icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
stella14
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels išli by sme do hotela Sitno alebo hotela Átrium. Obidva sa nachádzajú v nádhernom prostredí. Neboli sme nikdy vo vašom hoteli, výhra by potešila celú rodinku. Ale myslím, že by vyhrali Vysoké Tatry, dcéra ich miluje 🍀

lesna_vila
17. feb 2020

ja už dlho pokukujem po hoteli Sitno. kedysi som uprednostňovala malé rodinné penzióny ale teraz s dvoma deťmi ma láka vyskúšať vašich animátorov. už len fakt že máte detské kútiky a dokonca bazén je fantastické. A Sitno pre prírodu okolo. Tatry sú už priveľmi komerčné, preľudnené, predražené. Ale ani Senec by som neodmietla, z BA to máme kúsok, menej stresu na cestách a predsa seriozna dovolenka so všetkým čo treba.

dzejsik
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels radi by sme si užili Vysoké Tatry, ktoré sú mi od detstva srdcu blízke, prechodené doliny hore dole ... ale z vašich hotelov najčastejšie využívame wellness v hoteli Sitno, nakoľko bývame v BS ... tu z okolia najlepšie služby v kombinácii s veľmi príjemným personálom 😊

francuzkano
17. feb 2020

My by sme radi isli do hotela Sitno. A dovod je jednoduchy, ukazat detom krasy Slovenska a stale hladam super childrenfriendly hotely na Slovensku. Tak by sme radi vyskusali Trinity hotels.

denisa2019
17. feb 2020

Privítali by sme hotel Senec, je v krásnom prostredí, v blízkosti hlavného mesta, sú tam možnosti využitia voľného času aj pre deti aj pre rodičov, vraj výborná kuchyňa a ešte smena Seneckých jazerách neboli.

maria1678
17. feb 2020

Bud hotel Sitno /tam som raz darovala pobyt rodičom a boli veľmi spokojní / alebo Rajecké Teplice, oboje sú veľmi fajn 🙂).

rusalinka
17. feb 2020

Ja by som si prosila hotel Sitno. Lebo som tam nikdy nebola (ani v iných 🙂) a počula a čítala som naň samé chvály. Takže tak. Ďakujem 🙂 Potom pošlem fotku, keď tam budeme 😀

drozdajkahra
17. feb 2020

Radi by sme šli do Tatier, keďže sme ešte neboli s malou a už čakáme druhé 🙂 Hotel Atrium v Novom Smokovci by bol super

lpolak
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels 👍🙏 velmi radi cestujeme s manzelom a teraz ked mame 3deti je to velmi zlozite na logistiku, tak uz sme davno neboli nikde, velmi by to celu nasu rodinku potesilo a deti by si uzili animacie 🏡napr. hotel v Novom Smokovci je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku v príjemnom horskom prostredí. Vďaka bohatej ponuke hotelových aktivít 👏a skúsenému animačnému tímu by sme sa celá rodina zabavila v každom ročnom obdobi.🌞🌧🌞👏👏👍

slawka2208
17. feb 2020

hotel Átrium v Novom Smokovci práve kvôli jeho polohe, milujeme Tatry ❤

lienka1076
17. feb 2020

Dobrý deň taktiez by som chcela niekedy navštíviť a pobudnúť v hoteli Sitno. Konečne ukázať deťom krásy našeho Slovenska aj v blízkosti tohto hotela. S manželom pracujeme obaja na smeny, takže si deti odovzdávame vo dverách. Celozávodné dovolenky máme v odlišných termínoch, tých pár dní ostavajucej dovolenky riešime aby mali kde deti byť cez prázdniny. Takto by sme konečne strávili pár dní spolu s deťmi bez starostí. 😉😉

katulienocka999
17. feb 2020

Nas by veľmi potešila vyhra v hoteli Atrium v Novom Smokovci 😊 priroda, Tatry, čerstvý vzduch co viac si len priat 😊 a samozrejme oddych z manzelom a našim 4 mesačným krpcom 😊

borka333
17. feb 2020

My by sme sa teraz isli pre zmenu pozriet na 'Skalka a Ozvenku' do hotela Atrium v Smokovci. Zatial sme zo siete Trinity navstivili len hotel Sitno a musim povedat, ze nasim detom sa vryl hlboko do pamati a spominaju na neho casto...mozno aj vdaka pesnickovemu CD, ktore nam casto vyhrava v aute🙂

