icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
balu248
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels ak by som si mohla vybrať, tak veľmi radi by sme s mojimi detmi v lete "pobytovali" v hoteli Atrium☺️

venikaa
14. jún 2020

Nás by potešila letná dovolenka v hoteli Atrium v Novom Smokovci. Je to naše obľúbené miesto, kam chodíme s mužom odkedy sme sa vzali a narodil sa nám syn. Tento rok je obzvlášť špecifický a náročný nielen kvôli obdobiu korony, ale aj preto, že sme sa presťahovali a zasiahli nás aj zdravotné problémy. Dnes mám dokonca narodeniny, tak by ma takáto výhra vo forme pobytu veľmi potešila, aby sme mohli s mužom a synom tráviť príjemné chvíle a načerpať nové sily. 🙏❤️

janka_buchtova
14. jún 2020

Na prvom mieste Atrium a na druhom Sitno, hladala som termin na leto, oba boli obsadené.

xxyyzz
14. jún 2020

Potešil by ma typovo ktorýkoľvek z pobytov, hlavne však, aby sme na ňom boli všetci traja, pretože po narodení bábätka sme sa s manželom nejako odcudzili, no na dovolenke sa to vždy spravilo 🙂 Z lokalít ma najviac zaujalo Sitno v Štiavnických vrchoch. V Senci i v Tatrách sme už boli, tak by sme objavili znova niečo nové,mám rada dovolenky na Slovensku. A tá príroda vyzerá na obrázku úžasne pokojne. Verím, že tento pobyt by do našej rodiny aspoň sčasti prinavrátil harmóniu a našli by sme si čas na plnohodnotný rozhovor. A manžel by zistil, čo všetko obnáša starostlivosť o drobca, pretože si to predstavuje veľmi jednoducho 🙂

eva1303
14. jún 2020

Určite hotel Senec 👍 so Spievankovom. Moja dcérka by sa zbláznila od šťastia ❤️🤣

zuzzzka18
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels zapacil sa nam hotel Sitno a vybrali by sme sa na prvu rodinnu dovolenku vo stvorici 👨‍👩‍👦‍👦❤

marlenka112
14. jún 2020

Niečo s mojimi 3 deťmi, ešte sme na spoločnej dovolenke neboli. Spievanka a Zahrajko by ich určite potešili. Hotel Sitno vyzerá super.

jannyr
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Spievankovo alebo fíha, maly ich ma veľmi rad

dadka_bb
14. jún 2020

ATRIUM 🥰🥰🥰 hocijaky letny program, hocico by nas potesilo keby sme vyhrali ,aj keby sme tam byvali o hlade v pivnici 😂

zuzincek
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Využili by sme s mužom asi skôr zimný pobyt (napríklad taký Mikulášsky) keďže letnú dovolenku tento rok kvôli pôrodu vynecháme. Tatry v zime majú ale svoje čaro, tak by sme si vybrali hotel Atrium 😊

jananemethova
14. jún 2020

Vyhra by potešila, jednalo by sa o letnú dovolenku s mojou rodinou a to v hotely Atrium.

sarra01
14. jún 2020

Paaaaaanenko Hotel Sitno a Spievankovo.... to by bolo TOP. Nase deti by sa asi zblaznili od radosti 🙂 Toto leto by si to aj zasluzili, kedze celu karantenu sedeli poslusne doma 🙂

drobcek26l
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels tak nám by sa určite páčilo ísť na letnú dovolenku a ak by sme si mali vybrať bol by to hotel Sitno. Tam a v jeho okolí sme ešte neboli takže viem že my aj deti by sme si prišli na svoje 🍀🍀🍀

zuzulienka17
14. jún 2020

Potešil by pobyt v hoteli Sitno. Už raz sme boli v Sitne, ale určite by sme si to zopakovali. Boli sme v septembri, ale išli by sme aj inokedy počas roka. Deťom sa veľmi páčilo aj nám, strava super, animácie, wellnes, bazén tiež, každý si vedel vybrať zo svoje.

ilovenext
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si letnú dovolenku v Hoteli Senec.

