icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
lula313
8. jún 2020

Dcerka má rada Fihu, to by sa jej veľmi pacilo, keby sme isli na takýto tematicky pobyt

petawoman
8. jún 2020

Vybrala by som si letnú dovolenku v hoteli Sitno;)
Snad sa tam raz dostaneme

balenkaka
8. jún 2020

Hotel Atrium užili by sme si letnú dovolenku

sili82
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrala by som Sitno, pretože v tejto časti Slovenskasme ešte s rodinkou neboli

marcelka11
8. jún 2020

Radi by sme skúsili pobyt v hoteli Sitno 🙂

tkmama
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium by bol pre nas ako zasluzena oddychovka. Prechadzky a cas straveny spolu... Uz sa tam vidime😊

matja
8. jún 2020

Vybrať len jeden pobyt z takejto skvelej ponuky je ťažké 😀
Na leto už máme plány a jeden z nich je aj hotel Senec 🙂
Preto by som veľmi rada dopriala našim veľkáčom strašidelný Halloween v hoteli Sitno, súčasne by to bol aj skvelý darček pre dcéru na narodeniny a príjemne prežité jesenné prázdniny 🙂

jankavadrnova
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Ahoj, krásny Nový Smokovec a hotel Atrium, v ktorom som ešte nebola, patrí medzi zelené rezorty, ktoré ma tak fascinujú, lákajú, Nový Smokovec je pre mňa miestom naozaj veľmi výnimočným , veľmi rada by som letnú dovolenku smerovala práve na toto srdečné miesto ❤️ Výhercom prajem krásny pobyt ☺️
Trinity je super

sisa1987
8. jún 2020

Nakolko mame radi Tatry tak by nas poyesil pobyt v Atriu...mame 3.deticky, ktore by si to u Vas isto dosytosti uzili....pobyt by nas potesil hocikedy ptetoze cas pre rodinu je najviac....

sisa1987
8. jún 2020

Tak isto sme neboli ani v hotely Sitno a stravit Halloween u Vas by bol najme pre 2starsie baby zazitkom

majik66
8. jún 2020

Moje Misicky Misko a Miska by urcite pobyt i vas v hotely Atrium potesil. Syncek ma 7r. a dcerka 3.rocky. Okrem hrania sa miluju aj vodu, bazeny a okrem lenosenia a clapkania sa vo vode spolu radi chodievame na tury. Hotel Atrium v Tatrach je na to priam stvoreny 😊 Tak teda zapajame sa do sutaze 🙂

mikadooo
8. jún 2020

Za mňa určite hotel Senec, alebo Atrium. V Senci sme boli a veľmi sa nám páčilo, hlavne to ako bolo postarané o deti vďaka animátorom a možnostiam hotela. V Atriu sme ešte neboli a rada by som tam toto leto "nakukla" 😄, lebo čítam dosť chvál naň. Ale určite by som šla mimo nejakých akcii, my máme radi pokojnejšiu dovolenku bez koncertov a nejakého "extra" programu.

onmaria
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels za nás..Sitno,pripadne Atrium..každopádne by sme sa veľmi prevelmi potešili letnej dovolenke v horách..takže nemusel by byť špeciálny tematicky pobyt,trinitaci by tam boli tam či tak 👍 kazdy má nejake svoje problémy a tak ako každému,aj nam by padol vhod pobyt mimo,bolo toho v poslednej dobe viac než dosť a bolo by dobré kdesi vypadnúť a zrelaxovať hlavne hlavu (v horách) a čo by bola mega,že vďaka Vašej pomoci,by sme mohli zrelaxovať i telo,lebo o deti by bolo aspoň na chvíľu postarané 🙏

venija
8. jún 2020

Kedže nám vianočný pobyt v hoteli Sitno nevyšiel, radi by sme tam trávili letnú dovolenku.

luna11
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels hotel Sitno je nasa srdcovka a pobyt so Spievankovom alebo s Fihou by bola iba ceresnicka pre mojich chalosov 🙂

barbara24
8. jún 2020

Radi by sme sa pozreli do hotela Átrium, máme 3 ročného syna, ktorý by sa určite potešil bazénom, určite by sme sa šli pozrieť do Mengusoviec na koníky a obzrieť Betliar, možno i hrad Stará Ľubovňa, Spišsky hrad, či Levoču... Ja s manželom možno welnes na striedačku 🙈😉

manee
8. jún 2020

My by sme chceli navštíviť hotel Sitno. Milujeme stredné Slovensko. A dovolenku by sme si tam užili v lete

elinka5
8. jún 2020

S rodinou by sme šli na letnú dovolenku do hotela Atrium🙂

kacik5
8. jún 2020

Vybrali by sme si Hotel Átrium na letnú dovolenku.

dvekacky
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja s rodinkou sme neboli ani v jednom ale laka ma hotel atrium a pacili by sa mi tematicke pobyty. Ani som nevedela ze budete mat so spievankovom tak to by bolo nieco pre moju malu. Alebo aj na mikulasa 😊 v lete zo zdravotnych dovodov preferujeme more a na jesen, jar a zimu hory.

