icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
ada0021
8. jún 2020

Páčilo by sa mi navštíviť Atrium hotel vo Vysokých Tatrách, keďže sme z Popradu. Asi by mi bolo jedno aký druh dovolenky či pobytu by to bol, hlavne že by som tam bola spolu s manželom 😉

lila8686
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Velmi by nas potesila navsteva hotela Sitno,pocula som len samu chvalu a radi by sme si uzili aj my letnu dovolenku prave v tomto hoteli.Mame dve deticky chlapcekov Patka 9rocneho a o chvilu 15.6 rocneho Davidka tak by to bol aj krasny darcek k jeho 1.narodeninam 🙂

michluc
8. jún 2020

Urcite pobyt so Spievankovom , nevieme sa k nemu dopatrat 😂

bibyke
8. jún 2020

Ahojte. My by sme si urcite najviac uzili letnu dovolenku v Hoteli Senec,kedze cela rpdina zboznujeme v lete bazeny,tobogany atd.. ale nebranili by sme sa ani tematickym pobytom ,ci uz so Spievankovom alebo Fihou Tralala. Takymto pobytom by sa najviac tesili nasi dvaja malí vymyselnici🤭

krpatakristina
8. jún 2020

Ahoj. Tak ja by som pre našu rodinku určite volila letný pobyt v Hoteli Atrium. V Tatrách sme ešte neboli,tak by to bolo skvelé.

angelheart
8. jún 2020

Hotel Sitno a Spievankovo, to je pre našu jeden a polročnú vrtuľku ako stvorené. Začala konečne chodiť, ešte čakáme na rozviazanie jazyka. Spievankovo sa jej páči, niekedy až výska od radosti 😀

zuzcana
8. jún 2020

Milujeme turistiku, vybrali by sme hotel átrium vo vysokých tatrách🙂

betulinka1
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels urcite hotel Sitno s dvoma detickami 6 rokov, ktore by sa potesili, ak by to bol pobyt so Spievankovom. Jeden z najkrajsich hotelov na Slovensku, ktory je idealny pre rodiny s detmi.

ali_z
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Letná dovolenka v Senci ❤

blah24
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels nas by potesili vsechny hoteli ale nejvic asi hotel sitno s programem Rekreačný pobyt čas pre rodinu. Mame 2 make deti, tak bysme si uzili cas spolu vsichni 🙂

tamina1980
8. jún 2020

Asi Sitno a tematika Halloween

ganatovci
8. jún 2020

Ak by sa na moju rodinu usmialo stastie tak by nas urcite potesil pobyt pri vode v hotely Senec, nakolko nase deti su zabky a plavci tento rok dovolenka pri mori sa opat odklada (minuly rok mala dcerka vazny uraz) tentokrat pre coronu 😔, tak by potesil pobyt pri vode.Dakujem.

jurinecka125
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Rada by som išla s patrocnou dcerkou a so synom, ktoreho zobrali na strednu skolu, mal by to ako darček do hotela Senec.

arwent
8. jún 2020

V hoteli Sitno som dovolenkovava este s mojimi rodicmi a rada by som sa tam vratila s mojimi detmi a manzelom 😊. A radi by sme boli za ten rodinny pobyt. https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-cas-pr...

veronique_1
8. jún 2020

Jednoznacne Atrium. Tatry su Tatry - nadherna priroda, zdravy vzduch. Isli by sme na letny pobyt s nejakou temou, co bavi deti napr. farmarsky, rozpravkovy, ...

bybaa1
8. jún 2020

Ja by som si priala welness pobyt pre dvoch. Ano, budem sebec, ale manžela som nevidela temer štyri mesiace. Bol v zahraničí a teraz, keď sa konečne môžme vidieť musí zostať v práci. 🙏 tak by sme si to dosýta užili a tešili sa z Vášho hotela. Najradšej Sitno i keď nepohrdneme čímkoľvek kde sa výborne najeme, oddýchnem si a konečne si užijeme jeden druhého ❤️

tancul1
8. jún 2020

Dobrý deň, ak by sa na nás usmialo šťastie 🍀radi by sme strávili letný pobyt s rodinkou v hotely Sitno vo Vyhniach. Dcérka by bola nadšená😍😍😍

nina_z
8. jún 2020

Do Atria na Halloweensky pobyt. Uz sme raz boli a bolo paradne!

livinka1111
8. jún 2020

Radi by sme išli do Tatier do hotela Átrium. Určite by sme tento pobyt využili na letnú dovolenku. V tejto dobe, ktorá nás zastihla bohužiaľ dovolenku v zahraničí nevyužijeme a keďže my aj tak preferujeme dovolenku na Slovensku, určite by sme sa pobytu u vás veľmi potešili. Bývame v Ružomberku a ovzdušie v našom meste nie je ideálne, radi by sme sa prišli nadychat čerstvého vzduchu do Tatier.Na vaše hotely počúvame samé chvály a máme detičky ktorým by pobyt na zdravom vzduchu veľmi prospel, taktiež by sa potešili animatorom a skvele vyplneným dňom. Jednoducho by to bola dovolenka, akú sme ešte nezažili a určite by sme si odniesli z pobytu neuveriteľnú kopu úžasných zážitkov ❤️❤️❤️🍀🍀🍀

sonica
8. jún 2020

Hotel Sitno, isli by sme cez prazdniny, vypnut a oddychnut si 🌞

fixinka
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Moje deti stále spomínajú len "modrého hada" 😀 U nás už iná dovolenka ani neprichádza do úvahy. Takže by nás určite potešila dovolenke v hoteli Sitno a je nám úplne jedno, aký termín by to bol.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
8. jún 2020

@laraska wow... super zhodnotenie v milej a výstižnej básničke, držím palce ;)

modrysonik
8. jún 2020

Za nás štyroch by som vybrala hotel Sitno a ak by bolo možné tak všetkými desiatimi aj s Fíha Tralala. Deti rady tancujú aj spievajú a jej pesničiek vedia asi najviac. Výhra by bola pre ne skvelé prekvapenie a výborný oddych pre nás rodičov. 🙂

stanulka27
8. jún 2020

Hotel sitno by bol pre nasich chalonov topka. Trošku ísť pokukať krásy Slovenska a spoznať banskú Štiavnicu,jej okolie a navštíviť Počúvadlo 🙂

petulda333
8. jún 2020

Hotel Sitno. Vyuzili by sme to na letnu dovolenku. Mame radi prirodu, tak by sme chodili na prechadzku a obdivovali krasy Slovenska. Aj deti by si urcite prisli na svoje ❤️

sorciera24
8. jún 2020

radi by sme navštívili ktorýkolvek z týchto hotelov, ale momentálne nás asi najviac láka hotel Senec, keďže v Senci a tej oblasti sme este neboli a moje deti sú vodné a tobogánové živly, tak by si to určite práve tu užili, potešil by nás letný rodinný pobyt🙂

laraska
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels ďakujeme krásne,s dcerkou sme spoločne vymýšlali❤snáď sa šťastena usmeje🍀

miskamuska
8. jún 2020

Vybrala by som hotel Atrium, keďže Tatry máme veľmi radi

sisinka0604
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si letnu dovolenku so spievankovom v Sitne lebo sa nam tam veelmi paci syn by bol nadseny 🙏🏻🙏🏻🤗

smolinka024
8. jún 2020

Velmi radi by sme navstivili HOtel Sitno v kombinacii s letnou dovolenkou. Kamarati tam chodia pravidelne a nevedia si to vynachvalit. Mame 2 malych chlapcov, takze ich zabavit je kazdodenna vyzva 😝