icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
mahulienao
11. jún 2020

Urcite by sme radi isli na Fantastický pobyt so Spievankovom, kedze deti mame mensie velmi by sa tesili 🙂

lucik194
11. jún 2020

no priznam sa hotel sitno je z vasho vyberu topka..... Senec mame za rohom, do tatier tento rok urcite nie, nakolko tam bude polovica naroda....
vybrala by som si rekreacny rodinny pobyt na vikend (este stale mam u zamestnavatela"kredit"), v septembri/oktobri, kedy bude este pekne pocasie, bude jesen v plnom prude, hriby sa budu dat zbierat, v lese nejaka prechadzka.....

pericola
11. jún 2020

Pre mňa je Top hotel Atrium. Tatry sú suprové. Päťtročný syn sniva o lanovkách a električkách a vodopádoch 🙂 Ročná dcérka je zvedavá na všetko🙂 Hotel Atrium ponúka perfekné aktivity (bazén, herňa, vonkajšie ihrisko) pre rodiny. Nebola som, len viem z webu... možno raz...🙂

komada
11. jún 2020

V Tatrach sme uz boli velakrat, ale tie Stiavnicke vrchy ma lakaju. Sme akcna rodina, takze ziadne sedenie na hoteli, ale celodenne tury do prirody, tak si predstavujeme letnu dovolenku. Aj ked toho roku neviem, ci niekam pojdeme, aj vzhladom na riziko, aj vzhladom na financie... mozno dame nejake jednodnove...

luciab987
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels u nas by vyhrala letna dovolenka v hoteli Sitno.

jajamalka
11. jún 2020

Letná dovolenka v hoteli Sitno 🙂

foxina123
11. jún 2020

Pre nas urcite letna dovolenka v hoteli SITNO

denlow
11. jún 2020

Zaujala ma ponuka letná dovolenka v hoteli Sitno, zaujímavé atrakcie, kde by sa deti vyšantili do sýtosti, Banská Štiavnica na dosah, kde je aj veľa pamiatok, ktoré sa dajú pochodiť a navštíviť.

karinuska22
11. jún 2020

My sme vyskusali v lete aj Atrium aj Sitno. Sitno ma uzasne prostredie vonku a bazeny. Pre naseho 6 rocneho syna je tam viac zabavy. Tam by sme sa radi este raz vratili. A uz par rokov mame zalusk na pobyt so Spievankovom ale nemali sme este stastie na rezervaciu.

yicky
11. jún 2020

Moju rodinku by potešil letný pobyt v Hoteli Sitno. Bola by to prvá dovolenka pre nášho mladšieho aktuálne 4,5 mesačného synčeka.

bambulka05
11. jún 2020

Vybrala by som si letny pobyt v hoteli Senec a sla by som s manzelom a dcerou, lebo chvile na dovolenke su tie najkrajsie a nikto nam spomienky nezoberie.

miette
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels po takmer troch rokoch co sme neboli na ziadnej dovolenke by nas velmi potesila letna dovolenka v Atrium hoteli 👨‍👩‍👦‍👦🌤️🏞️

monic01
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Dobry den. Za nas hotel Sitno ktory miluje hlavne nasa dcerka Dominika (6) a letny pobyt by bol 👌🏻 K moru tento rok nepojdeme tak by nas potesil pobyt v lete👨‍👩‍👧‍👦❤️🤩

dellpo
11. jún 2020

Radi by sme sli na letnu rodinnu dovolenku (2 dospelaci a 2 deti) do hotela Sitno..Tento kraj este nemame preskumany, kedze deti nam "nedovolili" vycestovat dalej ako v ramci Presovskeho kraja 🙂

evelin71
11. jún 2020

Leto v Senci alebo v Sitne, zima v Atrium 🙂

sanes30
11. jún 2020

U nás by to bola letná dovolenka a hotel Átrium 🍀

sasanka605
11. jún 2020

My by sme využili do hotela Sitno, Atrium sme uz navštívili a teraz by bol výborný pobyt "Cas pre rodinu" v ktorom je všetko co potrebujeme na oddych. Plus by bolo okolie Štiavnice kde je nadherne a vzali by sme malého syna so sebou sa okúpať na tajchy.

