icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
erika1158
18. feb 2020

Potešil by nás pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci. Tatry sa nám velmi páčia.

cathie23
18. feb 2020

U nás by zvíťazil hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch, z okolia chodí každý len do Tatier a na Slovensku máme množstvo iných nádherných miest

romca23
18. feb 2020

Hotel Atrium v Novom Smokovci,keďže sme s deťmi ešte v Tatrách nikdy neboli veľmi by potešilo 😊

alexandra33
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels radi by sme s rodinkou, s nasimi dvoma syncekmi skusili hotel Atrium v Novom Smokovci. Milujeme Tatry a kvoli polohe hotela by to bolo super. Minuly rok takmer kazdy vikend sme travili v Tatrach. O hoteli Atrium pocujem same skvele referencie.

slavkicek
18. feb 2020

Pobyt by som dopriala kamarátke a
jej rodine, ktorá na dovolenke ešte nikdy nebola, nemôžu si ju dovoliť kvôli zdravotným problémom a tým pádom nemajú na ňu finančné prostriedky. Zbláznili by sa od šťastia ak by mohli ísť. Vybrala by som im hotel Sitno, boli sme tam 2x a najlepšie nám tam bolo 😍

veronika3006
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Už sme boli u vás v hoteli Sitno, kde som sa presvedčila čo by malo baby friendly skutočne znamenať. Bolo tam úžasne, jedlo, prostredie, služby. Ja som alergik a nemala som problém ani s bezlepkovou stravou. Manžel filmový maniak tam išiel do hotelového kina. To bolo prekvapko lebo sme nevedeli že bude 🙂. Ježiši, a ten výhľad z vonkajšieho bazéna... Nádhera! Hotel Sitno skutočne každému odporúčam, pre deti to najlepšie miesto. 🤗❤️
Tentoraz by som však vyskúšala hotel Atrium v Novom Smokovci. V Tatrách sme veľakrát ešte neboli, tak práve kvôli prostrediu. A keďže viem čo ponúka Trinityhotels pre deti, že je baby friendly v pravom zmysle slova, tak verím že by sme si Tatry dokonale užili aj s našim drobcom ktorý má teraz 15 mesiacov.

nikka23
18. feb 2020

Využili by sme hociktorý hotel, nakoľko sme v žiadnom ešte neboli. Ale podľa toho, aké sú referencie, tak by bol každý pobyt úžasný a jedinečný.

erika54
18. feb 2020

Nas velmi laka atrium hotel v starom smokovci kvoli polohe a peknemu rezortu.s detmi (6,10) sme este v tatrach neboli...

3486eae
18. feb 2020

Veľmi radi by sme dovolenkovali v hoteli Sitno, citali sme skvelé recenzie na tento hotel a určite by si ho zamilovali aj naše dve deti 😊

danka0893
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels ....navštívila som.uz váš Trinity hotel v Senci na jazerách....bolo tam úžasné krásne strávený víkend úžasná izba a aj relax v aquaparku....bol to môj prvý takynz luxusných a naj hotelov čo som.mala.moznost byť...odvtedy som nebola v nijakom podobnom ani lepšom na Slovensku....veľmi sa mi páčilo prostredie možnosti strava a aj aktivity ktoré sa tam dali robiť ....super že sa tam dalo zabaviť aj na bowlingu a inom.... Bar paráda ...vtedy som ešte deti nemala tak som moc nevnímala tieto možnosti ale viem že aj deti by sa tam.nasli.....tetaz už mám dcérku ktorá má dva roky a strašne veľmi by som ju aj manžela chcela vziať na jeden krásny pobyt z vašich Trinity hotelov....aby sme si oddýchli užili a budem mať aj narodeniny v marci tak darček by sa zišiel ..😉 nemôžeme si také hotely dovoliť ale ak by sme.si teraz mali vybrať alebo vyhrať išli by sme do Trinity v Novom Smokovci keďže ho máme najbližšie a aj by som.zaroven chcela spoznať druhý z vašich 😉👍 určite vašu sieť.hotelov odporúčam všetkým....sú skvelé 😉

olinka166
18. feb 2020

určite hotel Sitno, ešte sme tam neboli a referencie na tento hotel si veľmi pozitivne

eba7
18. feb 2020

Radi by sme sa pozreli do hotela Sitno. Tuto oblast Slovenska mame velmi radi, boli sme tam uz niekolkokrat a stale sa tam radi vraciame. S hotelom Sitno sice nemam osobnu skusenost, ale podla stranky to vyzera fantasticky, ako stvorene pre moju 3,5 rocnu vodnicku. Odporucali nam ho aj kamarati, ktori boli velmi spokojni.

dominikamachynova
18. feb 2020

Máme tri deti a je ťažké každému vymyslieť program, preto chodíme do vašich hotelov. Každé dieťa si nájde to svoje a má pekné zážitky.. Navštívili by sme hotel Senec pretože tam sme ešte s najmladšou dcerkou neboli....

janicka83
18. feb 2020

Jednoznacne hotel v Novom Smokovci-nase deti zboznuju Vysoké Tatra a človek tam nájde neskutočný relax 🙂

zuzikaa29
18. feb 2020

Radi by sme vyskusali Hotel Sitno. S detmi sme este na dovolenke neboli. Mame to najblizsie a poculi sme nan len chvaly, tak by to bol asi ideal 🙂

aly
18. feb 2020

určite hotel Atrium v našich krásnych Tatrách

bibi21
18. feb 2020

Hotel Sitno nase 3 deticky by boli stastne

lusca5
18. feb 2020

Dobry den, nakolko mame 2 male deti urcite by sa im u vas pacilo vo vsetkych hoteloch. Nakolko som v sitne uz bola a bolo tam uzasne tak by som velmi rada zazila atmosferu v hoteli atrium v novom smokovci, ci aj v tomto hoteli su tak uzasne.

