SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

@patricia_trinityhotels to mala ešte 3 roky , 4 až o dva mesiace 🙂
My by sme radi navštívili hotel Sitno ❤️. Boli tam viacerí známi a všetci si veľmi pochvaľovali. My osobne sme boli v par hoteloch na SK, no ani jeden nebol Babyfriendly a v jednom dokonca majiteľ nakričal na moju dcéru že hlucnejsie kráčala po chodbe 😕
@patricia_trinityhotels ďakujem krásne
Zatúžili sme navštíviť hotel Senec potom, ako naši známi ho vychválili po všetkých stránkach. Tiež sa mi páči jeho vybavenosť a je najbližšie k nášmu domovu.
Hotel senec ... Tu sme este neboli a urcite by sa tu pacilo nasej malej emuske kotra miluje vodu. Spravili by sme si nasu prvu spoločnú dovolenku 🥰🥰🥰
S Vašej siete hotelov mam skúsenosť s hotelom Sitno. Počas víkendového pobytu v tomto hoteli sme si to cela rodinka skvele užili.Deti sa celý čas zabávali a mi rodičia sme si pri nich stihli aj oddýchnuť.Personál bol veľmi milý a strava skvela.Určite sa raz do tohoto hotela rada s rodinkou vrátim aj keď by som rada skúsila aj iný zo siete Vašich hotelov.
Boli sme v lete v hoteli Senec a naša dcéra Sari odvtedy o ničom inom nehovori...milovala kolotoč, a trampolíny a detske disco...ja zase s manželom super kuchyňu...ja som tam vtedy práve čakala nášho Matuška a radi by sme sa tam tento rok možno vrátili...ale aj v Sitne si viem predstaviť dovolenku..je .tam úžasné wellness..boli sme pár krát.
My sme veľmi radi navštívili váš hotel Sitno. Nakoľko sa nám veľmi zapáčil skrz pesničky zo Spievankova. Naša dcéra v máji oslávi 3.narodeniny a určite by si užila takýto pobyt vo vašom hoteli, ktorý ponúka strašne veľa možností, zábavy, animacie práve pre takéto deti. Už by sa na to nemusela len pozerať, ale to aj konečne reálne zažila.
@indigirl ten kolotoč v Senci je naozaj veľká výhoda.... kolotoče v hoteloch nezvyknú byť bežnou súčasťou, naozaj deti majú toľko priestoru na hry a keď pribudne veľký vnútorný detský svet .. už toto leto bude hotový 🙂)

