icon

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2020

Hotel SENEC rozšíril dlhoročnú spoluprácu s Aquaparkom Senec. Dve silné značky v tesnej blízkosti (len 50 metrov od hotela) rozšírili svoje služby o maximálne prepojenie bez obmezení 🤩 🙏👍 ... a pri tejto príležitosti vyhlasujeme súťaž o 3x rodinný vstup do AQUAPARKU SENEC.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám správnu odpoveď na otázku, ktorá z dvoch mamičiek Jennys a Petush v rámci Mama battle vyskúšala tobogán v Sitne ako prvá? Link na video Mama battle:

Ku svojej správnej odpovedi nezabudnite pripísať aj svoje rodinné osadenstvo, s kým by ste šli do Aquaparku a odkiaľ by ste cestovali 😇

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Mená 3 výhercov uverejníme do 7 pracovných dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENECSÚTAŽ o 3x vstup pre teba s rodinou do Aquaparku SENEC
zahumnicka
21. feb 2020

Prva vyskusala Petush. Uzila by som si s dcerou a mojou mamou 🙂

petra0017
21. feb 2020

Prvá bola Petush...🏊‍♀️
A išli by sme z Piešťan s manželom a synčekom Samkom milujeme vodu a oddych by sa veľmi zišiel 👨‍👩‍👦💏🌞⛱️

alenkapalenka
21. feb 2020

Prvy isla Petush...cestovali by sme z Popradu...ja, manzel, dve deti.

janickas
21. feb 2020

Petush bola prvá a šli by sme s manželom a deťmi

filion
21. feb 2020

Prva sa pustila Petush. Vyhra by potesila mamku, tata a dcerku Valentinku a synceka Šimonka a sme z Dolnych Obdokoviec pri Nitre

roxy77
21. feb 2020

Petush bola prvá, ktorá vyskúšala tobogan v Sitne, išla by som s priateľom a dvojcatami od Čadce zo Zborov n. Bystricou.

vap2011
21. feb 2020

Ako prvá vyskúšala tobogan Petush. Osadenstvo by pozostával z manžela, dcéry, ktorá vo veľkom trénuje potápanie a plávanie a zo syna.

sulovcova
21. feb 2020

Ako prvá vyskúšala tobogán Petush. Cestovali by sme zo Žiliny a užili by sme si spolu s dcérkou Sárinkou a manželom.

keralas
21. feb 2020

Prva na tobogane Petush ;) a inak masaz vyzerala spickovo.... 👌👍 a do Aquaparku by sme sli ja s partnerom a nase 2 deturence: 11 rocny super plavec a 1 a pol rocna princezna.

martina374
21. feb 2020

Bola to Petush, ktorá vyskúsala tobogan ako prvá. Isli by sme my dvaja s manzelom a nase dve deticky z východu 🙂

adonka1
21. feb 2020

Petush bola prva! Radi by sme sli aj my v nasej peknej zostave:ja,manzel a 4deticky-Danka,Lubko,Petka a Andrejko 😉 sli by sme z Rudiny 🙂 z krasnej dedinky pri Ziline

matulya
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels 1️⃣. skúsila tobogan Petush
Cestovali by sme zo Žarnovice s manželom a dcérou Ninčou 👨‍👩‍👧

sisagrellova
21. feb 2020

Petush bola prvá 😊😊😊 urcite by sme šli s celou rodinkou 😊 manžel a naše tri detičky. Sme s Blatného čo je 6km od Senca 😊 chodíme tam aspoň 3-4 krát do roka a deťom sa vždy veľmi páči 😊 hlavne v lete na toboganoch 😊

moje3lasky3
21. feb 2020

♥️Prvá išla Petush ♥️
♥️Išli by sme s manželom a našimi 3 detičkami (Bytča) ♥️

brigelka
21. feb 2020

Petush vyskusala tobogan prva. Do aquaparku by sme sli ja, manzel a nase dvojicky z Liptovskeho Mikulasa.

pavcova
21. feb 2020

Prvá bola Petush. Sme trojčlenná rodina a cestovali by sme z Oravy.🙂

baarbora
21. feb 2020

Petush. Isla by som spolu s manzelom a syncekom, z Bratislavy.

anuci10
21. feb 2020

Prva bola Petush😊uzila by som si to smojou rodinkou s manzelom a s nasim milovanym syncekom.a cestovat budeme zo Ziliny

renab
21. feb 2020

Prva vyskusala tobogan Petush. Listky do aquaparku by som darovala svojmu 16 rocnemu synovi, ktory kazdy tyzden cestuje z Martina do Senca za svojou laskou, takze by mali o program postarane 😊

megan6
21. feb 2020

Prvá bola Petush,cestovali by sme traja z NR manžel,ja a dcérka 🙂

veroxy
21. feb 2020

Prva bola Petush. Vyuzili by sme aquapark s muzom dcerkou a syncekom. Dcerka ma velmi rada vodu 😇

barcelona77
21. feb 2020

Prva vyskusala tobogan mamicka Petush. Isla by som so synom a manzelom z BA 😊

lustigova
21. feb 2020

Prva isla Petush
Isla by som s dcerkou a manzelom ( ja a dve "deti" 😊 )
Sme z Turčianskych Teplic.

balu248
21. feb 2020

Prvá išla Petush. Cestovali by sme z Prešova ja +3 deti+ možno manžel.

mon01
21. feb 2020

Prvá bola Petush, išli by sme s manželom a našimi dvoma dcérkami od Myjavy

rude_baby
21. feb 2020

Petush vyskusala tobogan prva. Velmi rada by som tam sla s rodinou (s dcerou a so snubencom, sli by sme z Nitry), ale kedze na poslednom vylete si dcera v aquaparku vybila dva zuby, mam respekt pred takymito zabavami 😅

annakomackova
21. feb 2020

Petush bola prvá😁sme päťčlenná rodinka,určite by sme išli všetci,hlavne kvôli deťom,mali sme možnosť navstivit aquapark aj s hotelom a neľutujeme😄😄sme z Byťce 😊

dada148
21. feb 2020

Prvá išla na tobogán Peutsh. V aquaparku Senec sme ešte neboli ja,manžel, dcéra a syn. Sme žilinčania

jananina
21. feb 2020

Prvá vyskúšala Petush😊Ja ,manžel aj dcéra by sme skúsili tiež 😁Nová Dubnica ✌

boriskabora
21. feb 2020

Prva bola Petush. Vyletovali by sme z Bratislavy,s manzelom a nasimi dvoma deturkami 🙂