icon

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?

Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.

Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.

Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?

Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk

Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.

Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
kami1984
9. feb 2016

V nedeli jsme se vratili z Tater a jeli jsme zrovna kolem Atria ajen tak jsme si rikali, ze se musime kouknout, co to je zac a dneska vidim tuhle nabidku🙂 Rozesmalo me to apak sedim u internetu a koukam s otevrenou pusou, ze to je "detsky" hotel.. Mam doma dva rostaky, kteri dokazi zbourat ci narusit cokoliv, Je skvele, ze neco takoveho existuje, kde deti jsou partnery a ne jen prekazejici mensi lidicky. Za sebe vim, ze pokud bych se necitila trapne, hned bych do kulicek anebo do kuchynky zapadla sama a rodina by o me cely den nevedela🙂 Kluci navic miluji vodu a uz vidim, jak po ansem najezdu byste museli virivku i bazen dopoustet, jak bychom to vsechno vycakali🙂 To, ze je hotel v nadherne prirode je bonus a tresnicka navrch🙂) V lete jeste mame volne dny, tak kdy muzeme balit🙂?

maminatimka
9. feb 2016

Ešte sme u Vás neboli, vlastne odkedy sme štyria ešte sme spolu na viac dní neboli nikde,ale tento rok nad ním už uvažujeme niekde vyraziť, možno navštívíme Vás 🙂 😉

beja6
9. feb 2016

Maskoti a hlavne vodny svet pre moje dve vodne vily su ako stvorene pre super oddych a dovolenku. Snad sa postasti dostat sa tam z nasho mesta na konci sveta ...

alliexxx
9. feb 2016

Mňa zaujalo že váš hotel myslí aj na deti a synovi by sa istotne páčil vodný svet keďže vodu miluje.

peneloppa
9. feb 2016

V Sitne sa mi paci animacny program pre deti a v Atriu blizkost lyziarskeho vleku, vodny svet (novinka ktoru sme zatial nemali moznost vyskusat), cista priroda, ste proste TOP 🙂

zuzkoch
9. feb 2016

Veľmi lákavá ponuka pre deti, ale aj pre rodičov 🙂 Najviac ma upútali detské herne, ktoré určite skvele dopĺňajú pobyt v krásnom prostredí. Náš synček by sa tam teda vedel vyblázniť 🙂 A my s ním. 🙂

leho29
9. feb 2016

Nás rodičov .. oddych a príjemné prostredie, deťom hlavne detský bazén ihrisko. Tešíme sa .

lenkakrcahova
9. feb 2016

Čo by sme za to dali ísť sa vyblázniť a oddýchnuť do tak nádherných hotelov s kopou zábavy pre deti 😵

aandyu
9. feb 2016

Dobrý deň.
Vo Vašich hoteloch sme osobne neboli, poznáme ich len z Vašich stránok a krátkeho predstavenia na DVD Spievankovo 5. Staršiu dcéru (5r.) zaujalo jednoznačne kulinárske štúdio, najradšej by varila celý deň. Mladšiu dcéru (2r.) by som zrejme nedostala z bazénov, kúpanie (stačí doma vo vani 🙂) je pre ňu najobľúbenejšou aktivitou. Mne osobne sa najviac páči, že ponúkate množstvo zážitkov pre deti, ale zároveň aj naozajstný, aspoň chvíľkový oddych pre rodičov (aj keď by som pravdepodobne strávila celý deň s deťmi, aby som videla ich prekvapené alebo nadšené reakcie - veď zážitky vraj ostávajú v mysliach detí najdlhšie). Prajem veľa príjemných a spokojných zamestnancov a zákazníkov a množstvo skvelých nápadov na rodinnú dovolenku.

atka01
9. feb 2016

určite by som si rada zopakovala pobyt u vás, avšak úplne iný ako naposledy, keďže išlo o pracovno vzdelávací pobyt a sama, teraz by to bol rodinný pobyt, ktorý by sme si užili všetci a najmä náš najmenší poklad🙂

lucita79
9. feb 2016

Mna zaujalo vela atrakcii pre naše deti,krasne prostredie.Naše baby by sa vešantili v bazenoch.A pre mna oddych a pohoda s rodinkou🙂

janamach
9. feb 2016

My ako rodinka sa planujeme v najblizsej dobe vybrat na dovolenku do Tatier, takze prvorade pri vybere je pripravenost hotela alebo penzionu na detskeho klienta. Po prezreti vasich stranok nas Vasa siet hotelov urcite zaujala, momentalne zaujal hotel Atrium. Svojim pristupom a zameranim na rodiny s detmi urcite splni nase ocakavania. Herna, kino, foodie, detske menu, dalej vodny svet, blizko na svah, moznosti pre zacinajucich lyziarov, sankovacka, zlavy pre deti. Toto je presne to, co hladame 🙂

markinko
9. feb 2016

my sme este sice okrem nasej chaty neboli s detmi nikde takto v hotely na dovolenke a podobne rada by som sla s detmi kym su ako take male 🙂 🙂 ale moja kamoska uz bola vo vasom hotely a chvalila vsetko 😉

wal
9. feb 2016

Neboli sme na dovolenke,ani počas našho 6ročneho manzelstva.ale na vašich hoteloch sa mi paci ze si uzije cela rodina. Ak nevyhrame tak sa niekedy k vam vyberieme

dankanejezka
9. feb 2016

Najviac sa nám páči Hotel Senec, tam by si užili aj detičky aj rodičia. V detskom kútiku by sa určite vyšantili a malá by sa strašne rada povozila na koni 🙂

