SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

@patricia_trinityhotels Velmi by nas potesila navsteva hotela Sitno,pocula som len samu chvalu a radi by sme si uzili aj my letnu dovolenku prave v tomto hoteli.Mame dve deticky chlapcekov Patka 9rocneho a o chvilu 15.6 rocneho Davidka tak by to bol aj krasny darcek k jeho 1.narodeninam 🙂
Urcite pobyt so Spievankovom , nevieme sa k nemu dopatrat 😂
Ahojte. My by sme si urcite najviac uzili letnu dovolenku v Hoteli Senec,kedze cela rpdina zboznujeme v lete bazeny,tobogany atd.. ale nebranili by sme sa ani tematickym pobytom ,ci uz so Spievankovom alebo Fihou Tralala. Takymto pobytom by sa najviac tesili nasi dvaja malí vymyselnici🤭
Ahoj. Tak ja by som pre našu rodinku určite volila letný pobyt v Hoteli Atrium. V Tatrách sme ešte neboli,tak by to bolo skvelé.
Hotel Sitno a Spievankovo, to je pre našu jeden a polročnú vrtuľku ako stvorené. Začala konečne chodiť, ešte čakáme na rozviazanie jazyka. Spievankovo sa jej páči, niekedy až výska od radosti 😀
Milujeme turistiku, vybrali by sme hotel átrium vo vysokých tatrách🙂
@patricia_trinityhotels urcite hotel Sitno s dvoma detickami 6 rokov, ktore by sa potesili, ak by to bol pobyt so Spievankovom. Jeden z najkrajsich hotelov na Slovensku, ktory je idealny pre rodiny s detmi.
@patricia_trinityhotels Letná dovolenka v Senci ❤
@patricia_trinityhotels nas by potesili vsechny hoteli ale nejvic asi hotel sitno s programem Rekreačný pobyt čas pre rodinu. Mame 2 make deti, tak bysme si uzili cas spolu vsichni 🙂
Asi Sitno a tematika Halloween
Ak by sa na moju rodinu usmialo stastie tak by nas urcite potesil pobyt pri vode v hotely Senec, nakolko nase deti su zabky a plavci tento rok dovolenka pri mori sa opat odklada (minuly rok mala dcerka vazny uraz) tentokrat pre coronu 😔, tak by potesil pobyt pri vode.Dakujem.
@patricia_trinityhotels Rada by som išla s patrocnou dcerkou a so synom, ktoreho zobrali na strednu skolu, mal by to ako darček do hotela Senec.
V hoteli Sitno som dovolenkovava este s mojimi rodicmi a rada by som sa tam vratila s mojimi detmi a manzelom 😊. A radi by sme boli za ten rodinny pobyt. https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-cas-pr...
Jednoznacne Atrium. Tatry su Tatry - nadherna priroda, zdravy vzduch. Isli by sme na letny pobyt s nejakou temou, co bavi deti napr. farmarsky, rozpravkovy, ...
Ja by som si priala welness pobyt pre dvoch. Ano, budem sebec, ale manžela som nevidela temer štyri mesiace. Bol v zahraničí a teraz, keď sa konečne môžme vidieť musí zostať v práci. 🙏 tak by sme si to dosýta užili a tešili sa z Vášho hotela. Najradšej Sitno i keď nepohrdneme čímkoľvek kde sa výborne najeme, oddýchnem si a konečne si užijeme jeden druhého ❤️
Dobrý deň, ak by sa na nás usmialo šťastie 🍀radi by sme strávili letný pobyt s rodinkou v hotely Sitno vo Vyhniach. Dcérka by bola nadšená😍😍😍
Do Atria na Halloweensky pobyt. Uz sme raz boli a bolo paradne!
Radi by sme išli do Tatier do hotela Átrium. Určite by sme tento pobyt využili na letnú dovolenku. V tejto dobe, ktorá nás zastihla bohužiaľ dovolenku v zahraničí nevyužijeme a keďže my aj tak preferujeme dovolenku na Slovensku, určite by sme sa pobytu u vás veľmi potešili. Bývame v Ružomberku a ovzdušie v našom meste nie je ideálne, radi by sme sa prišli nadychat čerstvého vzduchu do Tatier.Na vaše hotely počúvame samé chvály a máme detičky ktorým by pobyt na zdravom vzduchu veľmi prospel, taktiež by sa potešili animatorom a skvele vyplneným dňom. Jednoducho by to bola dovolenka, akú sme ešte nezažili a určite by sme si odniesli z pobytu neuveriteľnú kopu úžasných zážitkov ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Hotel Sitno, isli by sme cez prazdniny, vypnut a oddychnut si 🌞
@patricia_trinityhotels Moje deti stále spomínajú len "modrého hada" 😀 U nás už iná dovolenka ani neprichádza do úvahy. Takže by nás určite potešila dovolenke v hoteli Sitno a je nám úplne jedno, aký termín by to bol.
@laraska wow... super zhodnotenie v milej a výstižnej básničke, držím palce ;)
Za nás štyroch by som vybrala hotel Sitno a ak by bolo možné tak všetkými desiatimi aj s Fíha Tralala. Deti rady tancujú aj spievajú a jej pesničiek vedia asi najviac. Výhra by bola pre ne skvelé prekvapenie a výborný oddych pre nás rodičov. 🙂
Hotel sitno by bol pre nasich chalonov topka. Trošku ísť pokukať krásy Slovenska a spoznať banskú Štiavnicu,jej okolie a navštíviť Počúvadlo 🙂
Hotel Sitno. Vyuzili by sme to na letnu dovolenku. Mame radi prirodu, tak by sme chodili na prechadzku a obdivovali krasy Slovenska. Aj deti by si urcite prisli na svoje ❤️
radi by sme navštívili ktorýkolvek z týchto hotelov, ale momentálne nás asi najviac láka hotel Senec, keďže v Senci a tej oblasti sme este neboli a moje deti sú vodné a tobogánové živly, tak by si to určite práve tu užili, potešil by nás letný rodinný pobyt🙂
@patricia_trinityhotels ďakujeme krásne,s dcerkou sme spoločne vymýšlali❤snáď sa šťastena usmeje🍀
Vybrala by som hotel Atrium, keďže Tatry máme veľmi radi
@patricia_trinityhotels vybrali by sme si letnu dovolenku so spievankovom v Sitne lebo sa nam tam veelmi paci syn by bol nadseny 🙏🏻🙏🏻🤗
Velmi radi by sme navstivili HOtel Sitno v kombinacii s letnou dovolenkou. Kamarati tam chodia pravidelne a nevedia si to vynachvalit. Mame 2 malych chlapcov, takze ich zabavit je kazdodenna vyzva 😝

Páčilo by sa mi navštíviť Atrium hotel vo Vysokých Tatrách, keďže sme z Popradu. Asi by mi bolo jedno aký druh dovolenky či pobytu by to bol, hlavne že by som tam bola spolu s manželom 😉