SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

@viki_lv ❤❤❤ ĎAKUJEME za túto spätnú väzbu. Presne o tom chceme aby boli naše hoteli, o množstve drobností, čo spríjemňujú pobyt.😇 Teraz som bola s dcérkou v Sitne a detské menu je na kartičke v tvare Kopka, z jednej strany ponuka a z druhej omaľovánka. Čašník automaticky doniesol farbičky a kým nám doniesli jedlo, mala si ho vymaľovala🙂
Pre nás hotel Sitno,kde je zábava pre všetky naše tri deti zaručená!
@maruskaw to má teší, že aj taká príjemná náhoda a že ste o našom hoteli rozmýšľali aj mimo naše Dni s Trinity 🙂 ... a môžem len taký detail, že odkiaľ ste sa dozvedeli o hoteli Atrium, či tu na koníku z našich minuloročných Dni s Trinity, či všeobecne internet alebo na odporúčanie? VĎAKA 😊
@1kriosa1 ĎAKUJEM za príspevok, spatnä väzbu aj o veľmi príjemný detail a vašu recenziu na Tripadvisor

@patricia_trinityhotels
Keďže sme už boli v hoteli Atriu v Novom Smokovci, využila by som možnosť preskúmať hotel Senec, ktorý leží na brehu jazera a ponúka aj vstup do aquaparku. Moji chalani sú vodné živly tak si to určite užijú a od návštevy Vášho hotela v Tatrách o ničom inom ako o tom kedy už pojdu zase na dovču do Trinity hotelov neštebocú🤣🙈
@patricia_trinityhotels zatiaľ som bola len v Atrium, veľká spokojnosť/ čistota, profesionálny personál, super jedlo a služby/. Vybrali by sme si po dohode s rodinkou, každá lokalita má svoje čaro.
Tak asi hotel Átrium v Novom Smokovci, lebo Tatry sú naša srdcovka.
@patricia_trinityhotels Ako som už spomínala, v mojom prvom príspevku do tejto súťaže, bola som v tom predchádzajúcom hoteli (vtedy ešte Park) ako dieťa, tak som si z celej dovolenky pamätala hlavne hotel - ten netradičný oblúkový tvar 🙂 Keď sme išli do Vysokých Tatier po vyše 20-tich rokoch, boli sme sa pri ňom pozrieť. A milo som bola prekvapená, zvonku je pekne vynovený, pribudlo wellness, tak som si vtedy povedala, že sem chcem niekedy určite prísť, aj dovnútra, ubytovať sa a zaspomínať. 🙂 Takže dá sa povedať, že to viem od detstva, že takýto hotel v Tatrách existuje, a teda zopár rôčkov, že je pod názvom Atrium. A tu na MK sledujem tieto Dni Trinity od minulého roka. 🙂
Vyskúšali by sme Hotel Atrium, Sitno už dôverne poznáme a deti to tam milujú 🙂. V Senci sme boli zatiaľ iba na kongrese, bez detí, tam mi chýba priame prepojenie vodného sveta s hotelom, alebo vlastný vodný svet 🙂.
@taaanka 🔝🔝🔝🔝❤... taká spätná väzba, až v mi dobrom došli slová. Veľké ĎAKUJEM 🙂)
@maruskaw aha, áno... už si spomínam 🙂) Nostalgické návraty 🙂 to je oveľa príjemnejší dôvod vyhľadánia nášho hotela ako nahodná reklama na internete 🙂)
Rada by som navstivila hotel Sitno,krasny bazen, nadherne prostredie😊este sme na Slovensku neboli v ziadnom hoteli😣takze vyhra by neskutocne potesila!!!,👍👍👍
@patricia_trinityhotels Áno, tá nostalgia nás určite raz "vcucne" do Hotela Atrium. 🙂
Radi by sme s deťmi navštívili hotel Sitno. Prostredie v ktorom hotel leží je nádherné, príroda krásna, tešili by sme sa na túry a deti milujú vodu a plávanie,takze by to bolo dokonale 🙂
Hotel Sitno , boli sme tam už 2 krát a veľmi sa nám páčilo ;)
@patricia_trinityhotels vedela by som toho napisat velmi vela /mam aj velmi homorny zazitok s ktorym skm sa podelila tiez teraz tu na MK/ale kazdemu odporucam nech ide a sam zazije a myslim si ze aj vdaka rekreacny poukazom su vase pobyty teraz este pre viac ludi dostupnejsie,urcite kto moze nech vyskusa urcite neolutuje a odnesie si TOP zazitky.
@gatmicka 😎 VĎAKA ❤ ... to sú tie pozitívne dovolenkové dilemy a mňa teší, že v spojitosti našich Trinity Hotels v SR. Držím palce v súťaži 😉
Hotel Atrium v Smokovci. Boli sme tam pred dvoma rokmi, dcérka mala 2 roky a od vtedy by sa tam chcela vrátiť. Zamilovala sa do Teraz už má aj bračeka, takže radosť by bola dvojnásobná 😊
