SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

My sme boli s rodinkou 👨🧑👩👧minuly rok vo vašom hoteli Sitno.Odporučali 👍nam ho naši známi,ktorí tam už boli.Kedže mame 2 deti vo veku 4r 👧a 12 🧑rokov,mali sme trošku obavy,ci sa bude pačit aj začinajucemu pubertiakovi. Joj to bolo reči,že tam budu iba miminka a bude tam nuda...klasicke gulanie oči,ze prečo tam musí ist aj on.Nakoniec si ten pobyt užival rovnako (a miestami aj viac) 🤣ako jeho 4ročna sestra.
Dcéra bola unesená z Kopka a Svetlušky.
Takže čo sa týka odporučania davame 10 bodov z 10tich.🤩
Chceli by sme ísť do hotela Senec, lebo je náš sen absolvovat zahraničnú letnú dovolenku, ale veľmi sa bojíme lietania, a tento hotel ako jediný, ktorý sme našli, sa vybavením, programom a ponúkanými sluzbami približuje k hotelom v letných destináciách
My by sme si vybrali urcite Hotel Sitno, lebo uz dlhsie si hovorime, ze by sme si s detmi isli pozriet krasnu Stiavnicu a okolie, a kedze to nemame najblizsie, urcite by sme si hladali ubytko aspon na predlzeny vikend, takze by to boli dve muchy jednou ranou, lebo ponuka pre deti vyzera uzasne - pre nas je momentalne privlastok "baby friendly" dost dolezity, lebo deti su este male (5r, 3r a 9m) a tu by si minimalne tie dve vacsie nasli kopec zabavy 😀
V hoteli Sitno som bola na jednej konferencii veľmi sa mi tam páčilo a hned mi prešlo hlavou ako by nám tam s rodinou bolo dobre ☺️🍀🍀
@matulienka10 netreba nám recenziu, aj vaše preferencie ku konkretnému hotelu sú pre nás vzácnou informáciou, ďakujem za príspevok, ste v hre o pobyt ;)
@patricia_trinityhotels vybrala by som hotel Sitno
Určite je tam krásne v srdci Štiavnických vrchov...❤
Páčilo by sa nám v hoteli Sitno-krásny areál aj okolie Banskej Štiavnice,výborná vybavenosť -bazény,detský kútik,program s aktivitami.Všetko čo by sa našim 3-ročným slečnám páčilo☺.
pozerala som si fotky a videa... no paraaada velika.. kazdy vas hotel je super.. no ked si musim vybrat jeden, asi najviac sa mi pacil hotel Sitno.. a dcerkam by sa tam tiez pacilo.. oddych potrebujeme ako sol, tak silno dufam, ze vyhrame ;) :D
@zradvanska Ďakujem za súťažný príspevok s príjemným názoro a postrehom. 🙂 Len dodám, že hotel Senec **** patrí určite k rezortovým hotelom. Súčasťou pobytu je snaď všetko, od aktivít na jazere, v hoteli, rôzne športové aktivity až po neobmedzený vstup do Aquaparku Senec, takže aj zábava na tobogánoch. Držím palce v súťaži o pobyt ;)
@patricia_trinityhotels My by sme chceli ist do hotela Sitno !!!
Uprednostňujem inak hotely s welness, u nás je roky top Permon.
Radi by sme navstivili hotel sitno alebo hotel atrium ❤
Hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier
Riadne by sme sa vyhriali. 🙂
unas je👍hotel Sitno lebo je tam proste genialne oddychneme si tam cela nasa rodinka vyhra by nas velmi potesila🙏❤
No ja by som bola šťastná ako blcha u vás v Senci- lebo nie je nič krajšie a pohodlnejšie ako keď má hotel vlastnú pláž. Máme to k vám najbližšie - ale teda nebránim sa navštíviť aj vaše hotely v Tatrách. 😊
Už dlhšie sledujem stránky s Vasimi hotelmi a striehnem ci uvidím nejakú pre nás finančne vhodnú akciu na ubytovanie vhodnú pre nás. Bohužiaľ, zatiaľ si pobyt nemôžme dovoliť, keďže prerábame naše bývanie. Veľmi by som chcela dopriať pobyt svojmu synovi (aj mne a manželovi a coskoro aj druhému synčekovi 👨👩👦👦🤰) v hoteli Sitno v Štiavnickych vrchoch. Všetko čo syn potrebuje je spoločnosť deti, je veľmi spoločenský.
