SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno. Deti by si uzivali bazeny a my s manzelom vybornu kavicku alebo caj a masaze 🙂
Vybrala by som si hotel Atrium, pretože s rodinkou milujeme naše Tatry. Bola by to určite letná dovolenka nakoľko v zime očakávame príchod ďalšieho bábätká. A nakoľko je tehotenstvo dosť náročné, oddych by veru prospel. 💕
Počas nášho minuloročného októbrového pobytu v hoteli Sitno sme si povedali, že sa sem ešte niekedy musíme vrátiť aj počas leta. Ak by sa na nás nahodou usmialo v súťaži šťastie, určite by sme mali záujem o letný pobyt práve v tomto hoteli. 🌞🥰🌞
@patricia_trinityhotels urcite by nas potesil pobyt v hoteli Senec ❤ uz dlhsie sa tam chystame, ale nejako nam to doteraz nikdy neevyslo 😥 deti by sa vysantili na Slnecnych jazerach a my s polovickou by sme si urcite uzasne oddychli v krasnom prostredi 🍀🌞
Jeej s mojou rodinkou by som si vedela predstaviť, takéto úžasné miesto pre našu dovelnku a k tomu na Slovensku 😍 a s našimi detičkam by bolo určite výborne to by bol nezabudnuteľný zážitok 🥰
Hocijaký pobyt by bol pre moju rodinku zážitkom. Určite by sme boli radi za pobyt v Atrium hoteli a šli sa pokochať aj krásami tatier.
S údivom pozerám každý jeden pridaný príspevok aj na fb a moje deti by tam mali more zážitkov. Snáď sa nám už podarí dostať do jedného pre nás nedosiahnutelneho hotela 😍😍😍🙏🙏🙏
@patricia_trinityhotels
Ahoj,ja chodím veľmi rada s detičkami do Tatier,máme radi horské túry -takze pre nas hotel Atrium v Tatrách
Určite by som pre moju rodinku vybrala letnú dovolenku do Hotela Atrium. Milujeme Vysoké Tatry a veľmi radi sa tam vraciame ❣️ Navyše sme na služby v rezortoch Trinity Hotels počuli veľmi dobré ohlasy, tak budeme radi, ak ich budeme môcť sami vyskúšať 🤗
Určite by ma potešila letná dovolenka v hoteli Atrium, nakoľko dcérka, syn, aj manžel majú v auguste narodeniny, takže by sme to tam určite oslávili 🙂
@patricia_trinityhotels Dcérka sa narodila do rodiny, kde ju čakali milujúci rodičia i braček, no žiaľ od prvých okamihov sa musela zmieriť s tým, že braček bude potrebovať rodičov i "inak" ako ona......braček trpí autizmom a ťažkým zdravotným postihnutím s čím súvisí i obrovská obeta a pochopenie zo strany súrodenca, s dcérkou sme nikdy nezažili dámsku jazdu, nikdy si mamičku nemohla užiť len pre seba, sme šťastní všetci spolu 💞 no "ujsť" tým našim chlapom do hotela Atrium by bolo skvelé, a splnil by sa nám tak dvojitý sen - dcérkin mať mamičku len pre seba aspoň niekoľko krásnych zážitkov a mamičkin sen oddýchnuť si na úžasnej "dámskej" jazde........
Dcérka má 6 rôčkov a pôjde do školy , miluje Fíhu Tralala i Spievankovo a každú voľnú minútku kedy má MAMU len pre seba 💕
Jednoznačne Letná dovolenka hotel Sitno 🏖️
Ahojte, velmi by ma potesil letny pobyt v hoteli Atrium, v srdci mojich milovanych Tatier ❤️ Mam 5 rocnu dcerku a rada by som jej ukazala krasy nasich hor. Ako samozivitelke sa mi to dari s odretymi usami, skor podnikame tury po blizkom okoli🙈🙂 Animacny program vasho hotela je uzasny👍👍👍
Hotel Sitno. Užili by sme si tam jeseň, lebo okolie Štiavnice je top.
Rada by som navštívila s rodinou Hotel Sitno. V Štiavnických vrchoch sme ešte neboli, a radi sme aj tam spoznali krajinu. Chceli by sme mať krásnu letnú dovolenku v Hoteli Sitno.
Už sme navštívili aj Hotel Atrium a vrelo odvtedy odporúčam každému, kto hľadá rodinné ubytovanie.
Naša voľba by bol hotel Sitno a užili by sme si letnú dovolenku 🙂
Ja by som nám vybrala hotel Senec na strávenie letnej dovolenky 😊 moji chalani milujú vodu, vyšantili by sa až až..
Vybrala by som hotel Sitno počas letných prázdnin, nie pre nás ale pre niekoho kto ešte na dovolenke nikdy nebol 😔 a viem, že by ich to potešilo najviac na svete 😊
Nam by sa velmi pacil pobytovy balicek cas pre rodinu s hoteli Sitno 🙂
Hotel Sitno jednoznacne pre kratky letny pobyt. Ziaden tematicky pobyt ale vychadzky po okoli a vecer alebo pocas zleho pocasia by sa mal syn kde blaznit a na uplny vecer spolocny wellness.
letná dovolenka - hotel Sitno
@patricia_trinityhotels rada by sme sa vyskúšali Hotel Sitno, bola by to super letná dovolenka s rodinkou....ja, manžel a naša dvojročná dcérka ❤️
Sli by sme na letnu dovolenku do hotela Atrium, kedze Chorvatsko sa tento rok nekona ☹
Výhru by som využila pre letny pobyt v hoteli Senec
Dobrý deň, určite by sme si vybrali Halloween pobyt v hoteli Sitno. Celý rok sa s manželom obchadzáme a len si vo dverách podávame synčeka, ale na jeseň sa už zastavíme a konečne sme spolu. Bola by to pekná bodka za týmto náročným rokom 🙂
Určite by nás potešila výhra, išla by som s manželom a dcerkou, najradšej do hotela Sitno, najmä kvôli krásnemu okoliu,máme radi prírodu, aj Banskú Štiavnicu, takže v lete by to bolo super 😀
@miui Nevadí, vymeníte more za Trinity 🙂 Držim palce v súťaži
Ahoj. My by sme radi skusili pobyt so Spievankovom,ale máme radi aj klasický Trinity pobyt. A kedze v Atrium sme boli už 4x a v Sitne iba raz, išli by sme do Sitna
Dobrý deň, ja by som si vybrala pobyt v hoteli Atrium v Tatrách niekedy v jeseni. Je tam krásne aj vodný svet je super 🙂
Išla by som do hotel Senec na letnú dovolenku, kedze sa teraz nedostaneme k moru

Ja by som si vybrala hotel Sitno, letnú dovolenku