SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

@patricia_trinityhotels ahojte, radi by sme sa opäť zrelaxovali v Sitne, je to pre nás príjemný rodinný hotel, deti sa tam cítia ako doma. Bazénový svet je tu úžasný - deti sú tu spokojné, wellness, minime club, všetko.... a hlavne super personál!! 🙏
Ja by som ju vyuzila v hoteli Sitno nakolko tento hotel ma oslovil ako velmi baby friendly aj vdaka klipu od Spievankovo a aj ked nevyhram asi sa tam vyberieme s nasou princeznou ;)
By som zvolila hotel Atrium v Novom Smokovci. Byvame na juhu slovenska a syn v Tatrách bol ked mal 1,5 roka. Dcerky este ani neboli. Syn velmi túži ist do Tatier znova, keďže uz ma 7 a uz velmi dobre pozná mapu a zaujíma sa o geografiu, no žiaľ finance pre rodinu s 3 deťmi (7,4,1) to je tazske!!!😕
Takže 🤞pre syna.
Hotel Atrium v Novom Smokovci...chceli by sme vyskusat pretoze na jesen sme boli v Sitne a velmi sa nam pacilo, velmi sme chceli pobyt na Haloween kvoli animaciam, zial bol beznadejne vypredany, tak by sme vyskusali nejaky podobny, napr.velkonocny😉
@patricia_trinityhotels Je pre nás vzácna každá chvíľa ktorú môžeme rodina prežiť spolu- a zabaviť puberťáka a dieťa v období vzdoru je náročné no myslím.že hotel Sitno je pre nás ideááál.ďakujeme
Hotel Sitno vo Vyhniach. Skvelá strava, veľa zábavy pre deti i dospelých a nádherná príroda. Je tam naozaj výborne. 👍👍👍
Hotel Sitno. Kvoli krasnej prirode 💕
Určite hotel Sitno-raj pre deti super animácie a vyžitie pre malých aj veľkých. Manžel ho návštevu pracovné a vždy mu za vidíme že nemôžme ísť s nim.
Jednoznačne hotel Sitno, je top, boli sme dvakrát a vždy nadmieru spokojní, zábava pre deti, oddych pre rodičov 🙂
Hotel Átrium v Novom Smokovci máme najbližšie, a rada by som vyskúšať služby animátorov, ktorý by dúfam zvládli zabaviť aj deti staršie, nech si rodičia môžu užiť prvú dovolenku vo vašom hoteli. 😁😉 Vďaka. 🍀
Atrium hotel
Atrium hotel v novom Smokovci
Hotel Hubert, Gerlachov, určite pozerám na prostredie, vybavenie hotela, aby tam bol bazén, nejaké ihrisko a krásna príroda.
@lula64 my sme babyfriendly hotely siete TRINITY Hotels & Resorts, napísali ste nám príspevok k súťaži, kde nás zaujímajú preferencie k našim hotelom a na záver vylosujeme jeden príspevok, ktorý odmeníme pobytom podľa vlastného výberu, ale len v jednom z našich hotelov 😊. Ak vás lákajú Tatry, tak potom si pozrite náš hotel ATRIUM High Tatras www.atriumhotel.sk ;)
To len, aby nedošlo k nedorozumeniu 🙂
@awandya VĎAKA, to nás veľmi teší ❤
@lucimeli VĎAKA odkážeme pozitívne zhodnotenie z pobytov u nás aj kolegom v hoteli - pre nich je to silný motív, keď klienti vnímajú a vyzdvihujú snahu a prístup personálu. Vážime si to!

@patricia_trinityhotels Za nás jednoznačne Sitno. Veľmi pekné prostredie a moja dcera (4r.) si to najlepšie užíva. Miluje vodu a už sme skúšali aj tobogán. Vonku si zajazdila sama na koni čo bolo pre ňu zážitok a pre mňa strach v očiach 🙂
Radi by sme navstivili hotel Atrium, kvoli polohe lebo este len zaciname spoznavat Tatry.
jednoznačne u nás vyhráva hotel Sitno.už sme tam boli niekoľkokrát a vždy sa tam radi vrátime.Decká sa hlavne tešia na Kopka a Svetlušku a na koncert kamarátov s Trinity ale tiež na bazény,tobogan,šmykľavku a že je celý deň pre nich niaky program 🙂
My sme boli v Sitne trikrát a vzdy bolo super! Boli sme v lete, v zime a aj na pobyte so Spievankovom v Senci. Jedine sme este neboli v hotely Atrium a kedze kamoska to velmi chvalila, velmi radi by sme sa pozreli aj tam. Bolo by super vyhrat 🙂
@patricia_trinityhotels zaujal ma Hotel Sitno. Estr sme v iStiavnickych vrchoch neboli a velmi radi by sme tam stravili zopar dni a popozerali okolie. A hotel vyzera byt velmi pohodlny a bazen po prechadzkach je cisty balzam 🙂
Atrium v Novom Smokovci už dlhšie plánujeme navštíviť tento hotel no ešte sme si nenašli čas. Bol by to určite nezabudnuteľný zážitok. 🙂
Urcite Sitno, krasna priroda a hotel plny super aktivit pro deti, to je uzasna kombinace pro rodinu.
V hoteli Sitno sme už boli a bolo tam výborne, od jedla, cez bazény až po detský kútik 👍 Tentokrát by sme asi vyskúšali hotel Atrium v Novom Smokovci, lebo Tatry máme veľmi radi 🙂
@patricia_trinityhotels Zaujal nas hotel Átrium v novom Smokovci. Síce sme tam nikdy neboli no deti zbožňujú klip s Dorotkou z fidorkova so Skalkom a Ozvenkou vo vašom krásnom hoteli🏢🍀
@imailo odvážna a ja sa viem vcítiť do jej pohnútok, tiež jazdím na koni, už síce aj viem, ako :D ale tušim som nezačínala v 4 rokoch 😇
S rodinkou by sme si vybrali hotel Sitno.A dovod?Vyzera to tam jednoducho uzasne a uzili by si to nielen nase dievcata,ale aj ja s manzelom 🙂❤
Kedže sme ešte nemali možnosť,ísť na dovolenku tak by potešil hociktorý z vašich hotelov,ale keby si môžeme vybrať tak by to bol hotel Atrium v Novom Smokovci 🙂 Dôvod je,že ja aj môj Tomáško máme radi prírodu, a hory 🌲a v Tatrách sme nikdy neboli,tak by sme sa tam radi išli pozrieť.A bývať v hoteli Atrium by bolo veľké plus,pretože som naň počula samé dobré recenzie😊👍
Najradsej by sme si na rodinnu dovolenku vybrali hotel Sitno. Laka nas nadherna priroda Stiavnickych vrchov a mnozstvo pozitivnych recenzii, ktore sme si precitali 🙂

@patricia_trinityhotels ja neviem, mne je to jedno. Ja chcem ísť hocikam. Práve dnes som markantne stúpla ako matka v očiach mojej 9mesačnej dcéry, keď som jej rezignovane dovolila tými dvomi malými prštekmi zbierať pod stolom ryžu, ktorú pri obede rozsypali jej starší súrodenci a kŕmiť sa ňou. Hotovo. Balím kufre.