@patricia_trinityhotels ak sa mozem pripojit my ked sme boli v senci sme cely tyzden mali uprsane pocasie a vtedy bol len jeden vstup gratis do aquaparku a v tom necase sa nam ani z hotela nechcelo ist do aquaparku lebo bolo ozaj priserne pocasie.Takze vacsi bazen a aspon taky detsky kutik ako je v Atriu by tam bodol aby sa deti nenudili.A tiez aby bol detsky kutik strazeny aby tam dieta vedelo ostat aj same.No a tak isto cez letne pobyty su fajn aj obedy v cene pobytu ako je to v Sitne lebo je dost narocne s detmi chodit do restauracie a cakat na objednavku jedla.
@dellys ĎAKUJEME za krásnu spätnú väzbu a veľmi pravdivý popis vnímania dovolenky s deťmi. Naozaj sa maminy neraz dostávajú do situácií, že ostanú radšej doma, lebo, čo keď .... A na druhú stranu, priestor na oddych je tak potrebný, na chvíľu zmeniť prostredie.😴😇 Ja som s dcérkou chodila k nám do hotelov už keď bola ako bábätko a to sme mali aj rôzne obmedzenia, no v našom Trinity hotelovom komforte som nepocítila, že mi niečo chýba. Kuchynka pre mamičky je, a v tom čase bola aj pre mňa, neskutočná pomoc a výhoda.🙏
Hotel Átrium v Smokovci... Spojený výlet s Tateami, navstevou rodiny 😊
Zatiaľ sme v žiadnom Vašom hoteli neboli, ale všetky majú super hodnotenia. Susedia boli s vnukom v hoteli Atrium v Tatrách a boli veľmi spokojní. Potešil by nás pobyt v ktoromkoľvek Vašom hoteli, hoci najbližšie to máme do Tatier. Verím, že by sme boli spokojní rovnako ako ostatní a náš najmladší 2,5 ročný syn by bol nadšený.
Pre nás by bol zaujímavý pobyt v hoteli Diplomat v Rajeckych Tepliciach, keďže sme ešte túto oblasť nenavstivili. Deti by sa zabavili nielen v bazene ci na ihriskách a po oddychu a wellness na hoteli by zvládli aj menšie túry v okolí.
@taaanka VĎAKA za príspevok - všetko je to o službách aj čase a možnostiam investície na inovovanie. Hotel SENEC bude mať do leta úplne nový detský kútik (to tam veľmi chýbalo). Totožne veľký ako v Sitne + bude v ňom dokonca oddychová miestnosť, kde si deti môžu len tak poležať prípadne pozrieť rozprávku a dopriať menej aktívny program. Tiež v tomto roku pribudol neobmedzený vstup do Aquaparku Senec počas celého pobytu. Stále je na čom pracovať a ĎAKUJEME aj za podobné smerujúce príspevky, priamo od vás našich hostí 🙂❤👏
kedze my byvame pod Tatrami radi by sme zmenili lokalitu a isli sa pozriet napriklad aj do hotela Sitno tam sme este neboli😊mna zaujali najma kvoli detom tematicke dni😊takze radi by sme isli napr.na den deti nech si to uziju😊😊😊
@majik66 VĎAKA za súťažný príspevok ❤
Moja rodinka urcite Hotel Sitno, pretoze uz dlhsie sa chystame ist do tychto koncin a akosi nam to doteraz nevyslo pozriet si tento kut Slovenska , o ktorom sme poculi len same chvaly
@patricia_trinityhotels super to ma velmi tesi a urcite ten detsky kutik bude velkym prinosom.Normalne zacinam uvazovat ze sa tam este niekedy vratime kedze aj moj druhy syn si vasich maskotov hned oblubil.Ja to beriem tak,ze kazdy hotel ma svoje caro a nemoze byt vsetko vsade rovnake aj ked v lete by som taky bazenik vonku pri Atriu uvitala kedze teraz je uz take leto ze aj v Tatrach je horuco.V lete 2018 ked som bola tehotna a bolo strasne horuce leto sme si povedali ideme na dovolenku do Tatier do Atria sa schladit no nestalo sa tak kedze aj v Tatrach bolo horuco.Ale hlavne ze sme si oddychli a obohatili sa novymi zazitkami.
Najbližšie máme sice Vyhne, ale vybrali by.sme si Tatry, aspoň bude príležitosť ukázat detom naše krásne velhory

@lesna_vila o Senci na skok z BA už píšete viaceré a myslím, že fakt pútavý pohľad. Však ide o relax pre nás maminy a o zážitkový program pre deti (netreba cestovať tri hodiny autom). Súkromná pláž pri jazere v Senci je postačujúca a napríklad pre mňa väčším relaxom ako plný aquáč.... ALE - súčasťou pobytu je neobmedzený vstup do Aquaparku, takže deti si tu nájdu svoju poriadnu dávku zábavy 🙂 VĎAKA za príspevok