icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
mlady_par
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels my by sme navstivili hotel Sitno.krasne prostredie?uzasny program pre deti,mily personal.boli sme tam ked mala vacsia dcera 2 roky a aj jest zabudla ked pri ranajkach chodili pomedzi stoly vasi maskoti.milovala ich tak by sme to dopriali aj 1.5 rocnemu synovi.

julka1812
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels hotel Sitno v srdci Štiavnických vrchov by bol paradny oddych pre celu našu rodinku 👍🏼♥️ hlavne pre synačikov 😉

ivkajurki
17. feb 2020

Minulý rok sme strávili pár dní v Hoteli Atrium v Novom Smokovci, naši chalani doteraz spomínajú na úžasné zážitky s maskotmi Trinity, na hľadanie pokladu, šantenie v bazénoch, maľovanie na tvár, diskotéky so skvelými animátorkami, lezecku stenu... veľmi sa tešíme keď si to raz budeme môcť zopakovať...

mon01
17. feb 2020

Všetky tri hotely, ktoré tu spomínate vyzerajú lákavo, najviac ma ale oslovil práve hotel Atrium, nakoľko je v našich krásnych Tatrách, už len kvôli nim by som brala práve pobyt tu

dalyla
17. feb 2020

Mňa zaujala ponuka hotel Atrium v Novom Smokovci. Ešte sme s našimi detičkami v Tatrách neboli. Určite by sme si to tam poriadne užili. Relax, prechádzky a spoločný strávený čas. Je to môj sen... 👨‍👩‍👧‍👦 ❤

xtatiankax
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels hotel atrium,nadherne hory okolo,ticho a cerstvy vzduch. Prijemny personal a neskutocni animatori Skalko a Ozvenka. Super wellness postacujuce na zabavu pre rodinku. Ale urcite aj ostatne hotely su super vdaka kolektivu ludi ktori v nich pracuju ❤️👍😋

monsim
17. feb 2020

Najviac by sme sa potešili pobytu v hoteli Sitno, nakoľko sme na jeho adresu počuli len samé chvály. 🙂🍀

eva2203
17. feb 2020

Asi najradšej by som navštívila hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch. Uz dávno plánujeme výlet do Štiavnice a tak pokukavam po rôznych ubytovniach kde by to bolo vhodné aj pre malé deti. A tak som sa dostala recenziami až k danemu hotelu Sitno. Vyzerá to ako ideálne miesto pre našu rodinnú dovolenku, kde by sa deti určite nenudili, kým by mamina a ocino chceli regenerovať. A v okolí Štiavnice je co pozerať, takže aj skvela lokalita. Výhra by nás určite potešila

wimi
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels my všade 😉, ale teraz aktuálne asi najviac do Tatier, keďže malý má nábeh na astmu. Nech sa poriadne nadycha tatranského lieciveho vzduchu...

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. feb 2020

@eliz22 VĎAKA za súťažný príspevok, držím palce v súťaži a určite odporúčam, pre rodiny sú babyfriendly hotely iný svet, o ktorom, kým nemáme deti, tak ani nerozmýšľame 🙂

komea
17. feb 2020

V Sitne som bola s kamarátkami na vikend namamičkovskej jazde s deťmi. Keďže už neboli úplne malé, bol to pre nás totálny relax, pretože deti sme okrem jedla v podstate ani nevideli. Starostlivosť a služby na vysokej úrovni. V Tatrách sme boli nedávno ako rodina na vikend. S kamarátkami plánujeme znovu rovnakú babskú jazdu a určite uprednostníme Sitno.

lilita
17. feb 2020

Keď sme mali iba dcérku brali sme ju stále niekam na výlety. Potom som otehotnela s dvojičkami a zlomila si nohu. Následky mám do konca života. Naše predčasniatka budú mať už 2,5 roka a kvôli mojej nohe sedíme iba doma. No už je čas niekam ich zobrať, kým skončí rodičovská dovolenka. Keďže Sitno od nás nie je ani blízko ani ďaleko treba sa vrátiť do kraja kde som si nohu zlomila a začať od znova a s úsmevom.

mama80
17. feb 2020

Urcite hotel Sitno, je to pre nas dalej ako Atrium ale nam sa pacil.viacej (viac bazenov, viac atrakcii...)

