icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
miriskaz
9. jún 2020

n

modrykonik84
9. jún 2020

Pobyt Spievonkovo mame zaplateny a velmi sa tesime. Ja hodim s detmi vzdy sama, takzecasto vyuzivam pobyt s mamickou a na ten by sme poukaz vyuzili. Moje babymiluju vase hotely, kazdy rok ich navstevujeme.

tim123
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som sebe aj svojmu synovi dopriala pobyt leto 2020 v hoteli Senec, po tomto tazkom obdobi by sme si konecne poriadne oddychli a zobrali by sme so sebou aj moju mamina a oslavili by sme tam moje narodeniny ktore mam 7.7. ♡♡♡♡♡♡♡♡

sticker
tim123
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som sebe aj svojmu synovi dopriala pobyt leto 2020 v hoteli Senec, po tomto tazkom obdobi by sme si konecne poriadne oddychli a zobrali by sme so sebou aj moju mamina a oslavili by sme tam moje narodeniny ktore mam 7.7. ♡♡♡♡♡♡♡♡

sticker
denism13
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels diky😉nevzdavame sa!

karajazviny
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels za iných okolností by sme isto volili kvôli synčekovi tematicky pobyt alebo zimnú dovolenku v tatrách kvôli snehu, lebo cez leto sme vždy chodili k moru... Tento rok sme sa s letnou dovolenkou pri mori nadobro rozlúčili a preto by z tohto výberu voľba jasne padla na SENEC 🤗🌞

fkata
9. jún 2020

Určite Hotel Atrium, skôr dovolenkový pobyt s mamkou, alebo s rodinou.

efy
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels pekny den!ja by som velmi rada isla s rodinou do Hotela Sitno.citala som iba vynikajuce recenzie o tomto hotela,ocarila ma aj prostredie,ked som mala moznost raz navstivit(este vtedy ako slobodna,bezdetna)obec Vyhne,je tam naozaj krasne.paci sa mi,ze fokus je na detoch,ale nezabuda sa ani na rodicov.vyhru by som vyuzila ako letna dovolenka pred nastupom do prace po 6 rokov RD.🤞

gabu_lienka
9. jún 2020

Letna dovolenka v Hoteli Atrium v Tatrach, prvykrat s nasim synom. Zatial s nami absolvoval Tatry iba v brusku 😊

mama55
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels dakujem😘

hiddenobject
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels ahoj. Najviac nas oslovil hotel sitno 🙂 hlavne kvoli prirode. Vyuzili by sme to ako oddych od kazdodenneho domaceho stereorypu. Nepotrebujeme ziadne tematicke vecery ani super letne teplo...aj ked urcite by sme sa nestazovali 🙂 Len vypadnut niekde inde a naplno sa venovat nasej, zatial malej, rodinke.

anet25
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels dakujem pekne aj my pozdravujeme a prajeme pekny den 😊

kacerkal
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Tatry máme každý deň z okna 🙂 takže by sme chceli navštíviť hotel Sitno, v tých končinách sme ešte neboli, najlepšie asi letný pobyt, keďže k moru sa nechystáme

gwendolyn
9. jún 2020

vybrali by sme si pobyt so Spievankovom v hoteli Sitno, deti ich majú veľmi radi 🙂

gabika18
9. jún 2020

Ahoj Patka, našu rodinku by určite potešil pobyt v Hoteli Sitno, kde sme pred dvoma rokmi strávili úžasný veľkonočný pobyt. Deti sa už nevedia dočkať,kedy sa znovu otvoria bazény a budú sa môcť ísť kúpať. Keby to bolo spojené s Kopkom, Svetluškou, úžasným tímom animátorov, detskou herňou, kinom, minigolfom a krásnym prostredím štiavnických vrchov, bolo by to opäť nezabudnuteľne leto s Trinity ☀️🌳👨‍👩‍👦‍👦🙏

bebe30
9. jún 2020

@nitkatrinityhotels Ďakujeme krásne za pozdrav,podobne prajeme aj my Tebe a tímu Trinity♥️...ja tomu tiež veríííím,veľmi si to prajeme🙏🙏🙏 a dúfam,že sa spoznáme😊...vyzerá to u Vás všade naozaj božsky♥️

adipal
9. jún 2020

Hotel Sitno rodinný pobyt pre moju rodinu.

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@bebe30 😍dakujemeeee 🙂❤❤

ivusik29
9. jún 2020

asi by som si vybrala hotel Atrium, mame ho aj nabližsie,ale hlavne kvoli tomu, ze sa nam Tatry pacia, a toho roku by sme sli uz vo stvorici 🙂

didi919
9. jún 2020

Mala by som záujem o rodinný pobyt v hoteli Sitno so Spievankovom. Moje detičky chlapček Miško a dcérka Natálka s mužom by sa potešili.

simaxxx
9. jún 2020

Letna dovolenka v Atrium v Tatrach

babls5
9. jún 2020

Krásny deň prajem, takže naša rodinka sa skladá z rodičov a dvoch detí.. <8r a 2r>
Stále hladame miesto kde by sme strávili našu dovolenku a jedným s našich typov bol hotel Senec.... Najkrajšie miesto pre našu rodinu, prechádzka pri jazere... Ten pokoj v objatí prírody...
Manžel ma narodeniny tento mesiac verím že by to bol ten naj darček pre neho aj pre naše detičky.. Držíme si palčeky

severka166
9. jún 2020

Všetky tri hotely sú na úžasných miestach našej krásnej krajiny. Už 6 rokov, od narodenia vytúženej dcérky, dovolenkujeme len na Slovensku. Žiaľ, kvôli financiám rok čo rok len snívame, že možno raz sa dostaneme do hotela Átrium alebo hotela Sitno a aspoň takto vynahradíme dcérke jej túžbu po mori. Ste super😘, robíte krásnu prácu 👍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
9. jún 2020

@hamaka na nej "fičí" aj moja dcérka 🤭😁 ... držím palce v súťaži

robin17
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite do Sitna, mame to najblizsie a boli sme tam velmi spokojni👌 Vybrali by sme si Spievankovo alebo Fiha tralala, to by bola radost😍🍀🍀🍀

stastinka
9. jún 2020

Ahojte, nakoľko posledné mesiace sme s deťmi boli len 🏠 a nikde inde, veľmi rada by som zobrala svoju rodinu cez zimné obdobie do hotela Sitna, nakoľko sme tam ešte neboli a syn je to do tohto Vášho hotela zblaznený (o ničom inom ani nehovorí) tak veľmi rada by som mu splnila jeho prianie sa ísť k Vám pozrieť. Majte sa pekne 👍👍👍

mia257
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Velmi by nas potesil pobyt v hoteli Sitno so Spievankou a zahrajkom 🙂

kddd
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno , letná dovolenka s rodinkou 🙂

dusankomoj
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Slovensko je krásne, takže každý s hotelov je určite fajn.Zo synom sme dovolenku ešte nemali,lebo bol maličký. Ale teraz by sme už kľudne dali aj Tartry!