SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Vybrali by sme si nejaky tematicky pobyt v Hoteli Sitno 🙂
Dobry den, velmi radi by sme sa vratili opat do hotela Sitno na letnu dovolenku s nasimi detmi 2r a 5r. 😊 Ked sme tam boli prvykrat minuly rok dcera vtedy rocna sa Kopka a Svetlusky na zaciatku velmi a posledny den si ich velmi oblubila a drzi ju to dodnes, samozrejme aj syna 😊 Ak by sa na nas stastie usmialo bol by to ten najkrajší darcek pre syna, ktory oslávi svoje krasne 5 te narodeniny presne 16.6 🥰🥰🥰❤❤❤
Za nás určite hotel Átrium. Tatry sú pre nás srdcovka, určite by potešili aj staršiu aj malinku dcérku. Dokonca už aj horský nosič pre tu malinku mame, takže hor sa do hôr. 🙂
Vybrali by sme Hotel Sitno a akýkoľvek pobyt by potešil, ale deti by si vybrali určite spievankovo
Radi by sme vyskusali hotel atrium, a kedze mame deti tak pobyt tematicky napriklad spievankovo. 🤗👍
Hotel Sitno - urcite by sme si uzili letnu dovolenku 🙂
Ja by som využila letnu dovolenku v hoteli atruim. Hotel som navštívila ešte ako slobodna a bezdetna a viem ze je to ten pravý hotel pre nás ako rodinu s naším 1,5 ročným syncekom. To by bolo radosti keby sa mohol vykupat, pohrať sa v detskom kútiku, vybrať si to najlepšie jedlo a nadychat sa čerstvého tatranského vzduchu ❤️😍
My sme pri detoch doslova vymenili pobyt pri mori, za pobyt v horach a presne tam, kde som este ja travila ako dieta letne dovolenky s rodicmi, v hotely Sitno... Vela skvelych spomienok, nadherna priroda, nove kamaratstva... Do toho som sa teraz vratila s mojimi detmi a letnu dovolenku uz po siestykrat aj tento rok stravime u vas v stiavnickych vrchoch 🤩
Velmi nas to taha na zimu do Atria v Tatrach, takze ak by sa podarilo vyhrat, urcite by sme to vyuzili prave tam na zimnu dovolenku ☃️
Atrium sme vyskúšali v zime, tak v lete by sme radi skúsili hotel Sitno aj s našimi dvomi krpcami, ktorí milujú pobyty v hoteli 😇
Ja by som brala dovolenku v hoteli Atrium pre moju rodinku. Je jedno kedy by to bolo,či v lete alebo zime...
Urcite pobyt v hoteli Sitno 🤗
@patricia_trinityhotels bol by to hotel Sitno a letny pobyt na 4 noci. Minuly rok sme chceli stravit par dni v Stiavnickych vrchoch a rozhodli sme sa pre hotel Salamandra, no velmi sme to olutovali (za tie peniaze katastrofalne sluzby, wellness, jedlo...) Velka skoda, ze sme si nevybrali vase Sitno. Nabuduce budeme mudrejsi 🙂, vyhra by nase rozhodnutie urychlila 🙂
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno , letná dovolenka s rodinkou 🙂
my by sme urcite isli do Senca ❤ minuly rok bolo super a vsetky nase 4 deti sa tam pytaju znovu, takze kludne aj na tyzden, ak by bolo mozne si doplatit ;)
Vybrala by som letny pobyt v hoteli Sitno nakoľko to okolie hotela je nádherné a v lete by sme si to určite užili 🙂. 16.6 mam narodeniny tak mozno šťastie sa na mňa obráti 🥰
Najradšej by sme išli do hotela Sitno. Celá rodina by sme si spoločne užili vonkajší bazén, celodenné animácie, skvelé jedlo a krásnu prírodu v okolí hotela 🙂
Ahoj, chodime k vam uz dost dlho a pravidelne.... leto, Silvester, Velka Noc. Vyhru by som vybrala v hoteli Atrium, kedze tam chodime velmi casto a citime sa v nom skvele. Nikdy sme ale neboli na tematickom pobyte takze urcite taky by som vybrala v pripade vyhry
Hotel Sitno by moju rodinku potešil-jesenný pobyt
ahojte, veľmi radi by sme vyskúšali hotel Sitno.
Ahojky, nas by potesil pobyt v hoteli Sitno, ci uz so Spievankovom, Fihou ...deti by sa mooc tesili 🙂 👏
Ahojte, urcite Trinity pobyt v hoteli Sitno - uz tradicne retro pobyt v novembri 🙂 Pripadne Lyzovacka v Atriu vo Februari 🙂 Tiez mozno Hotel Senec, ktory este nemame vyskusany 🙂 Vsetky tri hotely su top pre nasu rodinku .
Ja by som vybrala pobyt vo Vysokých Tatrách, minulý roku sme boli vo vedľajšom hoteli a do Átria sme chodili na obedy a večere a veľmi sa nám tam páčilo 🙂
Joooj,my by sme brali hocico a hocikde.😍👍Trinity vyzeraju vsetky moc lakavo.
Ale aby som splnila podmienky sutaze,vybrala by som si Balik CAS PRE RODINU v Sitne.❤️❤️❤️❤️
Tesili by sme sa z dovolenky v hoteli Sitno , so Spievankou a Zahrajkom 😍
@patricia_trinityhotels Určite by sme išli do hotela Sitno a zrejme na pobyt Spievankovo (aj keď Mira Jaroša by sme tiež prijali 🙂)
Ahojkyyy🙌 tak my by sme urcite privitali atrium hotel v tatrach. Milujeme tatry, prechadzky,lanovky abten vzduch👌👌👌 tento rok k moru nejdeme( aj ked teraz sme uz mali by v greeecku) tak tento rok stravime cely cas na svk a budeme objavovat s nasou 6 rocnou dcerkoua 1a pol rocnym syncekom. Snad sa na nas usmeje stastie a my si uzijeme vo vasom hoteli🙂
Urcite by sme chceli ist do hotela sitno. Syn ked vidi pesnicku so Spievankou a Zahrajkom z tohoto hotela tak krici, ze tam by chcel ist. Takze by nas velmi potesilo vyhrat prave tento pobyt. Urcite by sme si tento hotel uzili aj my s manzelom a dvojmesacnou dcerkou 👨👩👧👦
Rada by som šla opäť do Hotela Sitno a užila by som si letnú dovolenku s mojou rodinou, minulý rok sme v ňom mali premiéru a dcérke sa veľmi páčilo.

Ahoj. Rada by som si vybrala hotel Sitno. Štiavnické vrchy sú magické a pre nášho 3rocneho turistu ako stvorené 😘