SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Ked ideme na dovolenku,vyberame taky hotel,aby bol vhodny pre deti. A tie Vase take su,takze mne sa paci vsetko.
(Len skoda,ze dovolenka v zahranici a este pri mori s all inclusive vyjde mnohokrat lacnejsie,ako dovolenka na Slovensku.)
Nikdy sme neboli v ziadnom vasom hoteli na dovolenke, no podla ponuky super vyzeraju, predovsetkym ze myslite aj na nase ratolesti, ktore sa u vas urcite nenudia a tak si mozeme oddychnut aj my rodicia a zrelaxovat vo welnes.
Hotely su zaujímavé , ci uz vonku ci vo vnútri , deti si prídu na , svoje , a pre dospelých wellness , co viac si priať ? Hm uz len vyhrať .
Nóooo. Predvčerom som sa rozprávala s kolegyňou, ktorá ešte nemá deti o dovolenkách. Ona uprednostňuje výlety s batohom a maximálne aktívnu dovolenku. Aj ja som donedavna takto fungovala pri cestovaní, ale priznám sa, odkedy mám dve deti, vyhĺadávam babyfriendly hotely. A poviem vám viem si užiť všetky vymoženosti a možnosti ktoré takéto hotely poskytujú. Takže mňa zaujlii všetky aktivity, ktoré zabavia deti, pretože v nich je toĺko energie, že potrebujú nonstop program. A ja oddychujem.
moznost vyhrat pobyt v hoteli sme boli prvy a posledny raz na svadobnej ceste 🙂 a samozrejme baby friendly
my sme s manzelom boli fascinovani navstevou hotela Sitno vo vyhniach. sli sme na prvy spolocny vylet / zimnu dovolenku so syncekom. naozaj nemozem povedat jedno krive slovo. hotel uplne prisposobeny pre deti. hernicka, vodny svet s hrackami, detska kuchynka na prihriatie prikrmov, v kaviarni vobec nemali p;roblem s tym, ze s nami na kafe p;risiel aj 10 mesacny syn. prijemny personal. gulickovy svet v hernicke. nas Maxik bol v najvacsom vytrzeni z guliciek v detskej hernicke. a druha najvacsia zabava bola vyruckovat si to sam bez pomoci z p;rizemia na horne poschodie do izby. inak skvely sposob ako unavit dieta, aby dobre pospalo. co ma este milo prekvapilo, hotel bol pripraveny pozicat sanky a pre vacsie detvaky mali pripraveny aj outdoor program (gulovacka, stavanie snehuliakov a podobne).
Mňa ste zaujali na dvdčku spievankovo 🙂 vyzerá to zaujímavo, najma senec, škoda len, že je to ďaleko...
nase dovolenky sa scvrkli len na vikendove rodinne pobyty no vase hotely este nepozname.Snad budeme mat prilezitost na napravu.
teraz budem za zlu, ale neda mi. Medzi sviatkami sme boli u vas v atriume v smokovci. Na dve noci. Cens pobytu bola cca400e co je dost , no chceli sme vyskusat. Zacali sme vecerou a nakolko dcera trojrocna zacala vecer a celu noc teplotovat a nemohla ani von, ani sa kupat zvolili sme volbu ist domov, nakolko sa tlacit v malinkych starozariadenych izbach nas nelakalo. Napriek prosbe o nejakej zlave nam zaratal tento hotel "pre deti" za jednu noc jedny ranajky a jednu veceru a aby som nezabudla hodinu v bazene, ktory vyzera sto krat vacsi na foto , ako v skutocnosti 300e. Takze omnoho viac hotelov v tatrach s *** je prijatelnejsich po kazdej stranke.
Zaujalo ma prostredie, pekný interiér ale predovšetkým oceňujem to, že je kopec možností ako zabaviť deti, čo je u nás na prvom mieste, musím povedať že ste mi dali chrobáka či moře alebo hotel v Senci, no uvidíme, aj čo sa bude penaženke viacej páčiť 😀
s detmi sme boli raz - v Sitne - paci sa mi hotel a personal priatelsky k detom, animacie, detske kutiky. A syn ma obrovskuuuu spomienku na detsku masaz 🙂
nemali sme možnosť využiť vaše služby, možn preto, že nemáme na to čas, no určite by nás neskutočne potešilo keby sme to vyhrali a konečne sme si mohli oddýchnuť a ochutnať vaše službičky, trošku vypnúť od toho sveta ktorý je plný stresu a venovať sa len tým ktorých najviac milujeme a to je RODINA ♥
Na Slovensku sme s detmi v hoteli neboli, ale navstivili sme hotely v Cechach, v Rakusku, Madarsku a Turecku, kde pre nas bola dolezita cistota - najma kupelne+toalety, ticho
super to u vas vyzera 🙂 , zaujali nas atrakcie a program pre deti 🙂
Toto radšej deťom ani neukážem, lebo ak sa nám k vám nepodarí dostať, tak by mi stále pílili uši vetou: "Kedy tam pôjdeme?" Ukážem im to, až keď budem mať istotu, že cesta k Vám je na 100%. Podobný hotel (aj keď podľa vašich fotiek o niečo "slabší") sme si už raz užili a poviem teda, deti o ňom básnia doteraz.
