icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
lennulik1
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels jasne,ze pamataaaam 🙂 tak som rada,ze ste to stihli, aj tie sanky, ocividne vam sneh este vydrzal 🙂 raz sa nam tam mozno skrizia cesty 🙂

ivkazba
8. jún 2020

My sme dvaja 40-nici, takže síce kosti ešte nie sú staré, ale už celkom použité, takže máme radi wellness pobyty, kde si môžeme doobeda či podvečer posedieť v bazéne a saune, dopriať si masáž. Zároveň máme radi miesta, kde si môžeme vychutnať skvelé raňajky a stráviť čas prechádzkami. A presne toto spĺňa hotel Atrium v Smokovci. Takže to je moja voľba. 🙂

zzzuzzzu
8. jún 2020

... ak by sme mali moznost, volili by sme hotel Atrium ... Kedykolvek, bez ohladu na tematicke, ci ine terminy, Tatry mozeme a lubime celorocne 😉

kassia_a
8. jún 2020

Aj my by sme radi súťažili. Zo Skalka a Ozvenky boli moje deti nadsene, takze tentokrat by sme radi spoznali Kopka a Svetlusku v hoteli Sitno a spoznali pritom Stiavnicke vrchy.

tutiynka
8. jún 2020

Keď by som vyhrala určite by nás a najmä moju 4 ročnú dcéru 🙂 potešil pobyt so Spievankovo v 🏨 Sitno ;) 😍🌹🐞

aduliak
8. jún 2020

Urcite letnu dovolenku v Atriu.zatial nam nevyslo tam prist,ale decka pozerali video na youtube z hotela a stale pilia usi tam prist🤣

fiona203
8. jún 2020

Hotel Sitno. Joj, tak rada by som išla s rodinkou!

lenockaja
8. jún 2020

Ahoj ,tak my sme neboli ani v jednom ,ale pre naše deti by bol úžasný zážitok so spievankovom,veľmi sa im pacia.Tak za nás Hotel Sitno.

hela_tn
8. jún 2020

U nás by určite vyhral pobyt so Spievankou a Zahrajkom v hoteli Sitno.
Ale ja si viem kľudne predstaviť aj Mikuláša v Átriu😉

wicka5
8. jún 2020

Ja by som si vybrala hotel Atrium a bol by to zaroven aj darcek k narodeninam mojho syna, ktory oslavuje narodeniny prave 14.juna 🙂 ❤

janapeterjana
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels nám by sa pozdával hotel Sitno a klasická letná dovolenka..
Syn je ešte malý a program by asi patrične neocenil 🙂

zltadanka
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Mojho syna by urcite potesilo vidiet na zivo Spievanku a Zahrajka.., nas rodicov by potesil oddych v hoteli Sitno a namladsi clen by si vychutnal kupkanie v bazenoch 🙂

zuzuletka29
8. jún 2020

Sitno <3 doteraz nas nikdy nesklamalo a vzdy sa radi vratime, dcerka stale spmina Kopka so Svetluskou 🙂 urcite by to bol opat rodinny pobyt, ved s kym je najlapsie straveny cas ako s rodinou :*

xlolax80
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels nas by potesil pobyt v Sitne. A ako tip urcite pobyt so Spievankou a Zahrajkom

zuzka1.
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels my by sme si iste vybrali pobyt pre dvoch, syn ma 13 a este sme sami nikde neboli, v hoteli Atrium by sa nam iste pacilo😀

retiazka
8. jún 2020

Veľmi by nás potešila letná dovolenka v hoteli Sitno.Vzala by som deti a manžela ❤️ Všetci by sme si to užili,hlavne manžel stále pracovne vyťažený by si oddýchol😉

cukricek12
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels My by sme sa velmi potesili pobytu v hoteli SITNO. Isla by som s manzelom,synom a vzala by som aj sestru🙂 Hotel by sme si vybrali preto,lebo v tejto lokalite Slovenska sme este neboli a bavi nas objavovat stale nieco nove. Pevne verim,ze je tam krasne prostredie.

jakli
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Vyhra by potrsila a urcite pre hotel Atrium v Tatrach, boli sme v lete a bolo super, ale tentoraz by sme sa potesili aj tematickym napr. Mikulas to by sa deti vysantili 😘.

lucka227
8. jún 2020

Hotel Senec,sli by sme v lete a zobrali aj svagrovcov a krstniatko

klaudigergo
8. jún 2020

Veľmi by potešil pobyt v hoteli Sitno pre moju rodinku. Dcérka sa už stretla so skriatkami z Atria, mala dva roky, od vtedy stále spomína, kedy sa tam vrátime, tak by sa tešila aj na ostatných škriatkov. Dva roky denne počúvame vaše CD, spieva všetky tie pesničky, a k tomu už aj maly synček na tie piesne tancuje 😅 pobyt by potešil Čas pre rodinu 💕

attenna
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels tak ja by som si vybrala hotel v Novom Smokovci hlavne preto, ze je to najblizsie (150km) a nase dievcata nerady cestuju.....ale obe maju rady Spievanku, Zahrajka i Fihu, tak by sa velmi potesili stretnutiu s nimi 🙂

kinlylucia
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Sitno. Dovod? Bolo tam super, synovi sa nechcelo odist😊

enkacup
8. jún 2020

Rodinku by som zobrala hotel Sitno

svetlanab
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels , velmi by nas potešil letný pobyt v hoteli Sitno, už dlhšie o tom priam snívam.

babu11
8. jún 2020

Určite by som vybrala hotel Sitno ,ešte sme neboli v Štiavnici a radi by sme😍 Letná dovolenka by bola super

janba
8. jún 2020

Ja by som nam vybrala Hotel Sitno, tam sme este neboli 🙂 bola by to pekna letna dovolenka 🙂 tak uvidime 🤞

violet88
8. jún 2020

Jednoznačne hotel atrium a letná dovolenka

christina777
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels určite by som si zvolila Sitno využili sme pobyt v hoteli Atrium a boli sme spokojny tak boli by sme velmi radi keby ze môže toto leto dovolenkovať v Sitne😊

jana993
8. jún 2020

Určite by to bol tématicky pobyt pre dcérku so Spievankovom alebo Fíhou 😊

katika232
8. jún 2020

tak jednoznačne hotel Sitno a určite by sme si užili pobyt v lete lebo je tam super.decká sa nevedia dočkať kedy pôjdeme opäť za Kopkom a Svetluškou 🙂