icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
julinka4
12. jún 2020

Vyuzili by sme rekreacny rodinny pobyt 500 v hoteli Sitno. Boli sme tam minuly rok v lete, tuto zimu sme boli v Atriu. Velmi sa nam pacilo 🙂

plotas
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels áno už nám volali,ešte pred nástupom. Máte veľmi milý personál.

neniinka
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels
@patricia_trinityhotels určite Sitno. Bola som tam na služobke a učaroval mi. Naše deti by boli šťastné len za obyčajnú letnú dovolenku. Ale keby tam je Fíha alebo Spievanka tak by to bol vrchol šťastia.

2zuzu7
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels určite tematicky pobyt v sitne so Spievankou a Zahrajkom pre nás TOP 🙂

deedol
12. jún 2020

sitno uz mame booknute, senec je blizko, takze by sme radi skusili atrium 🙂

lienka19881
13. jún 2020

Urcite hotel Sitno a letna dovolenka😍 milujeme to tam 😍

erika159
13. jún 2020

Milujeme Atrium... A asi by sme dali letnú dovolenku
Ma skvelú polohu, príjemný personál, chutné jedlo a pesničky od trinty znejú u nás veľmi často. Maskoti sutsuper.. Proste ste super..
Dokonca už aj naše tretie dieťa si veselo pospevuje vaše piesne.

lenkaaa25
13. jún 2020

Dobré ránko. My by sme si vybrali hotel Sitno už len kvôli nášmu synčekovi, ktorý zbožňuje detských spevákov. Čiže Spievankovo by bolo supeeer 👍 A radi by sme spoznali krásy Štiavnických vrchov ❤️

adatko000
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels určite hotel Atrium. Milujeme Tatry. Chodíme tam vždy v lete s deťmi na letnú dovolenku 😍

monika_nm
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels Jeeej opat paradna sutaz o krasny pobyt v Trinity hoteloch.Radi sa aj my opat zapajame a skusame stastie.A. ktorom hoteli by sme vyuzili vyhru ak by sme vyhrali? Tak my by sme brali vo vsetkych,ale najviac pobyt v Sitne,ktory ponuka vsetko.Vybrali by sme si letny pobyt aspon na vikend a uzili si pohodicku s mojou milovanou rodinkou,nase deti by sa vysantili na fobogane,voda je pre nich ,,vsetko,, co hlavne v lete potrebuju,nic im nechyba ked su vo vode,ani rozpravky ani mobil.A cely den plavat a plavat a jasit sa.Potom ist sa pohrat hlavne maly na detske ihrisko,do.kutika,nieco dobre spapat z tych dobrotok a pokracovat v hrani sa a jaseni vo vode.To je to najlepsie pre nase deti.A velmi vy som to priala aj nam s muzickom,oddychnut si,on miluje wellness,tak by som ho poslala,lebo velmi vela pracuje,tiez tato situacia bola tieto mesiace narocna,mame za sebou aj domacu povinnu karantenu,aj pobyt so syncekom po uraze v nemocnici.Tak by sme si to rodinka spolu v lete uzili,oddychli si,dalu si sameeee dobrotky,poprechadzali sa,vyjasili s detmi v bazene a spolu si v klude uzivali seba vzajomne.A mali sne s muzickom❤ pocas Corony aj krasne 15.vyrocie svadby,tak by sme to.mali aj ako krasny darcek ale najdolezitejsie pre nas by bolo byt spolu a uzit si par dni v klude a bez povinnosti ako rodinka v nadhernom prostredi v Stiavnickych horach,v perfektnom hoteli Sitno na letnom pobyte.A raz verim,ze nasetrime viac peniazk9v a pojdeme hlavne s malym.syncekom do.Sutna na Spievankovo,ktore miluje,tancuje s nimi,pocuva ich.Tesim sa,ze sa situacia takto po Corone
uvolnila a opat mozeme v klude dychat a pomaly sa vratit k veciam pred Coronou,som stastna a vdacna Panu Bohu,ze sme ostali zdravi,ze sa nam tatino stihol vratit kym sa zavreli hranice z pracovnej zahranicnej cesty,lebo inak by sme ho videli az po dlhych tyzdnoch a aj ked nas pre jeho navrat zo zahranicia cakala povinna karantena,sme stastni,ze sme mohli byt spolu cela rodinka.A vyhra v Sitne by nas velmi potesila,uzili by sme si kazdu chvilku dna,dali by sme si dobrotky,ktore lakaju,vysantili vo wellnesse,poprechadzali sa.
Tesim sa,ze mame na Slovensku taketo uzasne hoteli,ktore uspokoja na 5***** aj najnarocnejsieho klienta.Slovensko nam ponuka velmi vela kras a urcite treba podporit slovensku ekonomiku.Takze verim,ze mnohych slovakov zavedu cesticky a pojdu na dovolenku na Slovensku a najviac verim,ze dovolenku pri mori vymenia za dovolenky v Trinity tezorte.Dakujem.za super sutaz,drzim vsetkym palceky🍀