sluchatka
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels ja by som sa s rodinou najradsej pozrela do hotela Sitno. Stiavnicu by sme radi navstivili

diankadida
17. feb 2020

Minulý rok som sa tiež zúčastnila tejto súťaže s malou dušičkou, bohužiaľ neúspešne. Skúsim aj tento rok zabojovať, ak by sa na mňa a moju rodinku šťastie usmialo, vybrala by som pre nás jednoznačne hotel Senec 🖤. Padlo by nám konečne viac než vhod trošku sa odreagovať od stereotypu s mojím milovaným budúcim manželom a dcérkou ( vlastne by to boli pre nás také medové týždne, keďže máme na pláne svadbu začiatom leta a bez dcérky samozrejme ani na krok😉 ). 🤞

evulilik
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels ak by sa na nás šťastena usmiala tak by sme si vyhru radi uplatnili v hotely Atrium v Novom Smokovci pretože Tatry su naša srdcovka .. celodenná túra s detičkami v tomto krasnom prostredi a večerný relax u Vas v hotely .. nooo už len to vyhrať .. držíme si palce 😜🍀

brutusik33
17. feb 2020

My by sme chceli vyhrat pobyt v hoteli sitno vo vyhniach.Malemu sa velmi paci vas Kopko.V lete sme boli u vas v tatrach v atriu a velmi sa nam pacilo.Hotel posobi rodinne a vsetci sme si to u vas uzili.Tam by sme chceli porovnat ake to je u vas aj v sitne..

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. feb 2020

@diankadida určite treba skúšať šťastie 🙂 VĎAKA za príspevok aj za preferenciu k hotelu SENEC . Držím palce ;)

przuzka
17. feb 2020

Hotel Atrium v Novom Smokovci, koli Tatran, deti by si to určite užili 🙂

ivana776
17. feb 2020

Rady by sme navštívili hotel Sitno kvôli lokalite, a taktiež kvôli bazenu

kris222
17. feb 2020

Pred par rokmi sme boli aj so synmi vo Vasom hoteli Sitno a aj napriek dalsim dovolenkam v inych hoteloch, tam bolo NAJ! Uzasny program a najlepsi animatori ❤ Doteraz radi spominame. Hoci aj Atrium nas laka, srdcovka je Sitno 😊

janba
17. feb 2020

Keďže s krpcom sme už v Tatrách boli, tak určite Sitno. Nemáme to ďaleko a to prostredie 😍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. feb 2020

@slamienka ďakujem za spätnú väzbu na hotel Atrium a pobyt na Mikuláša. Vaše pozitívne zhrnutie je pre nás maximálnym povzbudením. Niekedy technika zlyhá a hlavne deťom sa to ťažšie vysvetľuje. Máte vynikajúci prístup a o to viac si vaše slová vážime🙏. V súťaži držím palce 😉

andrea0710
17. feb 2020

Určite hotel Atrium v Novom Smokovci - lebo Tatry sú Tatry a pobyt v hoteli Atrium podľa recenzií je určite to,čo by sa nám zišlo 🙂

mindekov
17. feb 2020

Velmi radi by sme navstivili hotel Atrium v Novom Smokovci. Do Tatier chodime kazdy rok a tento hotel ma nadherne prostredie.na oddych ako stvoreny☺️

kutku
17. feb 2020

Ja by som si vybrala hotel Átrium kvôli lokalite. Tatry milujem. Deti by sa tešili hocijakému z vašich hotelov, lebo bazény máte všade.

mukolada
17. feb 2020

Velmi by sme chceli s detickami navstivit hotel Atrium v Novom Smokovci, pretoze je uzasny a navyse v krasnom prostredi nasich velhor. Nase deti ale aj my rodicia mame velmi radi vsetkych kamaratov z Trinity a ich uzasne pesnicky, ktore si pustame nielen doma ale aj v aute, ked ideme na vylet. Veeeeeeeeelmi, velmi, velmi, velmi tuzime ist na dalsi vylet prave ku Vam do hotela Atrium a uzit si pravu atmosferu Trinity na vlastnej kozi.

tukanec
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels ja by som pre nas vybrala Hotel Sitno. Okolie je pre nas s muzom srdcova zalezitost 😊

janickadr
17. feb 2020

My by sme sa radi vratili do hotela Sitno. Bolo tam super, no kvoli praci sme tam mohli byt len kratko. Avsak bola to jedina dovolenka, na ktorej sme si my, rodicia, vdaka animatorom a celkovemu programu pre deti naozaj oddychli a dieta sa vratilo absolutne stastne a spokojne (a teda aj my detto)... 😁

lenka245
17. feb 2020

Spomedzi týchto možností by si naša rodina vybrala dovolenku v Senci Lake resort, pretože v tejto lokalite sme ešte neboli a radi by sme ju spoznali.