helen11
14. jún 2020

Za nás jednoznačne klasická dovolenka alebo druhá možnosť je pobyt s Fíha tralala, lebo tú naše obidve baby zbožňujú a fičia na nej. Z praktického hľadiska by sme využili hotel Senec, lebo je nám najbližšie a aj do budúcna by sme ho vedeli využiť, keby sa nám zapáči 🙂

mamkaatatko
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Opat paradna sutaz o krasny pobyt v hoteloch Trinity.Jeej keby sme vyhrali,velmi by sme sa potesili takej krasnej vyhre.Verim,ze by sne si to uzili s muzickom a nasimi slnieckami,spolu by sme si uzili u Vas paradne mnamky,perfektne wellness,to nase deti miluju a muzicek by si oddychol po narocnych dnoch v praci v saunach a spolu by sme isli na program,pozreli si rozpravku v Mediatro,pochutili si na dobrotkach,presli na cerstvom vzduchu a potom si oddychli v pohodlnych postielkach u Vas a aspon na par dni by sne sa citili ako kral,kralovna a 2 princovia.A maly syncek by si urcite vychutnal koncerty s kamaratmi z Trinity.Velmi by sme sa potesili wellness vikendiku,alebo uzili si krasne letne dni vo Vasom super hoteli v nasich carovnych Tatrach,v hoteli Atrium.Sutazim o nadherny pobyt do Atria.Verim,ze Vas v kete aj po cely rok navstivi vela Slovakov,lebo Slovensko je nadherne a tento rok vymenit dovolenku pri mori za krasnu dovolenku v hoteloch Trinity je najlepsi napad❤

jaja165
14. jún 2020

Vybrala by som hotel Sitno a letny pobyt, starsi syn tento hotel miluje a hlavne ich bazeny.

marianna775511
14. jún 2020

Pobyt s Fiha tralala, to by bola pecka pre nasu malu a kedze sme uz boli na pobyte v hoteli Atrium, kde bolo vsetko super, tak nepochybujem, ze je to tak aj v ostatných dvoch hoteloch. Cize vyber, by mozno padol na niektory, kde sme neboli.

zuzanaam
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels najviac by sme si užili dovolenku v hoteli Atrium v Novom Smokovci 🙂

kyria001
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Takyto skvely pobyt by som si urcite uzila s manželom a dcerkou potešil by nas v lete nech si aj slniečko uzijeme. Moj sen je navstivit Vas hotel Sitno urcite by to bol skvelý zážitok pre nás všetkých 🍀

jay25
14. jún 2020

Ak by sme vyhrali, vybrali by sme letnú dovolenku v hotel Sitno 🤩

gbsgbsxx1
14. jún 2020

Pre rodinu by som vybrala Atrium, nech deti vidia Tatry a volila by som jeseň...

ktrnv
14. jún 2020

Velmi by nas potesil pobyt v Senci a tohto roku by sme more vymenili na jazero a aquapark. Dcere, ma 4r, by to velmi pomohlo, totiz ma pohybove nedostatky, som s nou na predlzenej rodicovskej, musi pravidelne rehabilitovat, tyzdenne sme s nou chodili plavat, na gymnastiku, co pocas koruny nebolo mozne a velmi jej to chybalo. Tesi sa do vody a tam sa jej najlepsie “rehabilituje”😊 Aj starsia dcera 6r by sa vysantila a s manzelom by sme si uzili krasne prostredie🏊‍♂️🥇🧘‍♀️Super rodinny pobyt v Senci

janka273
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels my by sme si ako rodinka vybrali letnu dovolenku v Atrium v Novom Smokovci .

rybka2014
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vybrala by som si hotel Sitno s pobytom so Spievankovo. Pre dcérku by to bol určite zážitok 🙂

didio
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels určite by som zvolila HOTEL ATRIUM, keďže tento hotel má viackrát zaujal pri prechádzkach Smokovcom, a bola by to letná dovolenka s našou momentálne trojmesačnou dcerkou, keďže more nám tento rok nehrozí a využili by sme skvelý terén na kocikovanie po Smokovci a okoli 😊

dori92
14. jún 2020

Ahoj😊 rada by som sa zapojila do sútaže o pobyt v hoteli Atrium. Sme štvorčlenná rodinka s malymi deťmi takže by to bol pre nás krásny výlet, my rodičia by sme si oddýchli a načerpali energiu v krásnych Tatrách a detičky by sa potešili rôznym aktivitám. 🙂 tento rok je pre nás zvlášť finančne náročný takže by to bol pre nás všetkých príjemný oddych 💙

dori92
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Ahoj😊 rada by som sa zapojila do sútaže o pobyt v hoteli Atrium. Sme štvorčlenná rodinka s malymi deťmi takže by to bol pre nás krásny výlet, my rodičia by sme si oddýchli a načerpali energiu v krásnych Tatrách a detičky by sa potešili rôznym aktivitám. 🙂 tento rok je pre nás zvlášť finančne náročný takže by to bol pre nás všetkých príjemný oddych 💙

eliz22
14. jún 2020

@patricia_trinityhotels Tak veru ťažká otazka-kedze kazdy je uzasny.Ale asi najviac nas zaujal Sitno-krása okolia a caro Stiavnickych vrchov je nášmu srdiečku najbližšie.No a podeliť sa o toto potesenie s našou dcérkou by bol ten najúžasnejší zážitok.Krasny zvysok dna