icon

SÚŤAŽ o detskú oslavu s maskotom a animátorom

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Chcete pre svojich drobcov pripraviť veľké prekvapenie na ich narodeniny? Rozhodli sme sa venovať jednu mini oslavu s jedným z našich veľkých plyšových Kamarátov z Trinity. Príde k vám spolu s animátorom, kdekoľvek bude oslava, či už u vás doma alebo niekde v podniku a trošku to tam „roztočia“ .

Súčasťou programu bude minidiskotéka – pre tých čo poznajú naše pesničky tak určite na naše pesničky - taký mini koncert Kamarátov z Trinity. No a nemôže chýbať maľovanie na tvár a zopár súťaží, ktoré decká určite vtiahnu do deja.

AKO SÚŤAŽIŤ
Keďže všetky naše súťaže máme zamerané na získavanie pre nás dôležitých informácii o našich službách a produktoch. Aj tu od vás chceme len vás názor.

Preto do súťaže zaradím všetky vaše komentáre tu pod tento príspevok vo fóre. A vaše súťažné by som rozdelila na dve kategórie:

- Kto nás pozná: napíšte nám, ktorého Kamaráta z Trinity by ste si pozvali na oslavu (Skalko, Vlnka, Ozvenka....) a prečo 🙂😍 aspoň zistíme, kto z nich má najviac fans ❤

- A pre tých, čo nás nepoznajú – zaujíma váš názor. Kamaráti z Trinity je 6 postavičiek (maskotov), ktoré spolu tvoria hudobno – tanečnú skupinu. Majú vlastné pesničky a vystúpenia v našich hoteloch. Prijali by ste možnosť ľahšej dostupnosti ich pesničiek aj na diaľku, mimo naše hotely? Zatiaľ sme najaktívnejší v rámci ich fanpage https://www.facebook.com/trinitykamarati/

Teším sa na Vaše príspevky, ktoré môžete v rámci súťaže posielať do 23.2.2020 do 24:00 ;)

Výhercu „Oslava s maskotom a animátorom“ uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚŤAŽ o detskú oslavu s maskotom a animátorom
katika232
19. feb 2020

u nás jednožnačne Kopko alebo Svetluška,v Sitne sme už boli niekoľkokrát.decká sa už teraz nevedia dočkať kedy bude leto a pôjdeme do Sitna za Kopkom a Svetluškou 🙂

katulienka85
20. feb 2020

Malej by sa páčili všetci. Jej narodeniny sa blížia s zbláznila by sa od radosti, kedyze kamaráti z Trinity prídu na jej oslavu🥰

lenuska2202
20. feb 2020

Moja malá pozná maskotov z telky z klipu hlavne Vlnku a Ozvenka. Veľmi sa jej páčia práve oni dvaja a na oslave by sa im veľmi potešila 🙂

matulienka10
20. feb 2020

Maskotov nepoznáme, ešte sme v hoteli neboli, ale vyzerajú byť všetci velmi zlatí, na oslave by potesil hociktorý, určite by sa deti potešili, zabavili,... A ja odporucam pesnicky zavesit na youtube, pretože uz aj ročné deti si mnohé same prepinaju medzi skladbami, tak by ich poznali,aj deti, ktoré si dovolenku s rodičmi v hoteli pre rôzne dôvody nemôžu dovoliť 😉

v3v3rica
20. feb 2020

Lianke by sa určite páčili všetci... Oslava siedmych narodenín ktorá sa blíži z ktorýmkoľvek by bola TOP a veľmi by potešila.Určite by sa dostali lepšie do povedomia detí, keby mali svoj klub na YouTube,dnes pozerajú videa snáď všetky deti hlavne tam

katarinka_1982
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels U nás určite Ozvenka🙂 Minuly rok si ju dcérka u Vás v Smokovci veľmi obľúbila. To by bolo radosti keby prišla na jej oslavu 😉❤️

taaanka
20. feb 2020

Ja by som tuto vyhru venovala kamaratke mojho syna Alicke ktora bude 29.2 oslavovat./No neviem ci uz to nie je v pripade vyhry skory termin./ No a dopriala by som jej to preto ze moj syn Lukasko jej tolko basnil o Atriu ze sa tam vybrali ale zial pri bazene sa tak nestastne smykla ze zvysok pobytu skoncila v nemocnici.Tym chcem poukazat aj na to ze pri bazenoch sa dost smyka co je pri malych detoch velmi nebezpecne ale viem ze robite vsetko preto aby ste to eliminovali.Urcite by ju potesila Ozvenka.

fortuna111
20. feb 2020

Nase deturence maju oslavy veeelllmi radi. A ked nahodou nikto nema sviatok pripadne dovod na oslavu, im to vobec neprekaza. Poprestieraju servis, pripravia hry, zapnu mikrofon a ide sa. Ale taka oslava so Skalkom to by bolo...

gabika2618
20. feb 2020

V lete mali moje deti možnosť spoznať Kopka a Svetlušku. Určite by sa im páčila oslava s nimi. Vedia ako zaujať deti. Super, že ste súčasťou tímu v tak skvelých hoteloch.

martuliak
20. feb 2020

@campanita áno, sme z NR a chodíme na Topoľku (Katka je Máškina spolužiačka)

tramtada31
21. feb 2020

Ozvenku, lebo je veľmi mila a chutna. Moju zabku fascinujú takýto maskoti, takze by sme jej určite oslavou spravili veľkú radost

evelin71
21. feb 2020

Určite by to bol Kopko, Skalko alebo Člupko, ja si myslím , že Kopko, lebo toho naše deti hľadajú vždy, neviem prečo, ale vždy sa tešia viac na to mužské pohlavie. Ale povedali mi, keď sme boli v poslednom domčeku na koncerte, mami, oni sú vždy najkrajší vo svojom 🏠, pýtala som sa ich prečo, povedali, že sa mám pozrieť na ich oblečenie, že nie je rovnaké, deti si všímajú detaily, dôležité je aj kto to má oblečené 😂

miciak
21. feb 2020

Mojej slečne by sa učíte páčil ktorýkoľvek...... Len aby jej došiel na oslavu..... To by bola paraaaaada.