bublinka1426
13. jún 2020

mna by potesil ktorykolvek pobyt, kde by sme zobrali aj mamu, ktora tento rok necakane ostala sama :( a mame male dieta, ktore este na dovolenke nebolo. urcite by sa vedela zahrat kdekolvek z vasej ponuky

nori21
13. jún 2020

My by sme radi vyhrali letnú dovolenku do hotela Atrium.
Dcéra by bola rada a aj manžel.Mňa by tiež potešilo ako zotavenie po onkologickej chorobe.V príjemnom prostredí s rodinou.

lienkatrojbodkova
13. jún 2020

Atrium 😊 milujeme Tatry 🏞️⛰️ kedykoľvek 🤭

zuzinapipina
13. jún 2020

Nás by veľmi potešila dovolenka v Tatrách, konkrétne rekreačný pobyt v Novom Smokovci v hoteli Átrium. Zobrali by sme aj babičku, lebo ta si už potrebuje od prace oddýchnuť 😊a pre nás sú Tatry najviac 💜

mili7
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels Dobrý deň. Nás by potešila letná dovolenka strávená v hoteli Sitno. Hotel aj okolie sú veľmi krásne. Či už nejaký tematický pobyt, alebo nie, pobyt v hoteli je neskutočným oddychom pre mňa, manžela a dcérku.

vodnar5161
13. jún 2020

Radi by sme išli na letný pobyt Hotel Atrium.Moj 5r.syncek ešte nebol vo Vysokých Tatrách tak by sme mu radi ukázali jednu z časti nášho krásneho Slovenska.😍🍀

tondik33
13. jún 2020

Dobry den. Este nikdy sme neboli s mojou rodinkou na ziadnej rodinnej dovolenke.Nasa dcera ma rada Spievankovo a mojou "srdcovkou "je Banska Stiavnica.Tak by nas velmi potesil pobyt v hoteli Sitno.

mia.
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels Moje tri deti, manžela, samozrejme i mňa by najviac potešilo oddýchnuť si v Hoteli Sitno 🙂

anjelik9993
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som šla najradšej na letnú dovolenku a je mi uplne jedno, do ktorého z hotelov, každý má svoje čaro..., ale keď si predstavím dcérku, že by sme boli niekde so Spievankovom alebo Fíhou, tá by sa od radosti pototo.. :D

anesim
13. jún 2020

Hotel sitno, bola by to odmena pre dceru, ktora kazdy den sedela za pocitacom a mavala 3-4 hodiny online vyucovania, a tiez pre mna, ked som robila online hodiny pre mojich ziakov., chystala materialy, opravovala odovzdane ulohy. Urcite by sme si dobre oddychli

janulla25
13. jún 2020

Tento rok po všetkých obmedzeniach by sme s deťmi zostali dovolenkovať a Slovensku. Preto by sme vybrali Atrium hotel .

jhalena
13. jún 2020

Nas by potesil by wellness pobyt v hoteli Sitno.

nataliamiskova
13. jún 2020

Potešila by nás letná dovolenka v hotely Senec ♥️

nikleg
13. jún 2020

Urcite by nas potesil pobyt v ktoromkolvek hoteli a deticky by si uzili aj spievankovo. Este sme spolu ako rodinka neboli na dovolenke tak urcite by potesilo nasu Sofinku a Maťka

gabika100
13. jún 2020

Ahojte, nas by veľmi potešil letný pobyt v Sitne so Spievankovom, mame 2 malé dcérky, ktoré sú veľmi spoločenské a dovolenku v Sitne by si veľmi užili.

beatabelanova
13. jún 2020

Nás by potešil Hotel Sitno a pobytovy balík Spievankovo... Deti Matejko6 a Dominika 3 by sa veľmi potešili ... Keďže sme ešte spolu nikde neboli pretože financie nám to nedovolia,a manžel stále pracuje,tak by sa veľmi potešili ... 🍀😉

alexk12
13. jún 2020

Hotel atrium

keathli
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj,
“Za mladi” sme boli v Atrium a už vtedy sme si povedali, že raz sa tam vrátime ako rodina 😉 Máme krásnu dcérku, ktorá minulý týždeň oslávila 2 rôčky, v auguste nám pribudne druhá dcérka a myslím, že Tatry by boli ideálnym miestom pre dovolenku, či už by sme ju stihli 3 alebo 4 😍

andrea1155
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels vsetky 3 su lakave ale Sitno vyhrava...konecne by sme "museli" ako rodina ist na dovolenku ak by sa usmialo stastie ;) a preferujem letnu dovolenku