icon

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa

patricia_trinityhotels
Moderátor
10. jún 2020

V našich hoteloch vzniklo vďaka výnimočným ľuďom množstvo naozaj jedinečných projektov. Jeden z nich je aj koncept masáží a kozmetiky vlastnej značky 4 ELEMENTS DAY SPA. Nechceli sme „len“ ponúkať hosťom masáže. A už vôbec nie v obyčajnej neútulnej miestnosti pripomínajúcu ambulanciu.
Masáž je v našich hoteloch cestou rituálu, relaxu, pohody, sprevádzaná priestorom, vôňami, hudbou a v poslednom rade uvoľňujúcim a liečivým dotykom. Preto kvalitná prírodná kozmetika jednoducho musela byť.

A keďže nie vždy sa človek dostane do hotelov a niekedy ani na tu masáž, tak sme sa rozhodli venovať vám kúsok starostlivosť aspoň takto na diaľku vo forme balíčka prírodnej kozmetiky našej výnimočnej značky 4 ELEMENTS. Balíček obsahuje:
1. Luxury telové mlieko Omamný sen
2. Luxury natur balzam Omamný sen
3. 4Elements Sprchový gél Mäta
4. 4Elements natur balzam Harmanček
5. Sypaný čaj 4 Elements Omamný sen
...................................................................
Balík v hodnote 49,50€

AKO SÚŤAŽIŤ: jednoducho nám napíšte komentár, tu v tomto fóre... a čo nám máte napísať? Asi, prečo práve Vy chcete vyhrať :D. Súťaže vždy losujem, takže naozaj sa nemusíte báť, že váš súťažný komentár nebude dosť „cool“. Jednoducho chceme niekomu spraviť radosť a tak nám napíšte, aby sme vás mohli zaradiť do losovania.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa
anka2103
10. jún 2020

Veľmi rada by som ho vyhrala, lebo som skúšala toho už fakt veľa a nič mi nepomáha na exzém na ruke 😔

katie233
10. jún 2020

Velmi by sme si ich priali vyhrat 🙂. Ak by sa nam nepodarilo tento rok ist do Atria alebo Sitna, tak by sme si ich aspon vyhrou pripominali ;).

evuch
10. jún 2020

Chcela by som vyhrať 😘 chcem vyskúšať túto kozmetiku.

julinka79
10. jún 2020

Ja by som mala z výhry veľkú radost

zmrzlinka11
10. jún 2020

Po niekoľkých náročných týždňoch mi ani v blízkej dobe nehrozí dovolenka na zotavenie, tak aspoň takýto kúsok wellnessu nech príde ku mne 🙂🍀

fkata
10. jún 2020

Asi preto, lebo každá výhra poteší.

kristina2708
10. jún 2020

Akákoľvek výhra myslím každého poteší a vyhrať kozmetiku je pre ženu snáď splnený sen 😍 Mám veľmi rada prírodnú kozmetiku a tieto produkty navyše pôsobia už vďaka obalu naozaj luxusne 🤩

martina2ve
10. jún 2020

Chcela by som vyhrat preto, lebo som nikdy nic nevyhrala... 😫 uz som sutazila asi v kazdej sutazi na MK, ale nic... a na istu dobu som aj sutazenie "ukoncila" a vzdala som sa nadeje. Ja viem, ked nieco chcem si to mozem hocikedy kupit, ale predsalen ta radost aspon z malickej vyhri by neskutocne potesila.🥳🥳🥳

1aduliatko1
10. jún 2020

Lebo skusim stastie 😍 by sme sj z muzom dopriali doma masaz 🤗

zvedavec333
10. jún 2020

Priala by som si vyhrať pretože veľmi rada skúšam nové produkty 😊 a tieto vyzerajú úžasnee 🎁🎉

branislava1980
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels Dobrý večer... asi ako každé ženské telo, tak aj to moje telo by sa chcelo rozmaznávať a preto by sa mu to určiťe podarilo s touto luxusnou kozmetikou. Ďakujem. 👍

kikuska555
10. jún 2020

Preco ja? 🙂
Tak hlavne preto, ze som absolutne netusila o vasej kozmetike 😍 a kedze ja som "vecny skusac" vsetkeho druhu kozmetiky tak by som sa veelmi tesila 🥰

ja_mi
10. jún 2020

Chcela by som vyhrať len tak pre potesenie....A pre radost ved to je úžasné keď príde sp že vyhrali ste...hneď je krajší den❤

rebekanr
10. jún 2020

Lebo..... 🙂

tajik
10. jún 2020

Konečne by sa na mňa usmialo šťastie v hre...

jankagulka
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels urobiť si maličký wellness aspoň trošičku - v pohodlí domova (hoci, nechať sa rozmaznať by bolo lepšie 🙂 )

ovaaa
10. jún 2020

Ahoj Patricia, velmi rada sa zapojim aj ja nakolko by ma vas balicek velmi potesil. Nech uz vyhra ktokolvek vasa prirodna a vonava kozmetika urcite vycari usmev na tvari 🙂.

janka6101983
10. jún 2020

Začínam skúšať prírodnú kozmetiku kvôli alergiam a ekzémom, tak rada by som vyskúšala aj tú vašu.
❤️💯

xjakubikovak
10. jún 2020

Lebo milujem prírodnú kozmetiku a aj ked mam svoju obľúbenú znacku s radosťou by som vyskúšala aj inu😁

leilabazar
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels Bol by to krásny darček pre mňa na narodeniny, ktoré mám 21. júna na prvý letný deň 🙂

curcuma
10. jún 2020

Lebo moje telo si zaslúži trošku rozmaznať,
Vašu prírodnú kozmetiku touto cestou vyskúšať,
takže už len trochu toho povestného šťastíčka 🍀,
a môže zaznieť víťazná pesnička ☺️.
Pekný večer všetkým

matja
10. jún 2020

Aby som si mohla hotely Trinity pripomínať aj doma 🙂

katkamj
10. jún 2020

...lebo by ma vyhra potesila 😏

ifana23
10. jún 2020

Chcela by som vyhrať preto, aby som si dopriala trocha luxusu a rozmaznala trošku svoje telo 🙂

macca1000
10. jún 2020

Veľmi rada by som vyskúšala túto prírodnú kozmetiku 😊🙏🍀

veva1995
10. jún 2020

Woow tak to vyzerá dobre.. Rada by som ich vyskúšala 🤩

arriana29
10. jún 2020

Výhra by velmi potesila, bol by to super oddych a pri takom poriadnom oddychu aj pocit znovuzrodenia, kazda mamicka to asi pozna ☺ balicek vyzera uzasne tak uz si len drzat palce 💚

danusa63
10. jún 2020

Výhra vždy poteší. Darovala by som mojej mame, lebo vyzerá nejako "busy", nech zrelaxuje aspoň doma 🙂

gallina
10. jún 2020

Produkty značky 4 ELEMENTS by som veľmi rada vyskúšala. Výhra by veľmi potešila..... 😉

5petusik55
10. jún 2020

Vyhrať by som chcela z toho dôvodu, že milujem súťaže. Poteší ma každá výhra, nakoľko mám obrovskú smolu 🤣 a ďalší dôvod je, že by som rada vyskúšala niečo nové ... Svoje telo rada rozmaznavam ☺️