miriama77
21. feb 2020

Zatiaľ poznáme dvoch kamarátov z Trinity a to Skalka a Ozvenku a tých by sme pozvali na oslavu 7. Narodenín našej Melindusky, ktoré bude oslavovať so svojimi spolužiakmi. Pre deti by to bol krásny zážitok mať na oslave maskotov a deti by si spolu s dcérkou a maskoti zatancovali a zaspievali jej obľúbené pesničky o kamarátoch z Trinity. 👍🍀

anickai
21. feb 2020

Najviac vsetci naraz. Alebo aspon Skalko a Ozvenka. Urcite by som ich dopriala aj inym detom v nasej skolke.

livisteve
21. feb 2020

velký potenciál vidím v youtube, ak by boli pesničky nielen o hoteloch, ale aj o inych tém, ktoré deti majú radi, umývanie zúbok, pocasie, snehuliak a iné, a spomenuté na konci videa, že na živo sa dá stretnut v hoteloch, deti by sami chceli ich vidieť. Ďakujeme za úžastnú dovolenku jarné prázdniny! A u nás jednoznačne Svetluška je naj🥰

kiwi2014
22. feb 2020

Este ich nepozname,kedze sme u vas este neboli. Dcerka bude mat v arpili 3roky a by sa velmi potesila. A keby ste spropagovali pesnicky cez YouTube ci Dvd alebo Cd nosice, poznalo by ich viac deticiek ❤

helen11
22. feb 2020

Myslím, že je škoda "schovávať" tieto zlaté postavičky len v hoteloch a ich funpage. Určite by som to posunula viac na youtube, CD a pod., určite viac aj mimo.
Čo pozerám, tak by bola Ninke najsympatickejšia asi Vlnka 🙂

laura156
23. feb 2020

fuuuuu tak toto je tazko vybrat baby maju radi vsetkych+NItkou ale prekvapko by to bolo teda riadne😍

viky7
23. feb 2020

jeeej, taky maskot by bol super 🙂 a podla komentarov ich pesnicky maju deti radi, tak by bolo fajn ich najst napr. na youtube 🙂

shuma
23. feb 2020

Postavičky sme zatiaľ nestretli, ale sú milé a zábavné. Určite by sa mohli dostať do povedomia prostredníctvom nejakých vystúpení na verejných podujatiach, príp. cez youtube alebo DVD.
Výhra by potešila hlavne dcérku, ktorá 24. marca oslávi 7 rokov 🙂

luchajda
23. feb 2020

Oslavu by som dopriala synovcovi a jeho by velmi potesil Kopko. Zboznuje ho, kedze ho pozna z pobytov 💓 moje deti by boli nadsene z ktorehokolvek maskota, staci ze by sa im niekto povenoval, pozabaval 💓

187zuzka
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Maskotou moc nepozname , ale oslava v takom zabavnom duchu by nas potesila, nakolko mame v okoli vela malych deticiek.

alenocka83
23. feb 2020

Vasi maskoti sa nam velmi pacia, no zatial sa nam nepodarilo stretnut sa s nimi nazivo. Narodeninova party by to mohla zachranit 😀 Obaja nasi drobci maju narodky v lete -jun,jul, takze Vas cakame 😘 a jednoznacne by sme uvitali Vase pesnicky aj mimo hotelov, aby boli pre nas dostupne, kedze si spievame prosto STALE 👍♥️

aduliak
23. feb 2020

Ešte sme u Vás neboli,takže z maskotov si vybrať nevieme,ale ktorýkoľvek by prišiel na oslavu 6.narodenín môjho syna v apríli,tak by mu vycaril veľký úsmev na tvari🤣

girko
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Narodeniny by sme chceli osláviť s Ozvenkou...

curcuma
23. feb 2020

Oslava by potešila,
očká mojej Lili by rozžiarila,
vo Vašich hoteloch sme ešte neboli,
ale za to už čo to aj vďaka modremu koníku počuli.
Maskoti pôsobia všetci super,
teda je to pre nás ťažký výber,
ale keďže milujeme zvieratká,
Kopka moja dcérka rada pohladká 😊.

anibrano
23. feb 2020

Postavičky poznám len z internetu. Zatiaľ sme nemali príležitosť spoznať ich aj osobne. Naše deti radi spievajú a tancujú,takže určite by sa potešili. A nakoľko narodeniny majú mesiac po sebe, vždy robíme jednu spoločnú oslavu a výhra by bola pre ne perfektný darček. Neskutočne by sa tešili...budú mať 5 a 3 roky ❤

karagadevilis
23. feb 2020

V Trinity hotely sme ešte neboli a o maskotov sme sa dopočuli prvýkrát. Určite by našu dcérku na narodeninovej oslave akýkoľvek z nich potešil a aj pesničky by sme si radi vypočuli. Mohli by byť aj zverejnené na verejne dostupnom kanály, prípadne v nejakej detskej relácie.

nitkatrinityhotels
Moderátor
2. mar 2020

@campanita ahoooooj 🙂 Klopko teda KOPKO si vybera práve Teba 🙂 Vyhraváš detskú oslavu s maskotom podľa vlastného výberu a s animátorom. S patricia_trinityhotels Ti srdecne gratulujeme 🙂)))))) V správe doladíme detaily. Tešíme sa na Vááás 🙂))))))