icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
evuch
8. jún 2020

Ja by som si vybrala hotel Sitno, letnú dovolenku

katie233
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno. Deti by si uzivali bazeny a my s manzelom vybornu kavicku alebo caj a masaze 🙂

radka422
8. jún 2020

Vybrala by som si hotel Atrium, pretože s rodinkou milujeme naše Tatry. Bola by to určite letná dovolenka nakoľko v zime očakávame príchod ďalšieho bábätká. A nakoľko je tehotenstvo dosť náročné, oddych by veru prospel. 💕

lucia_86
8. jún 2020

Počas nášho minuloročného októbrového pobytu v hoteli Sitno sme si povedali, že sa sem ešte niekedy musíme vrátiť aj počas leta. Ak by sa na nás nahodou usmialo v súťaži šťastie, určite by sme mali záujem o letný pobyt práve v tomto hoteli. 🌞🥰🌞

alchemilkazltozelena
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite by nas potesil pobyt v hoteli Senec ❤ uz dlhsie sa tam chystame, ale nejako nam to doteraz nikdy neevyslo 😥 deti by sa vysantili na Slnecnych jazerach a my s polovickou by sme si urcite uzasne oddychli v krasnom prostredi 🍀🌞

werokia
8. jún 2020

Jeej s mojou rodinkou by som si vedela predstaviť, takéto úžasné miesto pre našu dovelnku a k tomu na Slovensku 😍 a s našimi detičkam by bolo určite výborne to by bol nezabudnuteľný zážitok 🥰

anka2103
8. jún 2020

Hocijaký pobyt by bol pre moju rodinku zážitkom. Určite by sme boli radi za pobyt v Atrium hoteli a šli sa pokochať aj krásami tatier.
S údivom pozerám každý jeden pridaný príspevok aj na fb a moje deti by tam mali more zážitkov. Snáď sa nám už podarí dostať do jedného pre nás nedosiahnutelneho hotela 😍😍😍🙏🙏🙏

janka722111
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj,ja chodím veľmi rada s detičkami do Tatier,máme radi horské túry -takze pre nas hotel Atrium v Tatrách

jana621
8. jún 2020

Určite by som pre moju rodinku vybrala letnú dovolenku do Hotela Atrium. Milujeme Vysoké Tatry a veľmi radi sa tam vraciame ❣️ Navyše sme na služby v rezortoch Trinity Hotels počuli veľmi dobré ohlasy, tak budeme radi, ak ich budeme môcť sami vyskúšať 🤗

janka220490
8. jún 2020

Určite by ma potešila letná dovolenka v hoteli Atrium, nakoľko dcérka, syn, aj manžel majú v auguste narodeniny, takže by sme to tam určite oslávili 🙂

etela_1
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Dcérka sa narodila do rodiny, kde ju čakali milujúci rodičia i braček, no žiaľ od prvých okamihov sa musela zmieriť s tým, že braček bude potrebovať rodičov i "inak" ako ona......braček trpí autizmom a ťažkým zdravotným postihnutím s čím súvisí i obrovská obeta a pochopenie zo strany súrodenca, s dcérkou sme nikdy nezažili dámsku jazdu, nikdy si mamičku nemohla užiť len pre seba, sme šťastní všetci spolu 💞 no "ujsť" tým našim chlapom do hotela Atrium by bolo skvelé, a splnil by sa nám tak dvojitý sen - dcérkin mať mamičku len pre seba aspoň niekoľko krásnych zážitkov a mamičkin sen oddýchnuť si na úžasnej "dámskej" jazde........
Dcérka má 6 rôčkov a pôjde do školy , miluje Fíhu Tralala i Spievankovo a každú voľnú minútku kedy má MAMU len pre seba 💕

moni07
8. jún 2020

Jednoznačne Letná dovolenka hotel Sitno 🏖️

hanneli
8. jún 2020

Ahojte, velmi by ma potesil letny pobyt v hoteli Atrium, v srdci mojich milovanych Tatier ❤️ Mam 5 rocnu dcerku a rada by som jej ukazala krasy nasich hor. Ako samozivitelke sa mi to dari s odretymi usami, skor podnikame tury po blizkom okoli🙈🙂 Animacny program vasho hotela je uzasny👍👍👍

alberto1
8. jún 2020

Hotel Sitno. Užili by sme si tam jeseň, lebo okolie Štiavnice je top.

axelina
8. jún 2020

Rada by som navštívila s rodinou Hotel Sitno. V Štiavnických vrchoch sme ešte neboli, a radi sme aj tam spoznali krajinu. Chceli by sme mať krásnu letnú dovolenku v Hoteli Sitno.
Už sme navštívili aj Hotel Atrium a vrelo odvtedy odporúčam každému, kto hľadá rodinné ubytovanie.

mia2209
8. jún 2020

Naša voľba by bol hotel Sitno a užili by sme si letnú dovolenku 🙂

25jesss25
8. jún 2020

Ja by som nám vybrala hotel Senec na strávenie letnej dovolenky 😊 moji chalani milujú vodu, vyšantili by sa až až..

slavkicek
8. jún 2020

Vybrala by som hotel Sitno počas letných prázdnin, nie pre nás ale pre niekoho kto ešte na dovolenke nikdy nebol 😔 a viem, že by ich to potešilo najviac na svete 😊

beatabb
8. jún 2020

Nam by sa velmi pacil pobytovy balicek cas pre rodinu s hoteli Sitno 🙂

domin85
8. jún 2020

Hotel Sitno jednoznacne pre kratky letny pobyt. Ziaden tematicky pobyt ale vychadzky po okoli a vecer alebo pocas zleho pocasia by sa mal syn kde blaznit a na uplny vecer spolocny wellness.

mana48
8. jún 2020

letná dovolenka - hotel Sitno

nikolka99
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels rada by sme sa vyskúšali Hotel Sitno, bola by to super letná dovolenka s rodinkou....ja, manžel a naša dvojročná dcérka ❤️

miui
8. jún 2020

Sli by sme na letnu dovolenku do hotela Atrium, kedze Chorvatsko sa tento rok nekona ☹

jarenka1
8. jún 2020

Výhru by som využila pre letny pobyt v hoteli Senec

danusa63
8. jún 2020

Dobrý deň, určite by sme si vybrali Halloween pobyt v hoteli Sitno. Celý rok sa s manželom obchadzáme a len si vo dverách podávame synčeka, ale na jeseň sa už zastavíme a konečne sme spolu. Bola by to pekná bodka za týmto náročným rokom 🙂

zojka17
8. jún 2020

Určite by nás potešila výhra, išla by som s manželom a dcerkou, najradšej do hotela Sitno, najmä kvôli krásnemu okoliu,máme radi prírodu, aj Banskú Štiavnicu, takže v lete by to bolo super 😀

nitkatrinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

@miui Nevadí, vymeníte more za Trinity 🙂 Držim palce v súťaži

lulumumu
8. jún 2020

Ahoj. My by sme radi skusili pobyt so Spievankovom,ale máme radi aj klasický Trinity pobyt. A kedze v Atrium sme boli už 4x a v Sitne iba raz, išli by sme do Sitna

jmjanah
8. jún 2020

Dobrý deň, ja by som si vybrala pobyt v hoteli Atrium v Tatrách niekedy v jeseni. Je tam krásne aj vodný svet je super 🙂

repelent
8. jún 2020

Išla by som do hotel Senec na letnú dovolenku, kedze sa teraz nedostaneme k moru