icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
angela1989
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels navštívili by sme radi hotel Atrium v Novom Smokovci lebo to máme najbližšie a kvôli Tatram 😊

daarcis
17. feb 2020

Hotel Sitno 🙂 krásne prostredie, deťom by sa určite páčili hotelové aktivity 🙂

dadka1993
17. feb 2020

Určite Hotel Atrium v Smokovci, kvoli polohe pretože Tatry máme veľmi radi 😍 a najma kvoli detičkám lebo by sa mali kde vyblázniť a my s mužom by sme si konečne aj sadli a oddýchli a vychutnali relax 😊 raz sme sa v tomto hoteli boli kúpať vo wellnessku a teda bolo to naozaj super, krásne prostredie, milý personál, babyfriendly zariadenie takže určite výhra by veľmi veľmi potešila 🙏🏻😍 ak nevyhráme určite doprajem relax niekomu inému pretože oddych v tejto uponáhľanej dobe potrebuje každý 😊👏

janchees
17. feb 2020

My by sme si vybrali hotel Sitno, krásne prostredie a výborne vybavený hotel 🙂

lusana
17. feb 2020

Ja by som pre svoju rodinu vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci, milujeme naše nádherné Tatry.

girko
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium kvôli animačnému programu, detskému kolektívu, Skalkovi a Ozvenke a Tatrám... V Atriu sme ešte neboli, radi by sme išli....

eeeeerika
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels dobry den, mate uzasne hodnotenia, priatelia Vase hotely chvalia, Senec mame blizko, ak by sa na nas usmialo stastie a podarilo nam navstivit Vase super hotely, bol by to Sitno alebo Atrium, uz len pre tu atmosferu, oddych a vyblaznenie s detmi

aknela24
17. feb 2020

Este kedysi bez deti sme navstivili hotel Sitno,bol to krasny vikend ,a terez by sme zobrali nase 3deti a pochodili by sme si to krásne okolie

ikabu
17. feb 2020

Hotel Atrium by sme si vybrali, snáď by sme stihli sneh a užili si sánkovačku 🙂

lusita
17. feb 2020

Kedze sme este nemali moznost navstivit ziadny z Vasich hotelov,isto by sme sli pozriet Sitno.je podla nasich predstav,ale hlavne nasa 7 rocna dcera by bola unesena z bazenov,vnutorneho ihriska a okolnej prirody 🙂.Pre nu by to bol raj na zemi.

circa126
17. feb 2020

Určite by nás potešil Hotel Átrium v Smokovci, kvôli svojej polohe, pretože Tatry milujeme a kvôli super vyžitiu pre deti🍀

katarinakate
17. feb 2020

Hotel Senec, kedze zijeme v horach, bolo by to prijemne "oteplenie" a spestrenie 🙂

eliz22
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Kazdy z hotelov ma nieco do seba☺️Ci vybavenie..krasne prostredie...Tazko vybrat ten najzaujimavejsi.Pre nas by to bol prvy spolocny pobyt ako rodinka,takze by to bolo naozaj uzasne..v ktoromkolvek.Hlavne nech sme vsetci spolu❤️A ziskat takuto uzasnu skusenost by bolo skvele

livizi
17. feb 2020

Radi by sme prišli do Senca a do Vyhni, láka nás lokalita, prostredie. Deťom sa najviac páči vodný svet, maskoti, animačný program a mňa dostalo aj nádherné ubytovanie, spa, masáže a kuchyňa.

aksunah
17. feb 2020

Navštívili by sme hotel Sitno v Štiavnických vrchoch,tam sme s deťmi ešte neboli,milujú vodu a všetko čo by im bolo ponúknuté a my s manželom by sme si trošičku oddýchli☺️

manyus
17. feb 2020

Átrium je neskutočne nádherný, strašne by som si priala aby sme tu strávili spolu ako rodina par dní, nikdy sme este neboli v tatrách😊👏👏

olivs
17. feb 2020

my sme zatial boli v Atriu a bolo super,naozaj vsetko babyfriendly,perfektny vodny svet, uzili sme si ho cela rodina,paradny detsky kutik, diskoteky,kino, uzasna strava,..(obzvlast ocenujem ako mi vychadzali v ustrety pri mojej speci diete).teraz by sme vyuzili aj Jakubkovu luku vedla hotela,nasa mala sa rozhodla ze je nacase sa naucit lyzovat..🙂 velmi by nas potesila vyhra v tomto hoteli,alebo aj v Sitne,okolie Banskej Stiavnice mame velmi radi🙂

meryenes
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Tak my by sme najradšej navštívili hotel Átrium v Tatrách. A prečo? Pretože sme v Tatrách ešte neboli a toto by bola pre nás pekná rodinná dovolenka.