martinkaha
8. jún 2020

Dobrý deň, 🌻🌹🍀 DÚFAM , že tu môj príspevok, v tejto záplave nezanikne🙏🙂...lebo VEĽMI VEĽMI VEĽMI radi by sme si s našimi 4 deťmi oddýchli v Hoteli Sitno, zažili nezabudnuteľné chvíle a výlety. Išli by sme hocikedy, potrebujeme zmeniť prostredie, nemáme tu skoro žiadne lesy, len polia a roviny. Deti sa celý rok pekne pripravovali do školy, máme aj škôlkarku. Ja s manželom si taktiež zaslúžime oddych po každodennej práci. Wellness všetci milujeme i Spievankovo všetci i malí i väčší. Boli by sme najšťastnejší, keby ste nás vybrali!!! Posielame pre šťastie! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🥰🥰🥰

bebe30
8. jún 2020

Milé Trinity hotely♥️...
Mala som tú česť Vás spoznať tu na MK. Takto pred rokom som sa zapojila do súťaže a vyhrala som skvelý Upokojujúci balzam 4 elements,ktorý mojej dcérke veľmi pomohol na ekzém a neskôr som ho súkromne opäť objednala. Tá ústretovosť,profesionalita,milota,ochota a ja neviem ešte čo,no proste neskutočnosť vôbec tu na Sk (a to som si iba obj.krémik za pár €!!!),mi iba potvrdila,že dovolenka u Vás musí byť božská!!! ♥️♥️♥️...Odvtedy Vás sledujem aj na FB a dnes,keď som si náhodne prezerala Vašu stránku mi spoza pleca staršia dcérka vravi:"Pôjdeme tam niekedy?" A ja na to: "Raz určite!!!" 🙏
Momentálne nám to financie moc nedovolia,ale ja jej raz jej a tiež moje prianie splním a vybrali by sme si najbližší Hotel Sitno,obkolesený Štiavnickými vrchmi,napr.aj so Spievankou a Zahrajkom♥️💚,ktorý nám dopomohli k prvej výhre ku krémiku😊😉(ale myslím,že ste vo všetkom a so všetkými ponúkanymi témami skvelí )... Naposledy som Vám zložila túto básničku🌻,ktorú som uverejnila aj na FB...
Milý Hotel Sitno♥️,
vydrž, už dlho nebude ti smutno!
Rodičia a ich veselé detičky,👩‍👩‍👧‍👦
Naplánujú k Tebe svoje cestičky!🚗
Tešia sa na skvelé dni,
dni s hotelmi Trinity!♥️

Tatík sa na lesy teší,🏞️
"I sauničku skúsim deti!😉"
Deti láka vodný svet,🏝️
Lepšej zábavy tu pre ne niet!🎉
Mamičke sa zas páči Svetluška,🕯️
I teplá ranná skvelá kávička!☕

Tancujeme,hráme sa i spievame,🎶
Aj vonku s motýľmi lietame.🦋
Kamaráti Kopko,Čľupko,Ozvenka,
a stretneš tu možno Spievanku a Zahrajka!♥️💚

Telefón tu nepoznáme vari,💯
Iba keď posielame babičke správy,💬
Že tu sa aj skvele varí.. 🥣
A ona je rada🥰,že sa nám tu tak skvelo darí...♥️

Mamička s úsmevom na tvári,🥰
Máme sa tu ako v raji♥️
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

zuzkaluk
8. jún 2020

Mňa veľmi zaujal hotel Sitno. Zatiaľ sme vo vašom hoteli neboli. Synčekovi by sa určite páčil pobyt so Spievankou a Zahrajkom, ale keďže máme ešte dve veľké slečny skoro 13 a 15 ročnú, asi by sme uprednostnili Čas pre rodinu. Konečne by si aj ocko oddýchol.

05ada
8. jún 2020
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Na hotel Sitno som pocula vela dobreho. Este som tam nebola , rada by som si uzila letnu dovolenku v Sitne s mojou rodinkou, bola by to nasa dovolenka vobec. Najviac by si ju uzila moja mala Lenka, ktora miluje aktivity vonku .https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-leto-sitno.html

enkacup
8. jún 2020

Hotel Sitno strávime s rodinkou

martina_mj
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels letna dovolenka v hoteli Sitno

gamura
8. jún 2020

My by sme radi ako rodina strávili tematický pobyt môj čas s mamičkou a oteckom počas jesene v hoteli Sitno, máme malého výmyselníka, naplno by sme sa vyšantili inde ako doma. Keby tam náhodou bola prítomná Fíha tralala, ktorú počúvame celá rodina, bola by to pridaná hodnota 😉🙃.

adamkoatimotej
8. jún 2020

Sitno sme si s našimi dvomi synatormi už užili a teraz, keď máme tretieho do partie, by sme si to zopakovali v lete už v pätici 😀

andrea0710
8. jún 2020

Náš by potešil pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci,lebo Tatry sú pre nás top...A ak by tam boli Spievanka a Zahrajko,to by bol veľmi milý bonus 🙂

nikca101
8. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium lebo nič nemá nad výhľad na naše krásne Tatry 🙂 a bola by to letná dovolenka s manželom keďže už niekoľko mesiacov makáme na prerábaní domčeka a oddych by nám pred narodením nášho vytúženého bábätka bodol 🙂