SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.
Dovolenka v sitne by moje dcérky veľmi potešila,nikdy sme v tej časti slovenka ešte neboli
Vybrala by som hotel Senec, stráviť letnú dovolenku pri Seneckých jazerách by sa nám páčilo.
@topas103 veríme, že budete fanúšikovia aj Kamarátov z Trinity, keď nás navštívíite 🙂
Mňa najviac očaril hotel Sitno 🙂A mojim.detom by sa určite páčilo stretnutie so Spievankou a Zahrajkom keďže ich počúvame celé dni 🤗
Je tam krásne okolie ,lesy,príroda a tento rok by sme išli radšej do.prirody a aj deti zboznuju prechádzky po lese 🙂
@cholitko tak toto vrelo odporúčam. Vybrala by som si Halloween 🙂 Tematický animačný program na mieru je v tomto období fakt, že WAU ! 🙂 Minulý rok sma Hallowen mali v téme Harryho Pottera 🙂
Nas by vyhra taktiež veeeelmi potešila a vybrali by sme si hotel Sitno🍀🍀🍀🍀Výhru by si určite užili naše dve detičky, keďže sme s nimi ešte na žiadnej dovolenke neboli ...ale určite by to potešilo aj mňa aj manžela. 😁😍
@petravelasova Ahoj Peťka, srdečne pozdravujeme kamarátku 🙂 a verím, že sa v blízkej dobe stretneme v Trinityhotels. Držím palce v súťaži
@patricia_trinityhotels Priali by sme si zažiť s deťmi fantrastický pobyt so SPIEVANKOVOM s koncertným programom so Spievankou a Zahrajkom v Hoteli Sitno 🙂
Pre nás asi hoc ktorý. Ešte sme nikde takto neboli so synom . Ale.najlepsie asi atrium ako jesennú dovolenku . Užili by sme si Tatry výlet a okolie. Išli by sme spolu ja môj muž a synček.
Vybrala by som sa s detmi na pobyt so Spievankovom alebo s vasou novinkou pobyt s Fihou
Letná dovolenka by bola super 😉 .... potesili by sa nase dietky 👫 ..... hotel Senec so súkromnou plážou by bol pre nas relax 😉🍀
@patricia_trinityhotels vybrali by sme si atrium hotel.paci sa nam tematicky pobyt kde by spoznavali deti (2 a 5 rocne) zivot na gazdovstve.p.s. gumaky uz mame prichystane 🙂
@patricia_trinityhotels Vybrala by som si Atrium Hotel alebo Sitno? No fakt sa neviem rozhodnúť. Oboje nádherná príroda, čo by ocenili aj moje detváky. A bol by to pekný darček k mojej 40-tke 😉
Nám by bolo jedno aký pobyt,ale keby sme si mohli vybrat hotel Sitno je sen mojho syna ....a pobyt pre mojho syna Mikuláš alebo Halloween🙂
Z hotelov preferujem pobyt v hoteli Senec, nakoľko tento hotel má vlstnú pláž a aspon trochu by sme sa cítili ako pri mori.🙂
Určite by sme si chceli užiť letnú dovolenku v hoteli Sitno... Tam by sa naše 3 deti vyblaznili do sýtosti... Milujeme Štiavnicu, tak by sme sa tam radi vrátili.. 🍀🍀🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels Rada by som išla s manželom do hotela Atrium a užili si našu poslednú letnú dovolenku vo dvojici v krásnych Tatrách.
Určite by som si vybrala pobyt v hoteli Sitno so svojimi dvoma dcérkami ❤️ obidve sú fanúšičky fíha tralala - bola by to naša prvá dovolenka ❤️❤️❤️
Ja by som pre svoju rodinku vybrala tematicky pobyt Mikuláš 🙂 v hoteli Atrium v Novom Smokovci 🙂
Keďže sme rodinka z hôr, veľmi by nás potešila letná dovolenka pri vode. Vybrala by som si hotel Senec, kde by som si konečne oddýchla a načerpali sily... A moji chlapi by boli nadšení tiež.
Ako sa hovorí: Šťastná a spokojná mama= spokojná celá rodina ❤️❤️❤️
Išli by sme na letnú dovolenku do.hotela Atrium s mojimi dvoma detickami a manželom 😍
@patricia_trinityhotels tuzime ist do hotela SENEC, este sme tam nikdy neboli a radi by sme ho navstivili v letnom obdobi aby sme mohli skusit vsetky letne atrakcie. Mame 5 rocneho synceka, ktory je velmi aktivny 🙂
Veľmi rada by som si užila pobyt v hoteli Sitno s partnerom a 15.mesanou dcérskou aj s mamičkou, veľmi radi navštevujeme Štiavnické vrchy je tam neskutočne krásna príroda
Pobyt v Tatrach je urcite lakavy. Ale keďže deticky zboznuju Spievanku a Zahrajka tak radi by sme isli na letnu dovolenku do hotela Sitno ♥️😊
pre môjho milovaného Miška by sme išli na pobyt zo Spievankom https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-pobyt-... - hotel Sitno.
A verím tomu že aj staršia Bianka aj keď má už 10 rokov by sa potešila a zabavila.

Vybrala by som pre nás letnú dovolenku v Atrium Hotel.😍