icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
fazulka2309
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels zaujala ma ponuka hotela Atrium a jeho ponuka rodinný pobyt. Určite by sme išli v rámci letnej dovolenky keďže mame jednu trojročnú a jednu trojmesačnú slečnu. Zároveň nám vyhovuje poloha nakoľko by sme chceli vziať aj starých rodičov z východu.

kikanunka
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite hotel Senec. Este sme v nom neboli.. isli by sme na letny pobyt. Vyhra by potesila najviac na svete nasho synceka Alexa, kt.ma 5 rokov 🙂

jankaajanko
10. jún 2020

Juj ja by som si vybrala pobyt v senci a uzili by dme si ho naplno s rodinou este sme nikde na dovolenke neboli koli stavaniu domu tam islo vela financi a zariadovnie tiez stoji dost tak nazvys nebolo urcite by yo bolo super vyhrat 🤩🤩🤩🤩😘😘😘

jajkakk
10. jún 2020

Nás by potešila dovolenka v ktoromkoľvek z vašich hotelov, no deti by mali najväčšiu radosť v lete pri vode - Senec by bolo to pravé "orechové"

victoria021
10. jún 2020

Výhru by som nechcela pre seba, ak by sa nám podarilo vyhrať taaak by som výhru chcela venovať jednému oteckovi. Osobne ho nepoznám ale jeho príbeh sledujem na FC. Jeho manželka zomrela krátko po pôrode a ostal sám so syncekom, ktorý má dawnov syndrom. Vola sa Martinko a isto iste by ho potešil pobyt so Spievankou a Zahrajkom. Tento úžasný otecko ešte s úžasnejsim syncekom by si ho zasluzili❤️

michaela152
10. jún 2020

Veľmi by nás potešila dovolenka v lete v hoteli Trinithy.Nakoľko môj starší syn máva časté ochorenia spojené s hornými dýchacími cestami (podozrenie na astmu).Určite by sme si oddýchli a hlavne aj ,,ozdraveli,, .Bolo by to super.

zvedavec333
10. jún 2020

Keby bola možnosť veľmi radi by sme navštívili Hotel Sitno a spoznali okolie Štiavnických vrchov 🌲 pobyt by sme určite využili ako letnú dovolenku, trochu si po celoročnej práci oddýchnuť a zrelaxovať 🥰

martina2ve
10. jún 2020

Vybrala by som hotel v Senci, je pre nas blizko a velmi radi chodime do aquaparku, alebo na jazera. Mame doma male sidlo a jedneho pubertaka, tak by som si snad trochu oddychla od deti a manzel tiez( na striedacku) kedze robi 240hodin v mesiaci a na dovolenku dalej od Ba sa nedostaneme kvoli praci 🤨.

curcuma
10. jún 2020

Letnú dovolenku by som si pre seba a dcérku priala,
do hotela Átrium by som rada s ňou zavítala,
zažiť osobne to čo počúvam len z rozprávania,
povedať domovu na pár dní dovidenia 🍀

nancy666
10. jún 2020

Tato otázka má vždy zapotí 🙂)) vybrať si nieje ľahké. Asi ostanem štandardne pri sitne, tam sme našu Trinity éru začínali ;) a pobyt? Uveríte mi že hociktorý? 🙂 ale vážne. Určite asi napríklad mikulášsky keďže tam najstaršia oslavuje narodky alebo fihu, Spievankovo sme už zažili u vás.
My niesme nároční, šli by sme hocikedy hocikam do Trinity proste 🙂))

momodca
10. jún 2020

Dobrý deň.tiež by nás potešilo keby máme niekde zmeniť prostredie odreagovať sa.Myslim si,že je jedno v akom hotely by to bolo pokial je to prispôsobené pre rodiny s detmi a v akom kolvek ročnom obdobý by nam to nevadilo.Hlavne,že je rodina po kope a vedia si to spolu uziť🙂

greeny
10. jún 2020

Hotel Sitno je úžasný pre deti aj dospelých, krásne prostredie veľa zábavy, takže u nás by bola voľba jasná 🙂

mucuinka
10. jún 2020

U nas by to bol asi hotel Sitno. Aj ked mne by sa viac pacil hotel Atrium. Sitno asi z praktickeho hladiska..vzdy, ked sme sa vybrali na dovolenku, niektore dieta ochorelo a my sme do 48 hodin cestovali spat domov 🙂 a mame to blizsie ako vsetky ostatne. Na druhu stranu, stale sa chystame pozriet si aj hotel atrium, Tatry su uzasne, kazde rano deti pozeraju zivu panoramu a kricia, maminkaaaa, tatrickyyyy. Pobyt by sme absolvovali najradsej na jesen, vacsinou uz nebyva tak plno a priroda je nadherna. Naposledy sme sa tak vybrali v oktobri..... uzasne pocasie, babie leto, ziadna tlacenica. Skoda, ze hned prvy vecer tuto romantiku ukoncila laryngitida :( tak snad to nabuduce dopadne lepsie

hlupyzajko
10. jún 2020

Ja by som pre nás vybrala ponuku hotel Sitno,zbierame turistické vizitky a v tejto oblasti by ich bolo určite dosť a bonus Spievankovo ako darček meninám pre dcéru

adoela
10. jún 2020

Rada by som išla s rodinou na letnú dovolenku v hoteli Átrium, pre deti by to mohlo byť so Spievankovom.

