SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Vybrala by som si letnú dovolenku v hoteli Sitno;)
Snad sa tam raz dostaneme
Hotel Atrium užili by sme si letnú dovolenku
@patricia_trinityhotels vybrala by som Sitno, pretože v tejto časti Slovenskasme ešte s rodinkou neboli
Radi by sme skúsili pobyt v hoteli Sitno 🙂
@patricia_trinityhotels Hotel Atrium by bol pre nas ako zasluzena oddychovka. Prechadzky a cas straveny spolu... Uz sa tam vidime😊
Vybrať len jeden pobyt z takejto skvelej ponuky je ťažké 😀
Na leto už máme plány a jeden z nich je aj hotel Senec 🙂
Preto by som veľmi rada dopriala našim veľkáčom strašidelný Halloween v hoteli Sitno, súčasne by to bol aj skvelý darček pre dcéru na narodeniny a príjemne prežité jesenné prázdniny 🙂
@patricia_trinityhotels
Ahoj, krásny Nový Smokovec a hotel Atrium, v ktorom som ešte nebola, patrí medzi zelené rezorty, ktoré ma tak fascinujú, lákajú, Nový Smokovec je pre mňa miestom naozaj veľmi výnimočným , veľmi rada by som letnú dovolenku smerovala práve na toto srdečné miesto ❤️ Výhercom prajem krásny pobyt ☺️
Trinity je super
Nakolko mame radi Tatry tak by nas poyesil pobyt v Atriu...mame 3.deticky, ktore by si to u Vas isto dosytosti uzili....pobyt by nas potesil hocikedy ptetoze cas pre rodinu je najviac....
Tak isto sme neboli ani v hotely Sitno a stravit Halloween u Vas by bol najme pre 2starsie baby zazitkom
Za mňa určite hotel Senec, alebo Atrium. V Senci sme boli a veľmi sa nám páčilo, hlavne to ako bolo postarané o deti vďaka animátorom a možnostiam hotela. V Atriu sme ešte neboli a rada by som tam toto leto "nakukla" 😄, lebo čítam dosť chvál naň. Ale určite by som šla mimo nejakých akcii, my máme radi pokojnejšiu dovolenku bez koncertov a nejakého "extra" programu.
@patricia_trinityhotels za nás..Sitno,pripadne Atrium..každopádne by sme sa veľmi prevelmi potešili letnej dovolenke v horách..takže nemusel by byť špeciálny tematicky pobyt,trinitaci by tam boli tam či tak 👍 kazdy má nejake svoje problémy a tak ako každému,aj nam by padol vhod pobyt mimo,bolo toho v poslednej dobe viac než dosť a bolo by dobré kdesi vypadnúť a zrelaxovať hlavne hlavu (v horách) a čo by bola mega,že vďaka Vašej pomoci,by sme mohli zrelaxovať i telo,lebo o deti by bolo aspoň na chvíľu postarané 🙏
Kedže nám vianočný pobyt v hoteli Sitno nevyšiel, radi by sme tam trávili letnú dovolenku.
@patricia_trinityhotels hotel Sitno je nasa srdcovka a pobyt so Spievankovom alebo s Fihou by bola iba ceresnicka pre mojich chalosov 🙂
Radi by sme sa pozreli do hotela Átrium, máme 3 ročného syna, ktorý by sa určite potešil bazénom, určite by sme sa šli pozrieť do Mengusoviec na koníky a obzrieť Betliar, možno i hrad Stará Ľubovňa, Spišsky hrad, či Levoču... Ja s manželom možno welnes na striedačku 🙈😉
My by sme chceli navštíviť hotel Sitno. Milujeme stredné Slovensko. A dovolenku by sme si tam užili v lete
S rodinou by sme šli na letnú dovolenku do hotela Atrium🙂
Vybrali by sme si Hotel Átrium na letnú dovolenku.
@patricia_trinityhotels ja s rodinkou sme neboli ani v jednom ale laka ma hotel atrium a pacili by sa mi tematicke pobyty. Ani som nevedela ze budete mat so spievankovom tak to by bolo nieco pre moju malu. Alebo aj na mikulasa 😊 v lete zo zdravotnych dovodov preferujeme more a na jesen, jar a zimu hory.
Dobrý deň, 🌻🌹🍀 DÚFAM , že tu môj príspevok, v tejto záplave nezanikne🙏🙂...lebo VEĽMI VEĽMI VEĽMI radi by sme si s našimi 4 deťmi oddýchli v Hoteli Sitno, zažili nezabudnuteľné chvíle a výlety. Išli by sme hocikedy, potrebujeme zmeniť prostredie, nemáme tu skoro žiadne lesy, len polia a roviny. Deti sa celý rok pekne pripravovali do školy, máme aj škôlkarku. Ja s manželom si taktiež zaslúžime oddych po každodennej práci. Wellness všetci milujeme i Spievankovo všetci i malí i väčší. Boli by sme najšťastnejší, keby ste nás vybrali!!! Posielame pre šťastie! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🥰🥰🥰
Milé Trinity hotely♥️...