Hotel Atrium je nasa srdcovka ❤
3x sme ho navstivili v zime.. uzasna poloha hotela, krasne prostredie, uzasne sluzby a velmi mily personal a animatori 😉 Skalko a Ozvenka uzasni maskoti 🤩
Kazdy den doobedu dcerky 4 a 5 rokov lyzovali hned vedla hotela na Jakubkovej luke, poobede santenie v hotelovom bazene a vecer relax na masazi alebo wellnesse pre rodicov 😍 Medzitym rozne super zabavne animacne programy..
Poloha hotela nam vyhoje aj na ranne fresh lyzovacky nedaleko hotela v Tatranskej lomnici alebo na Strbskom plese 😁
Na odporucanie kamaratov planujeme v lete dovolenku v hoteli Sitno 😊
@taaanka veľmi sa tešíme , veta mamka kedy pôjdeme do Trinity jooooj❤️ Držím palce v súťaži ;) pozdravujeme ;)
@anicka176 ❤️❤️❤️❤️❤️
@patricia_trinityhotels potešil by nás pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci. Minulé leto sme boli na 1 deň v okolí Štrbského plesa, pre dcéru Tatry prvý krát v živote, pre mňa druhý po 30 rokoch. Veľmi sa nám páčilo a sľúbila som jej, že sa ešte niekedy vrátime. Takto by som mohla dodržať svoj sľub 😉
Ja by som si vybrala hotel Átrium v Novom Smokovci, lebo sme este neboli nikdy v hoteli v Tatrach. Uvidim, ci teraz sa nam nahodou .... 🙂
Asi najviac by sme sa potešili pobytu v hoteli Átrium v Novom Smokovci. Na Seneckých jazerách sme už u Vás boli, bol to úžasný zazitok. Malá na to dodnes spomína. Je už o dva roky väčšia, tak už by hádam zvládla aj nejakú túru po tatranských kopcoch a ja Tatry milujem
Radi by sme opat navstivili hotel Atrium v Novom Smokovci - nase deti boli z tohto pobytu nadsene a my rodicia tiez☺
Všetky vaše hotely sú super. Ešte sme veru u vás neboli, ale s 3 ročnou dcérkou pozeráme fotky a videoklipy z vašich hotelov a stále sa pýta kedy tam pôjdeme 🙂 Najradšej by sme navštívili hotel Sitno alebo Atrium. Je tam krásne okolie a samozrejme máte top služby 😉
@patricia_trinityhotels Hotel Atrium v Novom Smokovci, lebo milujeme Tatry a u vás sme ešte neboli 😉
Pekný deň, radi sa vraciame do hotela Atrium vo Vysokých Tatrách. Je tam kopec zážitkov, dievcatá sa nevedia dočkať Skalka a Ozvenky. Hory nám každý raz ponúkajú neskutočné množstvo možností a zábavy. Ste úžasní a preto tam radi chodíme. My s manželom si tiež nájdeme ralax v saune či vo vírivke. Vrelo odporúčam všetkým priateľom. Ďakujeme
Pozreli by sme si radi hotel Átrium v Novom Smokovci práve kvôli jeho polohe lebo moja rodinka miluje Tatry ❤️ a keďže čakáme ďalší prírastok, zišla by sa chvíľka oddychu aj pre maminku🍀 a celú rodinku🍀
U nas by to bol hotel Sitno. Milujeme stredne Slovensko❤️ Dostupnosť super a velmi príjemni ludia
Radi by sme navštívili hotel Atrium v Novom Smokovci , moje deti to tam milujú a keďže trpia na ochorenia horných dýchacích ciest, tak ten pobyt v Tatrách by im prospel aj po zdravotnej stránke 🙂
@nitkatrinityhotels ďakujem 🙂
Atrium -Novy Smokovec....naše dovolenky nie sú pri mori a ani v zahraničí. Rok čo rok sme stále v Tatrách..... najúžasnejšie miesto pre moju rodinku
Hotal Atrium v Novom Smokovci. A láka nás pre blízkosť Tatier, ponukou sluzieb (vyuzitie hlavne v pripade zleho pocasia) a samozrejme konceptom babyfriendly hotela.
@patricia_trinityhotels radi by sme navstivili hotel Senec. Je to posledny Trinity hotel, ktory sme este nevyskusali a osobne sa nezoznamili s Clupkom a Vlnkou. Objavili sme vas este len v oktobri 2019. 🙂 tesime sa na nasich kamaratov z Trinity.
@patricia_trinityhotels stale pozeram po hoteli sitno, hlavne kvoli paradnemu detskemu kutiku a bazenom, ale cena je az prilis vysoka na moje pomery. Verim, ze raz sa nam ho podari vyskusat 😍
@patricia_trinityhotels stale pozeram po hoteli sitno, hlavne kvoli paradnemu detskemu kutiku a bazenom, ale cena je az prilis vysoka na moje pomery. Verim, ze raz sa nam ho podari vyskusat 😍
Ešte sme neboli ani v jednom, radi by sme išli do hotela Atrium v Novom Smokovci, keďže Tatry milujeme a snažíme sa ísť aspoň raz do roka do našich krásnych Tatier.

Naše deti si zamilovali hotel Sitno, kde boli v lete s babinou na tyzden 😍 Nadchli sa pre úžasný bazén pre deti, detské kino, maskotov, krásnu prírodu aj maskotov a animácie.. A tiež im neskutočne chutilo jedlo 🍝🤤😄 Ak by s nám podarilo vyhrať pobyt, tento krát by sme si ho naplno užili s deťmi ako rodina 💕