jajus18
11. jún 2020

Dobry den.My by sme si vybrali pobyt v hoteli Sitno kedze v tatrach sme uz boli viac krat.Synček by sa velmi potesil , lebo tento rok dovolenka koli financiam nehrozi.dakujem velmi pekne

gabika53
11. jún 2020

Hotel Sitno 🍀rekreačný pobyt, s deťmi by sme si užili krásne prostredie 👍🤗

nycole
11. jún 2020

Po náročných dňoch s novorodencom by sme sa radi vybrali na spoločné narodeniny v septembri do Atrium Hotel - Čas pre oddych a relax 😍

lenkag20
11. jún 2020

Ja a moji chlapci by sme radi išli do hotel Sitno a chlapcov by potešil pobyt so Spievankou a Zahrajkom

janulabj
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Na dovolenku by sme šli hneď po skončení núdzového stavu,
obaja sme zdravotníci v prvej línii,
stále nám pretrváva zákaz čerpania dovolenky,očr či pn.cize ja som bez jediného voľného dňa dlhé mesiace,vyčerpaná,,mám celých 25 dní dovolenky,
rada ju miniem na pobyt u vás ✔️ 💚⛰️🏞️⛲🤽

snubka1
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Radi by sme išli na letnú dovolenku Senec, mame 3 detičky isto by si užili kobec zábavy a kúpania😍❤️

diankadida
11. jún 2020

Ak by sa na nás šťastíčko usmialo, tak s mojou milovanou rodinkou by sme radi zavítali do Senca. Ak nie tak nevadí, hlavne že sme zdraví. 🖤🖤🖤

plotas
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels mali sme ísť ku Vám na Veľkú noc.. deti sa veľmi tešili.. chceli sme navštíviť Sitnohotel .. mali sme rezerváciu a však situácia je taká,že kvôly korone peniaze potrebujeme a rezerváciu sme zrušili..peniaze zatiaľ síce nemáme ale trpezlivo čakáme,keďže vieme aká je situácia v cestovnom ruchu..
Veľmi by nás výhra potešila a možno nakoniec by sme si ten Halloween víkend vo vytúžených Vyhniach užili

silviasvanova
11. jún 2020

Určite átrium 😉❤️ mam dve dcérky jedna 9r a druha 7mesiacov..ta strašia by sa v hoteli vyblaznila a nemuseli by byť ani žiadne spievankovo.. Stačilo by, že sme spolu a ze sme vybehli sa odreagovať mimo zabehnutej MD a práce.. Riešila by som to cez leto, nejaký ten vyletík do prírody popri tom.

zuzikaa29
11. jún 2020

Sitno. Idealne Spievanka a Zahrajko pre deti 🙂

brutusik33
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels ......my by sme sa potešili,keby sme išli v leto do hotela Atrium v Tatrách....A určite by sme chceli aj podľa tematického týždňa vybrať pobyt.

kiarita11
11. jún 2020

Ďakujeme za super súťaž 🙂 ja by som vzala dcérku (a možno aj jej ocina, hoci sme rozídení, bolo by pekné ísť napriek tomu na rodinný výlet spolu). Išli by sme do Sitna na celoročný pobyt.

kokuska202
11. jún 2020

Veľmi radi by sme zavítali do Tatier, takže by nám výhra v hoteli Atrium padla vhod 🤭
Z každej strany počúvam iba samé chvály, tak prečo sa tam nepozrieť?
Myslím, že by sme sa rozhodovali podľa možnosti, počasia, nálady, ale taký pobyt s maskotmi by sa nám rozhodne páčil.
Veľmi by som si priala tento pobyt vyhrať, aby sme si konečne všetci traja oddýchli a super sa zabavili. Snáď nám to výjde, už konečne 🙈💋