icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
animim
9. jún 2020

Výhru by sme využili v hoteli Sitno a bol by to pobyt mimo letných prázdnin a tematických pobytov, proste oddych počas roka 🍀 ♥

monsim
9. jún 2020

Na hotel Sitno sme počuli len samé chvály. Potešil by nás akýkoľvek pobyt v tomto hoteli. 🙂

laskamojajeidna
9. jún 2020

Určite by sme brali tam ,kde je Spievankovo starší syn si ich veľmi obľúbil a mladší má len 6 mesiacov no smejko je. A teraz 14.6. oslavujem 30-tku takže by to bol nádherný darček. A náš ocinko by si tiež potreboval oddýchnuť a trošku vypnúť. Ďakujeme 😀

anika932
9. jún 2020

Ahoj 😊 my sme zatiaľ skúsili Átrium v Tatrách a isto už Trinity zostaneme verní. Zažili sme tam kopec zábavy, nemuseli sme ani nikam cestovať na výlety lebo v hoteli sme našli všetko, čo sme hľadali. Naše dieťa ho nechcelo opustiť. Boli tam perfektné bazény a programy vo vode. Bavilo nás kino a každý večer zábava pre deti. Raňajky s animátormi, skákací hrad, detský kútik. Úžasné jedlo, reštaurácia, živá hudba. Bol jednoducho ten najlepší zážitok z minulého leta 🔝🔝🔝♥️♥️. Určite by sme sa chceli pozriet aj do Senca tento rok. A myslím, že je to úplne jedno aká tematika by bola lebo každý týždeň je niečím výnimočný a ťažko sa rozhodovať a porovnávať. Keď už sa mám rozhodnúť tak by sme si vybrali celoročný pobyt v téme môj čas s mamičkou a oteckom. Hlavne, že bude rodina spolu a verím, že Trinity nesklame 🥇🥰

dasako
9. jún 2020

Hotel sitno🙂 moje deti su uplne animatorsky pozitiv🙂 velmi by radi by sme prisli na dovolenku letnu🙂

barla5
9. jún 2020

Keďže milujeme Tatry, vybrala by som si letný alebo jesenný pobyt v hoteli Atrium. Hotel poznáme len zvonka, pretože je nad naše finančné možnosti. Dúfam, že sa na nás usmeje šťastie.

kingstonka
9. jún 2020

My by sme si vybrali letný pobyt v hoteli Atrium. ☺

janalo
9. jún 2020

Letna dovolenka v sitne

zuzana1979
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels určite by sme navštívili hotel Sitno, s manželom, a pobyt by sme si vybrali buď Trinity alebo wellnes pobyt pre dvoch. 🙂

kremko
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ja by som sa určite potešila možnosti stráviť pobyt v hoteli Sitno počas Veľkej noci. Vždy sa snažím tomuto obdobiu vyhnúť a byť mimo domu. 😉

barillaveronika
9. jún 2020

Nás by potešila letná dovolenka v Senci. Máme to kúsok a ešte sme tam neboli. Dcérka je malá a bola by to jej prvá dovolenka takže ak by bol problém vedeli by sme sa rýchlo vrátiť domov.

kefrinka
9. jún 2020

Rada by som vyhrala dovolenku v krásnom prostredí hotela Atrium v Tatrách... A pobyt ideálne Mikulášky/zimný aby sme si užili lyžovačku 😊

sashka157
9. jún 2020

Vybrala by som si pobyt v hoteli Sitno a kedze by som vzala syna s muzom, tak by sme si uzili pobyt Cas pre rodinu 😍

herodias
9. jún 2020

Tentokrát musím povedať hotel Atrium ❤️ A išli by sme hneď v lete, v auguste. Vo štvorici 👨‍👩‍👧‍👦 po Slovensku

nitusiak
9. jún 2020

Ahojte. Rada by som napisala, ze Hotel Atrium, lebo milujeme Tatry. Lenze Tatry, tam proste clovek ide na vylet len tak, ked chce a na pobyt tiez. No ja by som ich zobrala jednoznacne na pobyt v Hotel Senec a hoci mame radi Spievankovo, radsej by sme po tomto hektickom obdobi radi podnikli pobyt "moj cas s mamickou a oteckom", kedy si moze oddychnut nas pan tato s nami ♥️

luchajda
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vybrala by som si hotel Sitno. Okolie je prekrasne. Detom by sa urcite pacila dovolenka so Spievankovom 😉 no aj rodinna ma svoje caro. Urcite by sme vacsinu casu travili v bazene, kedze dcera sa chce naucit plavat.

martina374
9. jún 2020

Nám by sa páčilo v ktoromkoľvek hotely, ale čo sa týka dostupnosti tak asi najbližšie to máme k Tatrám takže hotel Atrium. Išli by sme tam s našimi deťmi, ktoré nikdy také niečo nezažili, lebo sme s nimi ešte na takom pobyte neboli 🙂

miriel
9. jún 2020

Vybrali by sme hotel Sitno, pretoze je super komplexne rieseny, ci sa tyka aktivit pre deti a navyse pobyt do Spievankovom alebo Fiha by bol pre nase decka uplna ceresnicka na torte 👍🌞

weronika90
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Využili by sme asi pobyt v Hoteli Atrium, na rekreačný pobyt. Po pôrode a s tromi malými deťmi by to bol aspoň oddych 🙂

tomcimka
9. jún 2020

Už dlhšie túžim ísť do Tatier,takže by som si vybrala Hotel Atrium. Dopriala by som hlavne nielen sebe ale aj manželovi, ktorý sa úžasne stará o mňa a našu dcéru.

24zuza
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels nás by potešil pobyt v Atrium hoteli. Veľmi radi by sme využili letný pobyt. 🍀😉

jankap55
9. jún 2020

Nas by veľmi potešil pobyt so Spievankovom. Naše dve malé deti ich milujú a veľmi by sa potešili. Je to jedno v ktorom hoteli, ale najviac by nas potešilo v Tatrách

mirkaz156
9. jún 2020

Vybrali by sme si Hotel Sitno aby sme spoznávali krásy Slovenska. A keďže každým dňom sa nám narodí prvé dieťatko zvolili by sme jesenný alebo zimný predĺžený víkend 😊.

simimi
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Rada by som s manželom a synčekom Maximiliánom navštívila Hotel Atrium a skôr by som využila pobyt v téme môj čas s mamičkou a oteckom.

ingridb
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Navštívili sme už hotel Sitno aj Atrium . Z oboch sme si priniesli veľa krásnych zážitkov. Radi by sme znovu navštívili Sitno a rodinný pobyt so Spievankovom .

nitkatrinityhotels
Moderátor
9. jún 2020

@kremko skvela voľba 🙂

veve060
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrala by som si letnú dovolenku v hoteli Sitno. Paci sa nam ich detsky vodny svet minime aqua fun. Minuli rok sme sa chceli v nom po ceste z vyletu zastavit, zial bolo obsadene. Od vtedy mi patrocak stale pripomina ze sme tam neboli a slubili to. Zial tento rok to ako u dost ludi nebude mozne.

punkcica01
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vybrala by som si hotel Atrium, pretoze sme tam uz raz boli s dcerou a teda velmi sa nam pacilo... teraz by nas islo na pobyt uz o jedneho viac 🙂 a isli by sme na letnu dovolenku 🙂

adelka16
9. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj, nás by určite potešilo stretnutie so Spievankou a Zahrajkom...takze jednoznačne hotel Sitno 🙂