babu11
17. feb 2020

hotel Sitno v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli tak snáď motyka vystrelí😉

viki_lv
17. feb 2020

V lete 2019 sa mi splnila moja túžba navštíviť a zažiť pobyt vo vašom baby friendly hoteli v Senci. Boli sme s manželom a našimi detičkami Oliviou 3,5 r a Alanom 1 r. Veľmi sa nám páčilo prostredie i služby, programy pre deti a jedlo v hotelovej reštaurácii bolo skratka TOP. Tohto roku veľmi túžim ísť do vášho hotela Sitno, nakoľko som čítala perfektne recenzie na tento hotel. Paci sa mi bazénový svet - vnútri i vonku, ak som dobre videla na fotkách, takže by to bolo super miesto na oddych aj v lete. Ďalej sa mi páči ponuka plnej penzie v hoteli Sitno, co v Senci možné nebolo vrámci pobytového balíčka. Plná penzia by bola pre nás omnoho pohodlnejsia, aby sme nemuseli riešiť obedy niekde inde, keďže stravovanie v reštauráciách s malými deťmi je miestami dosť náročné a nemá to úroveň, čo sa samozrejme o vašich hoteloch povedať nedá. U vás, minimálne v tom Senci, to bol pôžitok stolovat s detičkami, nakoľko bolo pre ne pripravené zvlášť detské jedlo, detské príbory, taniere, stoličky, maskoti zabávali deti. Proste top

markaterka
17. feb 2020

Nás láka hotel Sitno, tam by sme s deťmi išli. Okolie Banskej Štiavnice je krásne. A s deťmi sme ešte na takomto výlete neboli. 😀

lenca13
17. feb 2020

Nas by potesil hotel Sitno,manzel tam bolo kedysi pracovne.A v tych castiach Slovenska sme este na dovolenke neboli.

mana48
17. feb 2020

My už dlho snívame o dovolenke v hoteli Sitno. Dúfam, že raz sa nám sen splní🙂

marite
17. feb 2020

Radi by sme sa vrátili do hotela Sitno. Učarovali nám Štiavnické vrchy a myslim, že je to jedno z najkrajších miest na Slovensku. A uz máme dve deti a tie by sa isto tesili krásnemu prostrediu a babyfriendly hotelu Sitno 🙂

luchab
17. feb 2020

Najradsej by som navstivila hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch, ale nebranila by som sa ani ostatnym hotelom zo siete Trinity, kedze su idealne pre pobyty s detmi 🙂.

xjakubikovak
17. feb 2020

najviac by potešil hotel Atrium prave kvoli tomu ze sa nachádza v Tatrách ❤

erika630
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels rada by som navštívila spolu so svojim synom a maminou hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov kde by sme určite nabrali energiu na ďalší boj s chorobou :/ Pekný den.

xcicamicax
17. feb 2020

Najradšej by sme navštívili všetky vaše hotely, pretože máme o nich iba vynikajúce recenzie 😉 Ale ako prvý s možnosťou výberu, by sme si vybrali Hotel Atrium v Novom Smokovci, pretože je k nám najbližšie a Tatry milujeme v každom ročnom období. Ďakujeme za možnosť zapojiť sa do vašej súťaže 🙂♥️👨‍👩‍👦

patro1
17. feb 2020

hotel Atrium v Novom Smokovci. Proste Tatry.

iwusik74
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels najviac by potešil hotel Atrium práve kvôli tomu, že sa nachádza v Tatrách a naša rodina miluje Tatry, hlavne naša dcérka ❤

dopolbokaodrata
17. feb 2020

Určite by sme radi vyskúšali pobyt v hoteli Sitno. Tento kraj sa nám veľmi páči, často sme tam ešte ako bezdetní chodievali. Hlavnými dôvodmi sú krásna príroda, kopec možnosti na prechádzky aj ľahšie túry, blízkosť niekoľkých pivovarov 🙏🙏🙏 úplne sa tam už vidím 😀

saadve
17. feb 2020

Hotel Átrium v Novom Smokovci a prečo? Lebo naše krásne Tatry. Ale kľudne v hociktorom Vašom hoteli, keďže sme u Vás ešte neboli. Minulý rok sme k Vám plánovali, ale bolo všetko obsadené.