jafisa
10. jún 2020

Radi by sme sa pridali k tým, čo vymenia more za Trinity. Taaakže.... tento rok letná dovolenka v Sitne🙂

lulu0123
10. jún 2020

Atrium a nejaky tematicky pobyt Haloween alebo Mikulas

patricia_trinityhotels
autorModerátor
10. jún 2020

@martina2ve držím palce v súťaži a hej je to tak, nemusíte cestovať ďaleko, aby ste sa cítili ako na dovolenke 😇

patricia_trinityhotels
autorModerátor
10. jún 2020

@mucuinka tiež si vyberám dátum pobytov vždy tesne po lete, alebo aj v zime keď chcem ísť za snehom, tak zásadne mimo prázdniny 😀

martuliak
10. jún 2020

V prípade výhry by som zobrala manžela a deti do Tatier, takže Hotel Atrium. Ešte sme tam neboli, veľmi radi by sme ho otestovali. Naša srdcovka je síce Sitno, kde sme boli už viackrát, no tentokrát by sme si určite zvolili leto v Tatrách 🏔🤗

patricia_trinityhotels
autorModerátor
10. jún 2020

@anastacia242 hej, tá pesnička od SPIEVANKOVCOV je naozaj chytľavá, vznikla spontánne ku ich špičkovým pobytom u nás v Sitne a myslím, že to naozaj trafili nie len na tému ich pobytu u nás ale celkov... „o rok sa vrátime, do raja, do Sitna“ 😍😎 držím palce v súťaži

errore
10. jún 2020

Letny pobyt Hotel Sitno, oslavit narodeniny krsniatok ❤

patricia_trinityhotels
autorModerátor
10. jún 2020

@tncka mrzí ma, že vás naša ponuka nahnevala. Naśtastie je voľný trh a vy si naozaj môžete vybrať presne to, čo vám vyhovuje a čo vás láka. Je veľa ľudí, ktorým netreba cestovať ďaleko, alebo vôli deťom ani nemôžu. Dôvodov je veľa a naše služby sú nastavené tak, aby sme im to všetko vynahradili aj tu na Slovensku. Služby sú preto prispôsobené aby sa zabavili za každého počasia (kinosála, zážitková škola varenia so šéfkuchárom, game zone, art club)....Každopádne tá cena, ktorú ste videla bola už finálna a bez zľavy a bolo v nej všetko, takže naši klienti majú pobyt ešte s prisluchajúcou zľavou z vernostnej karty. My nepredávame len ubytovanie / noc / izba, vždy to je cena za pobytový balík ako taký aby klient už nič nedoplácal ...prajem krásne leto, nech už sa vám podarí toto leto turecko alebo iná destinácia ;)

patricia_trinityhotels
autorModerátor
10. jún 2020

@maja22 ak môžem len vysvetliť, cena u nás nie je za ubytovanie, ale vždy za pobytový balík ako taký. Ak je v danom termíne plánovaný retro pobyt, máte v ňom celý čas atrakcie v téme, animácie a súťaže pre deti. V cene pobytu máte všetko. Vo všetkých našich hoteloch máme kinosálu, kulinárske štúdio, kde sa robia zážitkové kurzy pre deti a množstvo ďalšie. Áno, hotel Sitno je cenovo najvyššie ale aj sa rýchlo obsadzuje... ľudia ho nekupujú kvoli tomu, že je to hotel ako každý iný, ale kvôli tým službám. V sieti máme tri hotely a každý je v inej cenovej hľadine... ak vás naše služby zaujali a máte finančný strop, tak potom odporúčam pozrieť hotelsenec.sk .... samozrejme, že je len na vás, čo hľadáte, čo vás baví a či vám služby daného hotela vyhovujú alebo volíte inú formu dovolenky. Len musela som zareagovať, keďže tá cena je trošku iná a nie je to cena len za ubytovanie ale vždy za pobyt aj so stravou a všetkým čo je v popise balíku ;) každopádne videla som váš pôvodný príspevok, ten automaticky zaraďujem do losovania, ten druhý už nie, lebo je duálny. Prajem príjemnú dovolenku, nech už sa podarí pobyt kdekoľvek ;)

ivak83
10. jún 2020

Vybrala by som pre našich dvoch drobcov letnú dovolenku v hoteli Sitno, pobyt so Spievankovom ktoré milujú😊

maja22
10. jún 2020

@patricia_trinityhotels dakujem za vysvetlenie 🙂

jahodkalrr
11. jún 2020

Keďže všetky peniaze idú momentálne do domčeka, na letnú dovolenku už nezostáva,preto by sme sa veľmi potešili letnej dovolenke a vybrala by som si Sitno.Kedze máme málo bábo nechcem s ním príliš dlho cestovať a vo Vyhniach sme za hodinku ♥️

anniera
11. jún 2020

Juuuj Tatry a hotel Atrium. Pre nás ako cyklorodinu je to ako stvorené na spoznávanie tatranských chodníčkov. Výhra by určite potešila. 😊

monika_1
11. jún 2020

Nás by potešila dovolenka v Senci.