SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

@patricia_trinityhotels my by sme radi navštívili hotel Sitno keďže už dlhšie po ňom poškulujeme. Predĺžený víkend v tomto komplexe by bol skvelým odreagovaním sa od povinností. Hotel ma oslovil, keďže veľa známych nám ho odporúča 🙂
Ja si viem predstavit Mikulassky pobyt - idealne v hoteli Atrium, vsade sneh, predvianocna nalada,vo vzduchu trochu napatia z ocakavania Mikulasa a nekonecna radost deti z jeho prichodu 🙂
@patricia_trinityhotels Vyskúšali by sme s rodinou pobyt v Hoteli SITNO ak by sa náááhodou na nás usmialo štastie😉, ale keďže my vsúťažiach nevyhrávam, ani sme nikdy nič nevyhrali, určite v budúcnosti pôjdeme aj do Štivnických vrchov, lebo tam sme ešte neboli..... Senec poznáme dôverne niekoľko rokov, radi chodíme aj tam, je tam tiež super ako aj v našich krásnych Tatrách, ale my sa nebránime žiadnemu pobytu, radi cestujeme po SLovensku🙂
Nadhera vsetky vase hotely, ani si neviem vybrat, no kedze tento rok k moru nepojdeme a planujeme stravit dovolenku na Slovensku, radi by sme ju stravili v Senci, kedze sme tam neboli a sme z Popradu, takze trochu tepla by nam nezaskodilo, kedze leta v Poprade su dost chladne. Ale aj hotel Sitno vyzera luxusne a tiez by sme sa tam radi pozreli, takze kludne aj tam i ked tam az tak teplo asi nebude 😉 No a okrem deti by sme so sebou pravdepodobne zobrali aj starych rodicov, aby si to aj oni s nami uzili, kedze v poslednych mesiacoch sme sa takmer nevideli a to byvame len par minut od seba... Takze uz len vyhrat a mozme si prist oddychnut aspon na tyzden 🌞
Potešil by nas pobyt v Atriu, deti by mali radosť 🍀😀🍀
Dobry den. Potesil by nas pobyt v Hoteli Atrium - v Tatrach sme so synom (4,5r.) este neboli.
Radi by sme strávili letny pobyt v Atriu s mojou 5-rocnou dcérkou.
Ahoj, radi by sme išli do hotela Sitno, pobyt so Spievankovo. Išli by sme s 3,5r synom, ktorý by sa isto veľmi tešil. Dakujeme
Nam sa paci hotel Senec a vybrali by sme si tematicky pobyt najlepsie Spievankovo, ten je vzdy vypredany.. Nikdy ho nestihneme rezervovat.
Keby nám bolo dopriate vyhrať, vybrali by sme si hotel Sitno umiestnený v krásnom prostredí a nejaký zábavný tematický pobyt podľa aktuálnej ponuky. Možno aj teraz cez letné prázdniny 🙂
Letná dovolenka v hoteli Atrium, pobehali by sme trošku po horách, navštívili by sme rodinu, ktorú sme dávno nevideli, snívam o tom uz pár rokov.. Stale na to nie sú financie..
My by sme radi vyskúšali helloweensky pobyt, kedze dcerky su strasne zvedave, ale kludne by nam stacil aj víkendový pobyt, napr v hoteli átrium, kde sme ešte neboli.
Hotel Atrium v Tatrách. Nakoľko som v Tatrách vyrastala a teraz tam veľmi radi chodíme aj so synom.. Milujeme Tatry a veľmi radi chodíme na túru. Tak určite by nás výhra potešila a v lete by sme radi šli a užili si leto so synom nakoľko sa v decembri rozrastieme o ďalšieho člena rodiny 👶 ďakujeme a pekný deň
Ja by som si užila dovolenku s mojim synčekom,iba my dvaja, v hoteli Sitno🙂
Naše deti si vybrali Sitno. 🙃
Vyuzili by sme letny pobyt v hoteli Sitno 😍 Je to nas najoblubenejsi hotel. Deti miluju Kopka a Svetlusku.
Najviac sa nam hotel Sitno a keby tam bola fiha tralala tak by to bola top dovolenka 🙂
My by sme sa určite najviac potešili pobytu v hoteli Sitno "Čas pre rodinu". To je to najcennejšie, čo si môžeme darovať ☺️
@patricia_trinityhotels navštívili by sme hotel Sitno a keďže máme zatiaľ len ročného šibala, išli by sme na pobyt v téme môj čas s mamičkou a oteckom
Určite v hoteli Sitno na pobyt so Spievankovom 🙂
Hotel Atrium a pobyt čas pre rodinu 👏👍
@patricia_trinityhotels hotel Sitno ❤️ Kedykolvek sa len tak prijst vysantit a uzit si krasnu prirodu, pohodlne ubytko, paradne atrakcie a dobre jedlo s nasimi 2 drobcami 🙏
S dcerkou by sme sa potesili letnemu pobytu v hoteli Atrium 🙂
Velmi by ma potešil pobyt v hoteli Atrium vo Vysokých Tatrách mňa aj moje štyri deti pretože milujeme Tatry
Vybrala by som si hotel Sitno pre moju rodinku 🥰

@patricia_trinityhotels určite by sme si vybrali Sitno, je tam úžasne, wellness služby s bazénom sme využívali pravidelne, ubytovaní sme boli len minulé leto. Našim dvojičkám sa veľmi páčilo, dokonca majú prasiatko, kde si od min roka šetria (klasické ešte z našich čias) a chystajú sa ho rozbiť priamo na recepcii a zaplatiť si pobyt aby sme boli dlhšie než len 4 dni 🙂 Samozrejme pokiaľ by sa nám podarilo byť na tematickom pobyte so Spievankou a Zahrajkom, bolo by to super. No Vaši animátori vedia naše baby zabaviť i bez tematického pobytu🙂