24zuza
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels akurát sa rozhodujeme, kde strávime prvú dovolenku s našou dcérkou. Veľmi by sme chceli ísť do Tatier, takže u nás by zvíťazil hotel Átrium 😉🍀 Takže by sme si vybrali podľa lokality 🙂

nikusik91
17. feb 2020

Rada by som vyskúšala hotel átrium v novom Smokovci s mojou rodinkou🙂 Tatry milujeme a radi by sme si oddýchli práve vo vašom hoteli.

ivka2302
17. feb 2020

radi by sme navštívili hotel Átrium najmä pre jeho polohu ešte sme s deťmi v Tatrách neboli

siska20
17. feb 2020

Tento rok sme zvažovali aj dovolenku na Slovensku a nakoľko sme v Tatrách neboli odkedy máme deti,tak hotel Atrium sa nám zapáčil 🥰

emes11
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels . Každý z hotelov je výnimočný. Nás by potešil hotel Sitno. Krásne prostredie aj hotel a počula som veľa pekných zážitkov, ktoré si odtiaľ priniesli kamarátky s rodinami.

zltadanka
17. feb 2020

My sme boli so starsim synom ked mal 1.5 v Atrium, bolo skvele najma detsky kutik a vyborna poloha hotela na vylety. Teraz nas je o clena viac a tuzime navstivit hotel Sitno, ist na vylet do hor a vyblaznit sa v bazenoch...🙂

timlubka
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels Pre mna su naj naše Tatry,takže hotel Atrium v Novom Smokovci

klacsi
17. feb 2020

Vlani sme boli v Hoteli Senec, malemu sa pacil vo vnutornom bazene. Tento rok by sme radi isli do hotelu Sitno kvoli polohe ☺️

zuzla71
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels hotel Atrium v Novom Smokovci. Kedze sme s manzelom neoslavili ani nase vyrocie svadby (v oktobri 😅🤦‍♀️) ani Valentina a kedze som dlhodobo prechladena (2 mesiace) tak takyto restart by asi pomohol ;)

chiarika
17. feb 2020

Nas by potesil hotel Atrium v Novom Smokovci a turistika vo Vysokých Tatrách by bola super.Bola som tam ako dieta a teraz sa chystame ako rodinka.

dellys
17. feb 2020

Všetky tri hotely sú úžasné, každý má svoje výhody a čaro. Navštívili sme ešte len s jednou staršou dcérou hotel v tatrách co bolo výhodné keď sme chceli navštíviť všetky tatranské turistické atrakcie a mohli sme celý deň byť na zdravom vzduchu. Po narodení druhej dcéry sa mi popravde nechcelo ani som si nevedela predstaviť dovolenku v hotely. Bála som sa ako bude v noci a cez deň kričať jest spat a staršia ako sa zabaví aby sme nemuseli cestovať a zabávať ju celý deň. Avšak sme navštívili hotel sitno. Bola to najlepšia dovolenka akú si vie mama s deťmi predstaviť a tam by sme sa aj tento rok radi vrátili. Nemusíme sa báť ze iný hostia budú na nás zazerat že ich budeme otravovať alebo ze nás bude personál kvôli deťom ignorovať. Tu je o vás a vaše deti vždy postarané úžasné sú bazény ci už pre malé deti väčšie takisto program je skvelý. Ak vás hotel na chvíľu omrzí je kúsok aj Banská Štiavnica a možnosť iných výletov v okoli. V trinity hoteloch si oddýchne celá rodina a hlavne mamina🙂 Aj keď sa nám maminam zvýšila materská a nikdy nie je peňazí dosť oplatí sa investovať do plnohodnotného oddychu v týchto resortoch.

tezzka32
17. feb 2020

My by sme najradšej navstivili vsetky tieto zariadenia 😊 hadam postupne sa nam to podari. Najviac ma to vsak taha do Hotela Sitno kde by sa dcerka vyjasila vo vodicke a zároveň by sme si pozreli krasy Banskej Stiavnice 🍀 pekny vecer