icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
martinusik91
8. jún 2020

Vybrala by som pre nás letnú dovolenku v Atrium Hotel.😍

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@erikad82 Spievanka a Zahrajko, sú top 🙂 Držím palce v súťaži 🙂

katkasofka
8. jún 2020

Dovolenka v sitne by moje dcérky veľmi potešila,nikdy sme v tej časti slovenka ešte neboli

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@ovaaa držíme palce 🙂

budembabka
8. jún 2020

Vybrala by som hotel Senec, stráviť letnú dovolenku pri Seneckých jazerách by sa nám páčilo.

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@topas103 veríme, že budete fanúšikovia aj Kamarátov z Trinity, keď nás navštívíite 🙂

janynkaaa
8. jún 2020

Mňa najviac očaril hotel Sitno 🙂A mojim.detom by sa určite páčilo stretnutie so Spievankou a Zahrajkom keďže ich počúvame celé dni 🤗
Je tam krásne okolie ,lesy,príroda a tento rok by sme išli radšej do.prirody a aj deti zboznuju prechádzky po lese 🙂

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@cholitko tak toto vrelo odporúčam. Vybrala by som si Halloween 🙂 Tematický animačný program na mieru je v tomto období fakt, že WAU ! 🙂 Minulý rok sma Hallowen mali v téme Harryho Pottera 🙂

susulka118
8. jún 2020

Nas by vyhra taktiež veeeelmi potešila a vybrali by sme si hotel Sitno🍀🍀🍀🍀Výhru by si určite užili naše dve detičky, keďže sme s nimi ešte na žiadnej dovolenke neboli ...ale určite by to potešilo aj mňa aj manžela. 😁😍

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@petravelasova Ahoj Peťka, srdečne pozdravujeme kamarátku 🙂 a verím, že sa v blízkej dobe stretneme v Trinityhotels. Držím palce v súťaži

livizi
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Priali by sme si zažiť s deťmi fantrastický pobyt so SPIEVANKOVOM s koncertným programom so Spievankou a Zahrajkom v Hoteli Sitno 🙂

lujzamisko
8. jún 2020

Pre nás asi hoc ktorý. Ešte sme nikde takto neboli so synom . Ale.najlepsie asi atrium ako jesennú dovolenku . Užili by sme si Tatry výlet a okolie. Išli by sme spolu ja môj muž a synček.

taaanka
8. jún 2020

Vybrala by som sa s detmi na pobyt so Spievankovom alebo s vasou novinkou pobyt s Fihou

selest
8. jún 2020

Urcite by to bola letna dovolenka v hoteli Senec s manzelom a so syncekom

elian
8. jún 2020

Letná dovolenka by bola super 😉 .... potesili by sa nase dietky 👫 ..... hotel Senec so súkromnou plážou by bol pre nas relax 😉🍀

mlady_par
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si atrium hotel.paci sa nam tematicky pobyt kde by spoznavali deti (2 a 5 rocne) zivot na gazdovstve.p.s. gumaky uz mame prichystane 🙂

perdiem
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vybrala by som si Atrium Hotel alebo Sitno? No fakt sa neviem rozhodnúť. Oboje nádherná príroda, čo by ocenili aj moje detváky. A bol by to pekný darček k mojej 40-tke 😉

noemizoelia
8. jún 2020

Veľmi by sme sa potešili výhre🍀 😉chceli by sme navštíviť Hotel Sitno

fxcvikotova
8. jún 2020

Nám by bolo jedno aký pobyt,ale keby sme si mohli vybrat hotel Sitno je sen mojho syna ....a pobyt pre mojho syna Mikuláš alebo Halloween🙂

kaila1
8. jún 2020

Z hotelov preferujem pobyt v hoteli Senec, nakoľko tento hotel má vlstnú pláž a aspon trochu by sme sa cítili ako pri mori.🙂

strelka3
8. jún 2020

Určite by sme si chceli užiť letnú dovolenku v hoteli Sitno... Tam by sa naše 3 deti vyblaznili do sýtosti... Milujeme Štiavnicu, tak by sme sa tam radi vrátili.. 🍀🍀🍀🍀🍀

vifonka
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Rada by som išla s manželom do hotela Atrium a užili si našu poslednú letnú dovolenku vo dvojici v krásnych Tatrách.

sunny8
8. jún 2020

Určite by som si vybrala pobyt v hoteli Sitno so svojimi dvoma dcérkami ❤️ obidve sú fanúšičky fíha tralala - bola by to naša prvá dovolenka ❤️❤️❤️

jahodka13
8. jún 2020

Ja by som pre svoju rodinku vybrala tematicky pobyt Mikuláš 🙂 v hoteli Atrium v Novom Smokovci 🙂

zmrzlinka11
8. jún 2020

Keďže sme rodinka z hôr, veľmi by nás potešila letná dovolenka pri vode. Vybrala by som si hotel Senec, kde by som si konečne oddýchla a načerpali sily... A moji chlapi by boli nadšení tiež.
Ako sa hovorí: Šťastná a spokojná mama= spokojná celá rodina ❤️❤️❤️

janka146
8. jún 2020

Išli by sme na letnú dovolenku do.hotela Atrium s mojimi dvoma detickami a manželom 😍

kikanunka
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels tuzime ist do hotela SENEC, este sme tam nikdy neboli a radi by sme ho navstivili v letnom obdobi aby sme mohli skusit vsetky letne atrakcie. Mame 5 rocneho synceka, ktory je velmi aktivny 🙂

nebicko43
8. jún 2020

Veľmi rada by som si užila pobyt v hoteli Sitno s partnerom a 15.mesanou dcérskou aj s mamičkou, veľmi radi navštevujeme Štiavnické vrchy je tam neskutočne krásna príroda

visi1006
8. jún 2020

Pobyt v Tatrach je urcite lakavy. Ale keďže deticky zboznuju Spievanku a Zahrajka tak radi by sme isli na letnu dovolenku do hotela Sitno ♥️😊

biankalea
8. jún 2020

pre môjho milovaného Miška by sme išli na pobyt zo Spievankom https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-pobyt-... - hotel Sitno.
A verím tomu že aj staršia Bianka aj keď má už 10 rokov by sa potešila a zabavila.