lubika39
9. feb 2016

Mna zaujalo v prvom rade prostredie. Dalej moznost pohybovych aktivit s detmi, turistika, cerstvy vzduch. A v samotnom hoteli bazen a detsky kutik 🙂

chlebci
9. feb 2016

Vsetko čo ponúkate je síce velmi pekne a zaujimavé ale bohužial rodiny s vac detmi 4-5 by sa nemali kde u Vas ubytovat. maximalne s 3 v Atrium hotely 😢

vanilia85
9. feb 2016

Nikdy sme vo vasom stredisku neboli a preto by sme ho radi vyskusali 🙂

matulka82
9. feb 2016

Kazde dieta aj rodic by boli nadseni pobytom vo Vasom hoteli, je uplne jedno v ktorom 😎 Sluzby, prostredie, program -- vsetko vyzera tip-top 😉 ako krasny detsky sen 🙂 Kazda z nas na tomto fore , by to chcela vyhrat, ale zial , to nejde , tak aspon sa potesme virtualne 🙂

tinnuska
9. feb 2016

Keďže sme ešte nemali možnosť využiť sieť Vašich hotelov by sme sa potešili. Najradšej máme vodičku a hranie sa v nej 🙂 Joj a naša bábika by bola hotová z animátorov 🙂
A samozrejme my s mužom by sme zrelaxovali pri masáži 🙂

la2
9. feb 2016

Zazili sme krásny pobyt v hoteli Atrium v roku 2013, to bolo este pred rekonstrukciou, velmi sme si to tam uzili-ci uz bowling dole, alebo detsku hernicku s animatorkou, alebo saunu a virivku. Teraz po rekonstrukcii to vyzera este lepsie lakavo vyzera najma nový bazénový vodný svet!) Ak by sa zadarilo velmi radi sa prideme vyblbnut!)

stevka13
9. feb 2016

jéééj 🙂

putney
9. feb 2016

Pre moju rodinu je dôležité že aj keď nám nepraje počasie, vieme si dovolenku naplno užiť, vždy vyhľadávame kvalitné hotely - pre moje deti kvalita znamená - dobrý bazén a animátori 🙂 Pre rodičov zase možnosť "deti"odložiť a užiť si wellness. Takže rovnica je jednoduchá - veselé deti = spokojní rodičia. Vo vašich hoteloch by určite neopustili bazénový vodný svet a do zbláznenia by využili detský klub.

foolie
9. feb 2016

Krasne prostredie, vodny svet kedze mame doma maleho vodnika 🙂 a v pripade nepriazniveho pocasia kopec aktivit

k_a_t_u_s_k_a
9. feb 2016

Nas zaujalo to super babyfriendly prostredie,kde by sa nasa dcera isto citila skvelo ako doma,o vodnom svete ani nevravim🙂 ale kedze sme este nikdy nic nevyhrali,tak zaciname setrit;)

flower1134
9. feb 2016

😵 😵 TRINITY hotely sú naozaj BABYFRIENDLY !!! 😵 😵 Ani sekundu sme sa v ATRIU nenudili a pritom je naše dieťa hyperaktívne 🙂 . Hneď pri bohatých raňajkách, kde si určite každý niečo nájde, sa skamarátil s postavičkami, ktoré sprevádzali celý náš pobyt ( a potom sme stále len počúvali "SKALKO kde je SKALKO a OZVENKA" ) Lyžovanie/ alebo sánkovanie pár metrov pred hotelom poteší každého. Naše dieta sa s animatormi naučilo krásne piecť palacinky vo FOODIE kde ho to veľmi bavilo aj s inými deťmi. Poobedňajšie šantenie v 4 ELEMENTS AQUA v bazéne a na šuchale s chutným ovocným freshom bolo vždy dobrým riešením. Keď sme už nevedeli kam alebo bolo zlé počasie v MINIME bolo toľko hračiek, guličiek a hier, že sme ani nevedeli čo skôr. Po neskutočnej večeri aby sa detičkám lepšie spalo bola detská DISKO na "vybláznenie". A večer keď malý zaspal, ak sme my starší ešte vládali, v MEDIATRO bol vždy nejaký super film. 🙂 A prečo by som tento úžasný pobyt chcela vyhrať, lebo keby som s výsledkami tehu testu dala manželovi aj výherný preukaz na pobyt tak by tú dvojnásobnú radosť asi neprežil ...a využili by sme túto výhru asi až po pôrode na oddych 🙂

martinka55
9. feb 2016

V takomto prostredí by som si vedela pobyt predstaviť. Všetko je tam úžasné a ako aj ostatné mamičky, tak aj pre mňa by bolo veľkým potešením vyhrať pre moju rodinku túto výhru. Takýto pobyt by som dopriala všetkým ....Snáď sa aj na nás "šťastie niekedy usmeje 😕

viki81
9. feb 2016

Vzhľadom na to, že máme dve deti, tak nás najviac zaujalo vaše vybavenie a aktivity pre deti 🙂 máloktorý hotel to ponúka, som rada, že existujú hotely ako vy 🙂 ďakujem, že ste 🙂

siskatan
9. feb 2016

naše deti zaujal jednoznačne vodný svet 🙂 a nás rodičov určite babyfriendly prístup 😉

jaruska13
9. feb 2016

Mate super ponuky, krásne vybavenie a každého člena z našej rodinky niečo zaujalo. Najmladších postavičky, ktoré sú na fotkách a ktoré veľmi vyzerajú milo, staršieho syna FOODIE a nám s manželom sa zdá súper to, že mate animačný program 🙂