misajelka
18. feb 2020

asi Hotel Senec, keďže je to lokalita kde sme ešte neboli 🙂

fedorkaa
18. feb 2020

Hotel Átrium v Novom Smokovci, tam sme ešte neboli. Tatry máme radi, veľmi sa nám tam páči. Oddych s deťmi by nám veľmi prospel.

kubko
18. feb 2020

Urcite by sme radi isli do nami rodinne oblubeneho Hotela Atrium. Skvela poloha na lyzovanie a turistiku v Tatrach, bazen s toboganom, uzasne masaze, super velky detsky kutik, deti radi chodia varit... no proste nasa TOPka

majik66
18. feb 2020

Od malicka stale chodievame s detmi na vylety. Navstivili sme uz niekolko zrucanin hradov ako je Turnansky, Slanec, Kamenicky... Tiez sme zdolali Kojsovsku holu, Sivec, Folkmarksu skalu...
Do Tatier⛰ sa snazim raz rocne tiez, preto by sme velmi, velmi, velmi radi navstivili Vas hotel Atrium v Tatrach. Doposial sme okolo len prechadzali. Detom sa potulky v prirode velmi pacia. Stromy🌳, kamene, kvety, ticho bez ruchu aut s jemnym stebotom vtacikov a k tomu milion otazok, co kazdy rodic pozna :D Samozrejme ani jazda lanovkami nemoze chybat🙊 :D Co je najdolezitejsie pre nas rodicov je usmev nasich Misiciek -Miska a Misky a ich spokojne tvaricky🙂🙂. Samozrejeme oddych bez varenia, ci prania a kazdodennych domacich cinnosti by potesil nas rodicov 🙂 Co sa mi najviac paci je umiestnenie hotela - Tarty ako na dlani, tiez mnozstvo aktivit, ktore hotel Atrium ponuka. Kedze moje deticky su vo veku 4 a 7rockov, urcite by navstivili Kulinárske štúdio Foodie🍕. Doma radi pecu najradsej pernicky na Vianoce, tak si myslim, ze by to bolo pre nich velmi zaujimave. Okrem varenia, obaja miluju vodu a clapkanie sa v bazenoch, cize to by bola dalsia aktivita, z ktorej by mali velku radost. Co je pre mna ako rodica velke plus je detsky kutik a tvorive dielne a k tomu ako bonus MASKOTI Skalko a Ozvenka. PROSTE TOP 😍
Ako tak rozmyslam, neviem, ci by vobec tyzden dovolenky u vas stacil :D alebo by sme s placom odchadzali a tuzili sa vratit spat 🙂

moni84moni
18. feb 2020

Velmi radi by sme s rodinkou navstivili Hotel Atrium, nakolko sme tam boli s manzelom este ako "slobodni" a teraz by sme tam radi zobrali aj nase deti 😊👍👨‍👩‍👧‍👧

jana2n
18. feb 2020

My sme boli minuly rok v senci,malemu sa velmi pacilo a tento rok by chcel ist znova. Je jedno kde, pretoze vieme,ze u vas je vsade super,ste rajom pre deti a takisto pre rodicov,pretoze u vas si mozeme aj my troska oddychnut,kedze o deti je skvele postarane.

fidel987
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels Moja dcérka má radšej hory ako more a každý pohľad na štíty v nej vyvoláva spomienku na naj naj čo máme na Slovensku tak rady by sme vyhrať pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci, kde by sme si pobyt určite užili 🙂

majkado
18. feb 2020

Hotel Sitno, na ktorý počúvame samé chvály 🙂

julkal
18. feb 2020

Hotel Sitno pri krasnej Banskej Štiavnici. Vyhodou tohto hotela je určite aj termalna voda. 🍀

lucanka49
18. feb 2020

Hotel Senec ☀️ lebo milujeme Slovensko a zostávame verný aj v lete našej krásnej prírode, bolo by to pre moju rodinku krásne, byť v lete vo vašom hoteli a užiť si to aj na Slnečných jazerách ❤️ ešte sme u vás neboli, ale radi by sme 🤗

nikulincek
18. feb 2020

Hotel Sitno v štiavnických vrchoch. Neboli sme ešte a radi by sme vyskúšali aj tento hotel s mojou rodinkou. Páči sa nám wellnes a herňa aktivity pre deti. Určite by sme sa tam nenudili. A kedže sa nachádza pri štiavnických vrchov , tak o prechádzky nebude núdza. Preto je to naša ideálna poloha hotela. Hlavné je, aspoň pre mňa,že je vhodný pre deti. Keďže mám štvor ročného experta a ročnú slečnu. Budeme radi,ak budeme vyžrebovany.🍾✨😂

barbara24
18. feb 2020

Nám je to jedno, každý z hotelov má niečo do seba... V Senecke jazerá pláž ako more... Sitno má tiež čaro prírody... Ale Tatry, ešte sme neboli s naším dieťatom, radi by sme mu ukázali aj naše hory, aj super zábavu v hoteli...
Najviac nás láka, že aj rodiča si oddýchnu od detí a môžu tam byt spolu 🙂