Ktorý hotel je Vám najsympatickejší?
Máme tu 5 deň Dni s Trinity Hotels & Resorts - tie, ktoré naše hotely ešte nepoznali, už určite stihli aj čoto o našich hoteloch prečítať. Tak šup sem s otázkou, ktorý hotel je ten naj? 🙂
- Hotel Senec v Senci?
- Hotel Sitno vo Vyhniach?
- Atrium Hotel Nový Smokovec?
Rivalita medzi hotelmi panovala vždy, tak ich teraz podrobíme skúškou - ktorý sa stane ten NAJ na portály modrynikonik.sk 🙂
My sme boli v hoteli Atrium v Smokovci pred dvomi rokmi s dcérkou a páčilo sa nám. Ja odporúčam.
Osobe sme nemali moznost vyskusat ani jeden ale na zaklade info a foto z webu u mna jednoznacne vyhrava sitno
Sitno vyzera najprijatelnejsie a viem si predstavit moje deti ze by sa tam zabavili 🙂 ale vsetky tri su napadite, dobre vybavene a hlavne su pre RODINY 😉
nebola som ani v jednom, no mne sa najviac pozdava Atrium (podla fotiek na nete)
Osobne sme neboli ani v jednom s hotelov ale podľa fotiek z netu je to určite Sitno. 🙂
Zatiaľ Sitno s miernym náskokom oproti Atrium hotelu. A čo Senec, nenájdu sa tu milovníci Seneckých jazier? Vlastná pláž priamo pri jazere, bazén a keby bolo vody predsa len málo, tak Aquapark Senec hneď oproti 🙂
Stále nič?
Bola som s detmi v Atrium hoteli, ale to je 2 roky dozadu, takze je jasne, ze sa velmi zmenil, v ostatnych dvoch hoteloch sme este neboli, Senec mame vsak blizko, takze rada by som vyskusala Sitno.
Boli sme v Atrium a Sitno. Oba sa nam pacili. Sitno asi o malicko o viac, hoci Tatry su u nas zasa top.
My poznáme Sitno a Átrium,boli sme v oboch dvakrát. Sitno má z nášho pohľadu lepšiu polohu,lepšie situovaný v prostredí kde sa nachádza.Už len z reštaurácie je perfektný výhľad do veľmi príjemnejj hotelovej záhrady,neďaleko les.
Átrium je síce v Tatrách,ale natlačený medzi ostatnými hotelmi.Výhľad je prevažne na ostatné budovy. Personál je tu však prívetivejš í,aspoň takú sme mali my skúsenosť. Strava v obich prípadoch na 1*
My teda pozname Tatry :D ale ked to tak pozera skocime do tych Vyhni na relax :D po "stahovacke" :D
nenavštívili sme zatiaľ ani jeden, ale keby som si mala vybrať hotel Sitno vo Vyhniach. 😉
Bola som aj v Sitne aj v Senci, a teda pacilo sa mi v oboch, kazdy mal svoje caro, polohu aj vyuzitie
Hotel Sitno. Páči sa mi, že je totálne V bezprostrednej blízkosti prírody. Zbehnut dole kopcom A človek je V lese. Intimita priestoru dáva tomu svoje čaro. 🙂
Senec mame za rohom. Atrium je dalej. Takze zlata stredna cesta Sitno. Podla fotogalerie nadherne prostredie.
Sitno uz mame zmapovane, tatry su pre nas top, takze tentokrat hlas pre Atrium.. 🙂
Jednoznacne sitno!cakame na nejaku dobru a cenovo vyhodnu akciu a 4rodiny ihned ideme😉

Ja som zatiaľ nebola v žiadnom z týchto hotelov, ale keď prezerám int. stránky, tak by som si vybrala hotel Sitno vo Vyhniach.