SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

@patricia_trinityhotels stále som chcela ísť s deťmi na pobyt so Spievankovo, keďže sme na YouTube našli pesničku zo Sitno Hotel a deti ju stále počúvali a pozerali taka chytľavú melódia refrén “lalalalala” 🥳😀 a vraveli “ mami, aj my tam chceme ísť” 😊
Milujeme si e Tatry, ale leštený sme radi videli niečo nové, asi by sme sú vybrali hotel Sitno. A keďže moja dcéra sa má neustále pyta kedy pôjdeme do Spievankova, pobyt so Spievankovom by to tak trosku nahradil. Spieva nádherne všetky ich pesničky. 🎤🤩
@patricia_trinityhotels
@patricia_trinityhotels vybrali by sme si letnú dovolenku v hoteli Atrium v Tatrach 🙂
Naša rodinka by sa veľmi tešila na Hitel Sitno. Ešte sme tam neboli a čítame samu chválu. 😊😊😊
Ahoj, Vybrala by som si vyhru v hoteli Sitno. A len pre nas dvoch s partnerom, nakolko tento rok je od januara pre mna velmi zly a potrebovala by som konecne vypnut
Hotel Sitno a určite Spievankovo, to by deti boli nadšené.
@patricia_trinityhotels určite by sme radi navštívili Atrium v Tatrách celá rodina. Keďže máme malé deti a som ešte na rodičovskej vyhrá by padla vhod.
Mme by sa pacil pobyt v Sitne. Dnes ma nas mladsi krasnych sedem mesiacov a uz je z neho vnimave babatko. Nas starsi, skoro trojrocny, by si urcite uzil nejaku tematiku s Fiha tralala, ci Speivankou a Zahrajkom. Kedze moj muz pracuje cez tyzden a sme bez auta, tesila som sa ako budem s detmi chodit na vylety vlakmi, autobusmi... avsak prisla tato situacia a clovek ma strach. Preto by bol pobyt uzasny. Aj pre nas by to bola zmena 🙂
Určite by sme vyskúšali hotel Sitno a možno aj nejaký aktívny program napríklad so spievankovom poprípade len tak ako rodina a zabavili by sme sa. Chceli by dme veľmi vyskúšať babyfriendly hotel, keďže výslovne v tak zameranom hoteli sme ešte neboli. Určite by to pre nás bol neskutočný zážitok a radosť pre synčeka 🙃
@patricia_trinityhotels letna dovolenka v Hoteli Sitno 😉
@patricia_trinityhotels ja urcite na letnu dovolenku. Uz mi doma sem tam šiši. Do Sitna chodim len ja na 3 dnovy seminar z prace.A rada by som navstivila s rodinou Atrium.....
@patricia_trinityhotels Velmi by nas potesil pobyt v Hoteli Senec. Hoci mame len 7 mesiacov, uz teraz ficime na Fíha tralala 😁
Pozdravujem vsetkych, radi by sme si uzili s mojou rodinkou letnu dovolenku na Senci, este som tam nebola a urcite by sme privitali spolocnost nasich tabletovych kamaratov Spievanky a Zahrajka 🌹
Ak by sme vyhrali, vybrali by sme si hotel Sitno a moje deti by určite potešilo stretnutie so Spievankou a Zahrajkom alebo s Fiha tralalalalalalalal 🙂 To by bola krásna dovolenka 🙂
Hotel Sitno.pobyt so Spievankovom
Jednoznačne Sitno, pobyt so Spievankovom alebo Fíha tralala. 👍😁
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Senec. Malinká sa rada člapká vo vodičke, urcite by sa jej tam veľmi páčilo 🥰
@patricia_trinityhotels vybrala by som si senec.... tento rok nas cakaju len stanovacky, tak by bolo paradne uzit si trosku pohodlia
Ahoj,nas by urcite potesil pobyt v hoteli Atrium, je tam tak krásne, a spolocne by sme si to vsetci traja urcite užili. Dcerka bude mat 6 rokov ale este sme spolocnu dovolenku nemali odkedy sa narodila❤️
@patricia_trinityhotels ahoj, no je presne tak ako píšeš. Ja som veľmi rada, že tu na modrom koníkovi som na vašu sieť hotelov natrafila a neľutujem. Pobyt v Trinity je prepracovaný do detailov a stvorený pre deti ale aj rodičov. Ja som sa tam bavila tiež, rada som sledovala animátorov odvádzajú super prácu a rovnako ako deti dokážu zaujať aj rodičov 😉
Ahoj, vybrala by som si pobyt v hoteli Sitno, pre mňa a pre moje dve dcéry ❤❤❤🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels urcite by sme radi vyuzili pobyt v hoteli Senec a uplne super by bol povyt so Spievankovom ❤️❤️❤️
@patricia_trinityhotels ♥️♥️♥️ ďakujem aj ja,veľmi😊.. nikdy sme u Vás neboli,ale už teraz by som mohla Vaše hotely,služby odporúčať,(aj som to už urobila),lebo prvý dojem,ako vraví Čeky🤣možno urobiť len na jeden krát..a aká pecka to musí byť u Vás,keď len predaj mini balzamu je nad všetko???🥰🥰🥰...fandím a držím Vám palce,robíte svoju prácu skvelo a s láskou 👌🥰 a ten,kto vyhrá tento pobyt,nech si ho riadne užije♥️🙏
Výhra by potešila aj našu rodinu , ako letná dovolenku v hoteli Atrium vo Vysokých Tatrách.
Ja by som si vybrala hotel Atrium, nakolko vo Vysokych Tatrach som este nikdy nebola a chcela by som😊 Vybrala by som si pobyt koncom leta, nech si moja predskolacka uzije posledne predskolske casy😊
Za nas urcite hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch. A sli by sme na tyzdennu letnu dovolenku namiesto zahranicia, ktore sme tento rok zavrhli.
Ahoj kamarati. My sme zatial stihli navstivit sitno💚. A bol to waaau pobyt. Mala bola unesena. Nechcela ist odtial domou 🤭
Takze ak by sme si mali vybrat asi by sme opat volili sitno alebo mooozno aj atrium - tam sme este neboli. Senec mame z pezinka naskok tak ten nas nelaka 🙈 A letna dovolenka by bola supeeer 👏👏👏
Našu rodinku by potešila letná dovolenka v hoteli Sitno 😊

Radi by sme strávili s manželom a našimi dvoma babami dovolenku v ktoromkoľvek hoteli a môže to byť v lete aj v zime😁