vyskúšala ako prvá. Šla by som s manželom a sestrou (9r), cestovali by sme z východu 🙂
Petush bola prvá 🍀
Na výlet by som šla s partnerom a deťmi - dcérou a synom
Cestovali by sme z dedinky, blízko Nitry 🤩
@patricia_trinityhotels ... Ako prvá išla Petush. A kebyže sa na nás usmeje šťastie išla by som s manželom a našími zbojníkmi (8 a 5r.), cestovali by sme z Prešova 🙂
Prvá bola Petush. Do aquaparku by sme šli z Trnavy a šla by som ja s manželom a našimi troma výmyselníkmi.😅
Petush💚
Petush vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá.Výhre by sme sa potešili sme z Bratislavy.Išli by sme dvaja dospelí a tri deti.
Ahojteee 😘 Prvá išla Petush ale nevyhrala v rýchlostnom duely 🙈 joooj chcem tam isť ked ma vyžrebujete aka budem happy😨 take oči budu že to faaakt 😀 aj pána mangela by sme zobrali a zažili super rodinný 🎈spoločný čas
@patricia_trinityhotels Petush bola prvá. Tento zazitok by som dopriala mojmu muzovi a dvom krasnym detickam. A
A isli by sme zo Slovenského Grobu. Andrea
Petush bola prva,isla by som s muzom a nasimi dvomi detmi,Jakubkom a Zuzkou😀cestovali by sme z vychodu svk,z malej dediny pri Kosiciach
Mama Petush. A išli sme naša štvorka- my s manželom a dvoma vodnými zivlami - 3 a 6 ročnými synmi. Pribalili by sme aj deda, ktorý je rovnako dobrodruzny😁
@patricia_trinityhotels prva isla Petush. Z Bratislavy by sme isli muz,ja a nas drobec 🏊🏻♀️🏝
Petush bola prvá...my sme 4členné rodinné osadenstvo - 2 dospelý a 1 a 3 ročný experti
Mamka Petush vyskúšala tobogán prvá. Do Senca by som cestovala z Kežmarku so 6-ročnou dcérkou (sme samé od jej 13-ich mesiacov).

Petush, rodina s detmi 9 a 6 rokov, Bratislava