Jeej to by bol krasny darcek na leto pre celu rodinu.Uz si len drzat palce ze vyhrame 🙂 🙂
tesim sa kazdemu novemu hotelu, ktory ma zaujem aby sa nase deti spolu s nami citili dobre🙂 takych je na svk malo rodina zaklad zivota🙂 si zasluzi aj pekne miesta na spolocny oddych
podla toho com si si precitala na strankach sa vam to vyborne dari
My mame najradsej hotel Sitno a bazenovy svet a sauny, v lete mam najradsej vonkajsi bazen z ktoreho je krasny vyhlad na okolitu krajinu...
zabava a odpocinok pre deti aj dospelych-to je dovolenka, aku by si mnohi z nas zelali... 😉
prvý krát sme sa dozvedeli o Vás z reklamy pred Spievankovom, krásny vodný svet pre deti, veľmi sa ku Vám tešíme či to už vyhráme alebo nie , radi Vás navštívime 🙂 🙂 🙂
S dcerkou sme raz boli na pobyte v hoteli prisposobenom detom a to bolo uzasne,naozaj sme si cela rodina dovolenku vtedy uzili.
Odkedy sa narodil syncek,ktoreho vychova aj zdrav.stav su trosku zlozitejsie-neodvazim sa na dovolenku ani pomysliet.
Takze spa a wellness pre nna je 10min sprcha a hygiena v mojej kupelni,animacny program je "mamiii,pod sa hrat-ja som policajt!"
Verim ze toto leto sa nam podari uzit si pobyt v niektorom z hotelov Trinity-ci uz vo Vyhniach alebo v Senci.
A na co sa tesim? Na wellness svet;manzel na masaze;dcerka na detsku diskoteku a syncek do detskeho sveta-to bude nasa odmena po tazkych rokoch....
Je velmi prijemne ze konecne zacina byt hotelovy svet viac "family friendly".
Nádherne prostredie, wellnes, detské kútiky, reštaurácie... každý člen rodiny by si našiel svoje miestečko na relax a na hranie 🙂 Konečne by sme si aj my, rodičia, oddýchli 😀
ahoj, ešte sme Vás nenavštívili osobne, takže informáciami disponujeme len z internetu, ale páči sa nám, že sieť Vašich hotel venuje náležitú pozornosť najmenším, s ktorými sú najväčšie starosti - detské kútiky a bazény zachráni vždy všetko, takže radi by sme Vás navštívili osobne 🙂
Boli sme v hoteli Sitno minulé leto a naše deti doteraz na pobyt radi spomínajú. Do hotela sme išli po troch rokoch váhania keďže cena je skutočne vysoká. To je jediné mínus, že si takýto hotel môžu dovoliť ,,bežné rodinky" zvyčajne až po niekoľkoročnom šetrení. Inak hodnotíme celý pobyt veľmi pozitívne a skutočne ,,baby friendly." 🙂
Dobrý večer, zatiaľ sme žiadny z Vašich hotelov nenavštívili, tak neviem z vlastnej skúsenosti napísať čo sa páčilo najviac... Z ponuky hotelov na internete som však veľmi milo prekvapená, hlavne ako myslíte práve na rodiny s malými deťmi, mnoho penzionov, či hotelov na Slovensku nemá takú bohatú ponuku 🙂 Mne osobne sa pači ak nemusime na vylety, pobyty brat vsetko mozne aj nemozne a vie nam mnohe zabezpecit prave hotel. Napríklad takú detskú postielku,rodicia s viacerými detmi vedia ze musia brat viac batoziny a detska postielka zaberie v kufri vela miesta 😀 Pobyty, ktore sme absolvovali, boli ci uz na chate,v penzione ale aj v hoteloch a nas ako rodicov malych detí potesí napríklad, ak je nablízku detský kutik, ci aquapark,alebo ak je v ponuke pestre zdrave detske menu 🙂 Na pobyty chodíme hlavne kvôli deťom, preto nam zalezí na tom,aby si uzili co najviac zabavy 🙂 Vyskusam preto stastie v sutazi, mozno sa na nas usmeje stastie a vyrazime do jedneho z Vasich hotelov 🙂
my sme boli zaciatkom roka v atriu. to co zaujalo nasho syna je jednoznacne, vas detsky bazenovy svet so smykalkami a toboganom. nas rodicov zase detsky kutik, v zmysle, ze dieta tam mozete odovzdat, je tam dozor, ktory vam zavola, ked ma maly dost. to su super vzacne chvile na drink vo dvojici
Baby friendly, to je niečo pre nás 🙂 k tomu vodný svet a animačný program a nebudeme chcieť ísť domov. Ja by som si užila masáž, manžel vínko a všetci by boli spokojní. 😉
musí to tam byť krásne,a hlavne pre detičky ......už keď to čítam sa neviem dočkať leta.....príď leto,príď leto 🙂
Mnohí hotelieri by si mali brať príklad od vás! Klobúk dolu! Vo vašich rezortoch je vždy čo robiť za každého počasia a nuda nehrozí 🙂 Dokonca sme ani nestíhali všetky aktivity :D . Milí personál a výborná kuchyňa. Syna na počudovanie najviac zaujalo Kulinárske štúdio a napiekol skvelé pusínky a veselé palacinky, bol nadšený 🙂 . Samozrejme aj z nového 2poschodového detského kútika. Dcéru očarili super priateľský animátori 🙂 a animačný program a mňa oddych vo Wellnese a minigolf. Takýchto hotelov by malo byť viac na Slovensku 🙂 🙂 . Všetkým známym odporúčam vaše hotely. Sú TOP.

Zatial som bola v hoteli Sitno parkrat len pracovne, ale velmi som sa na to vzdy tesila a musim povedat, ze zatial je to najlepsi slovensky hotel v akom som bola. Uplne najviac sa mi paci ten krasny vyhrievany bazen s nadhernym vyhladom, je to neodolatelne spojenie) Strasne rada by som si to tam ale uzila s celou rodinkou, manzelom a dcerkou, ktora bude tento rok v maji oslavovat svoj prvy rocik. Hotel Sitno jednoznacne odporucam!