Mala som tú česť Vás spoznať tu na MK. Takto pred rokom som sa zapojila do súťaže a vyhrala som skvelý Upokojujúci balzam 4 elements,ktorý mojej dcérke veľmi pomohol na ekzém a neskôr som ho súkromne opäť objednala. Tá ústretovosť,profesionalita,milota,ochota a ja neviem ešte čo,no proste neskutočnosť vôbec tu na Sk (a to som si iba obj.krémik za pár €!!!),mi iba potvrdila,že dovolenka u Vás musí byť božská!!! ♥️♥️♥️...Odvtedy Vás sledujem aj na FB a dnes,keď som si náhodne prezerala Vašu stránku mi spoza pleca staršia dcérka vravi:"Pôjdeme tam niekedy?" A ja na to: "Raz určite!!!" 🙏
Momentálne nám to financie moc nedovolia,ale ja jej raz jej a tiež moje prianie splním a vybrali by sme si najbližší Hotel Sitno,obkolesený Štiavnickými vrchmi,napr.aj so Spievankou a Zahrajkom♥️💚,ktorý nám dopomohli k prvej výhre ku krémiku😊😉(ale myslím,že ste vo všetkom a so všetkými ponúkanymi témami skvelí )... Naposledy som Vám zložila túto básničku🌻,ktorú som uverejnila aj na FB...
Milý Hotel Sitno♥️,
vydrž, už dlho nebude ti smutno!
Rodičia a ich veselé detičky,👩👩👧👦
Naplánujú k Tebe svoje cestičky!🚗
Tešia sa na skvelé dni,
dni s hotelmi Trinity!♥️
Tatík sa na lesy teší,🏞️
"I sauničku skúsim deti!😉"
Deti láka vodný svet,🏝️
Lepšej zábavy tu pre ne niet!🎉
Mamičke sa zas páči Svetluška,🕯️
I teplá ranná skvelá kávička!☕
Tancujeme,hráme sa i spievame,🎶
Aj vonku s motýľmi lietame.🦋
Kamaráti Kopko,Čľupko,Ozvenka,
a stretneš tu možno Spievanku a Zahrajka!♥️💚
Telefón tu nepoznáme vari,💯
Iba keď posielame babičke správy,💬
Že tu sa aj skvele varí.. 🥣
A ona je rada🥰,že sa nám tu tak skvelo darí...♥️
Mamička s úsmevom na tvári,🥰
Máme sa tu ako v raji♥️
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Mňa veľmi zaujal hotel Sitno. Zatiaľ sme vo vašom hoteli neboli. Synčekovi by sa určite páčil pobyt so Spievankou a Zahrajkom, ale keďže máme ešte dve veľké slečny skoro 13 a 15 ročnú, asi by sme uprednostnili Čas pre rodinu. Konečne by si aj ocko oddýchol.
Na hotel Sitno som pocula vela dobreho. Este som tam nebola , rada by som si uzila letnu dovolenku v Sitne s mojou rodinkou, bola by to nasa dovolenka vobec. Najviac by si ju uzila moja mala Lenka, ktora miluje aktivity vonku .https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-leto-sitno.html
Hotel Sitno strávime s rodinkou
@patricia_trinityhotels letna dovolenka v hoteli Sitno
My by sme radi ako rodina strávili tematický pobyt môj čas s mamičkou a oteckom počas jesene v hoteli Sitno, máme malého výmyselníka, naplno by sme sa vyšantili inde ako doma. Keby tam náhodou bola prítomná Fíha tralala, ktorú počúvame celá rodina, bola by to pridaná hodnota 😉🙃.
Sitno sme si s našimi dvomi synatormi už užili a teraz, keď máme tretieho do partie, by sme si to zopakovali v lete už v pätici 😀
Náš by potešil pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci,lebo Tatry sú pre nás top...A ak by tam boli Spievanka a Zahrajko,to by bol veľmi milý bonus 🙂
@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium lebo nič nemá nad výhľad na naše krásne Tatry 🙂 a bola by to letná dovolenka s manželom keďže už niekoľko mesiacov makáme na prerábaní domčeka a oddych by nám pred narodením nášho vytúženého bábätka bodol 🙂

Dcerka má rada Fihu, to by sa jej veľmi pacilo, keby sme isli na takýto tematicky pobyt