Hotel Sitno, lebo sa nám tam veľmi páčilo a Tatry sú pre mňa v 7 mesiaci tehotenstva príliš ďaleko. Senec je síce blízko, ale 2 ročny by sa tam asi ešte nudil, možno skôr v lete.
Tiez sme este vo Vasich hoteloch neboli,ale z ponuky by som vybrala Sitno,pretoze v Stiavnickych vrchoch sme ešte neboli ,tento kút Slovenska je pre nas neznáma. Podla fotiek to vyzerá na skvelu zabavu v lete s bazenmi a to moje deti miluju.vodu a teplo.takze hotel Sitno v lete 🙂
Laka ma hotel Sitno, stiavnicke vrchy sme este neprelozili, ale boli sme tam na skok a prostredie je krasne. S manzelom milujeme hory, boli sme uz v Slovenskom raji, Nizkych Tatrach, Slovenskom rudohori, a postupne pridavame nove lokality
😊
nasi dvaja lapaji snivaju o tom, ze pojdu do Sitna. Uz sme tam 1x boli a velmi sa nam tam pacilo. Krasne prostredie, hotelovy servis a hotel uplne vysperkovany. Krasna herny priestor , vodne zabavky. Snivam o tom, ze by sme s manzelom sli na masaze a nasi lapaji zatial spokojni objavovali hry a moznosti hernicky. ❤
Atrium v Novom Smokovci u Vas sme este neboli , kvoli polohe- milujeme Tatry ♥️
Hotel Atrium, lebo mame velmi radi Tatry 🙂
@patricia_trinityhotels hotel atrium, lebo sme tam ešte neboli a naše Tatry sú náádherné a chcem o tom presvedčiť aj svoje deti
Radi by sme navštívili hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. Prečo práve tento výber? Aj keď to nemáme najbližšie, no poloha hotela je v nádhernom prostredí, ktoré ešte nemáme prechodné a láka nás to tam ✊🏼 a čo je najviac? Že je to babyfriendly hotel a tak sa tam zabavia aj naše deti 🥰👌
Určite hotel Sitno v Štiavnickych vrchoch, pre jeho lokalitu a skvelé referencie od známych, ktorí tam boli s deťmi 😊
@patricia_trinityhotels my sme boli tento rok v hoteli Atrium a vyhru by som vyuzila v Sitne, prave kvoli krasnemu prostrediu a v lete. Taktiez mame radi kratke turistiku,takze by sme objavovali nove miesta.
@patricia_trinityhotels Tento rok jednoznačne hotel Sitno. Radi by sme vyskúšali celú sieť Vašich hotelov nakoľko ste TOPka na trhu, mali sme možnosť to vidieť v hoteli Atrium 👌👌👌 raj pre deti ❤️❤️❤️
Svoju výhru by som rada využila v Hoteli Sitno Forest Resort. Rada by som bližšie spoznala Štiavnické vrchy a hotel vyzerá super vybavený pre deti.
Radi by sme navštívili hotel Atrium, už dlhšie pozerám vašu ponuku. Hotel je krasny a stvoreny na oddych s deťmi. 😊
Sli by sme vselikam , nakolko sme neboli ani v jednom z vasich hotelov, no najviac asi Tatry, pretože nasa dcera je alegik a pomohlo by jej to.

Navštívili sme hotel Atrium v Tatrách 👍 bola to naša najúžasnejšia dovolenka, ktorú si najviac vychutnala naša 6 ročná dcérka. Užili sme si ju aj my ako rodičia, ale keď som videla ako si dcérka užívala prítomnosť maskotov, detský kútik, bazén s toboganom, animačné programy, diskotéky,... Tak som si vždy povedala, že v lepšom hoteli ako je tento hotel sme ešte neboli. Všetkým známym s deťmi ho vždy vrelo odporúčam 👍👍👍 v lete by sme radi skúsili hotel Sitno a pozreli si krásne miesta v Štiavnických vrchoch 🍀