SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Ja by som si vybrala pobyt v hoteli Sitno, ak by sa na nas usmialo stastie 😊 a asi by sme ho vyuzili hned cez prazdniny
@patricia_trinityhotels vybrala by som hotel Sitno ako darček manželovi k 40 narodeninám.... Je stavbár a práca sa podpísala na jeho zdraví.. Dopriala by som mu bazén, masážne, oddych... Potrebuje vypnúť a nakoľko sa nám s deťmi venuje maximálne, šiel by tam sám.... Taky reset aj od nás....
Za mna urcite horel senec 😊
Átrium vo Vysokých Tatrách 🥰 a letná dovolenka to by bola topka a ja by som doslova konečne vymenila prostredie a dýchala čerstvý vzduch a nášmu synčekovi by sme ukázali krásy Slovenska 😉
@patricia_trinityhotels keďže po Corone je situácia aká je a tento rok sme veľmi chceli ísť do Tatier vybrala by som pre mojich chlapcov letný pobyt v hoteli Atrium, naše 2 ročne zlatíčko má rado aj Spievankovo aj Fihu a vidieť radosť v jeho očiach je na nezaplatenie 😍
urcite Sitno, uz sme tam boli a ucarovalo nam🙂
Určite by sme si ako letnú dovolenku vybrali hotel Senec 🤗🤗
Mojim dvom chalanom by sa páčil pobyt so Spievankou a Zahrajkom...vybrali by sme si asi Senec, kedze nemáme auto a s dopravou by sme to mali komplikovanejsie. A aj pre starsieho syna ktory je ztp aby to nebolo príliš náročné. No a ak by sme mali niekoho obdarovať tak by som pobyt dopriala sestre s manzelom a ich trom dcérkam, aby si oddychli a nacerpali sily🤩
Fuuu, je ťažké si vybrať... najradšej by sme išli do všetkých troch, keďže sa často niekam nedostaneme. 😊😊😊 ale možno by som sa priklonila k hotelu Atrium. 😊
My sme museli nas marcovy pobyt v hoteli Atrium vzhladom na epidemiologicku situaciu zrusit 😞 preto urcite na jesen opat budeme dufat, ze sa nam podari tu stravit aspon par dni, bez ohladu na aktualnu sutaz ☺️ Zelame vsetko dobre!
4 roky sme so synom neboli na dovolenke.
👩👦🎒🧢💦🔫🏖⛳️🍦 🕶
Ak by sme vyhrali, tak by to mohol byt hotel Sitno, aby sme presli cele Slovensko zaroven, kedze sme z Ke.
Bola by to nasa letna dovolenka s drobcom kde by sme oslavili oboch narodeniny, mame ich spolocne v auguste. Len On a Ja ❤️👩👦
@patricia_trinityhotels my s rodinkou by sme radi navstivili Štiavnické vrchy takže hotel Sitno. Letný pobyt s welness kde by sa moji chalani vyblaznili😊🍀
Vybrala by som si lokalitu Sitno, krásna príroda. Išli by sme v lete. Spievankovo a podobné akcie sú super ale nášho špunka zatiaľ nezaujímajú, takže by sme išli mimo týchto špeciálnych akcií.
Náš by potešil pobyt v hoteli Sitno a so Spievankou a Zahrajkom, to by bolo potešenie pre dcéru. 😁👍👏
Radi by sme navstivili hotel Atrium a Vysoke Tatry, ktore su uzasne.Dopriala by som to mojmu 3r. syncekovi, malemu objavitelovi, ktory ma rad prirodu a rad spoznava nove veci, dalej mojej maminke, (byvalej horolezkyni, ktora Tatry miluje a oslavila pred par dnami narodeniny) a vlastne aj sebe 🙂 Potrebujem si oddychnut a nacerpat novych sil, kedze som na synceka sama.Dakujeme 🙂
Hotel sitno
@patricia_trinityhotels určite wellness pobyt ore dvoch a hotel Sitno by veľmi potešil 💓
vyberám kvôli deťom hotel Sitno, čo ak by sme náhodou stretli ich obľúbeného Zahrajka a Spievanku 😍
veľmi by nás potešil pobyt v hoteli Sitno, letná dovolenka, potrebujeme oddych, celé toto výnimočné obdobie obaja s manželom pracujeme a už sme unavení, pár dní s našimi deťmi len a len oddychovať v prírode by nás znova naštartovalo 🙂
vzala by som deti do hotela Atrium, Tatier nikdy nie je dost 🙂
Urcite by sme vyuzili toto leto, naplanovanu dobolenku v zahranici sme zrusili pre tento rok tak by sme radi dovolenkovali na Slovensku,samozrejme deti by sa najviac tesili z dovolenky s maskotmi😊
@patricia_trinityhotels hotel Sitno sa často odporúča pre deťuchy, my by sme tam taktiež radi zavítali, oslovil ma pobyt Čas pre rodinu, kvôli kuchárskej škole, moje malé kuchárky by sa vyžili. A pre nás rodičov - krásna príroda - dovolenka v jesennom období.
Vybrali by sme si hotel Sitno...snad na nas stasticko usmeje 🍀
@patricia_trinityhotels my by sme radi vyskusali hotel sitno 🥰
@patricia_trinityhotels
Dobrý deň tak skúsime šťastie aj my a určite by nás potešila výhra, a naša rodinná dovolenka by zvolila smer určite do Tatier, ktoré milujeme do hotela Atrium =)❤️
Myslím ze Slovensko má veľmi veľa krásnych miest a preto treba využiť dovolenku práve na Slovensku 🌄🗻🏞️
Krásny deň prajeme =) 🤩🙏🏻👨👩👧
@patricia_trinityhotels Hotel Senec - dovolenka - kupanie sa na pláži a krásne prostredie Seneckých jazier
Nás by potešil pobyt v hoteli Sitno,alebo Atrium,Letná dovolenka alebo aj pobyt so Spievankovom by boli super😀tešíme sa na možnú výhru🙂
@patricia_trinityhotels jednoznačne hoteli Sitno-každý rok o túto dovolenku súťažím. neviem prečo, ale táto oblasť na láka. More nebude, tak si užijeme Slovensko.

Hotel Átrium... Tam by som si vedela predstaviť pobyt