icon

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?

Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.

Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.

Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?

Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk

Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.

Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
wewe7771
10. feb 2016

Nás najviac zaujali bazeny a saunovy svet. Su velmi vkusne zariadene a posobia na mna velmi prijemne a luxusne. Som rada ze tu po vseliakych hlupostiach, umelych vyzivach a kadecom inom mate promo vy. Nez sa chrust narodil a nez som otehotnela, chodili sme do wellness hotelov aj 5x za rok. Teraz mame 5 mesiacov a obzerame sa po hotely ktory by nam poskytol relax vo wellness a zaroven sme sa tam s chrustom nenudili. Vašu ponuku s manželom určite zvážime. Videla som že máte vela atrakcii pre väčšie detičky, ja by som ešte ocenila niečo pre menšie deti a babatka ako plavanie, pripadne zvieratka pri hotely 😉

synda11
10. feb 2016

Nás zaujal hotel sitno, ktorý sa nachadza v krasnej prirode,jeho sluzby a personal,ktorý su vzdy ochotný, dobre jedlo, clovek sa tam nikdy nenudí, dcerka sa zas tesi na spievankovo, na maskotov kopka a svetlusku ktorý jej na ranajky vzdy podaju ruku.Tento hotel plny vody, hier a animacnych programov, pre deti s rodinami splna vsetky nase prestavy o dokonalej dovolenke s rodinou na slovensku, ked nam ani more uz nechyba, to hovorí same za seba.

1mirka1
10. feb 2016

Zaujal ma váš hotel z dôvodu, že ponúkate ubytovanie pre rodiny s deťmi , je to veľmi vzácne pre rodičov . Veľa možností a každý si príde na svoje. Dôležité je, že ako rodina si oddýchneme a strávime spoločné chvíle spolu v príjemnom prostredí 🙂

dadda
10. feb 2016

vo vasom hoteli sme uz stravili nejaky cas, boli sme ubytovani v hoteli atrium a dokonca sme tam zazili aj svadbu nasej rodiny. bolo tam velmi dobre, detske centrum je uzasne, strava vynikajuca a ocenili sme aj detsky riad. mili personal, ciste priestory. urcite sa tam koli detskemu centru vratime zas aj s nasimi znamymi, zaujalo nas vsetko co hotel ponuka 😉

bandurka1979
10. feb 2016

Moderné a krásne ,to je predsa jasné. Pre rodičov a detičky stvorené .Jednoducho úžasné.

zaarka
10. feb 2016

Ahoj, zatiaľ sme s mojou rodinkou ani jeden z vašich hotelov nenavštívili, cez leto sme sa chceli ubytovať u vás na dve noci, ale mali ste obsadené, chodíme radi na turistiku a je to dobrý východzí bod, páči sa nám široký balík služieb, plný oddychu, zábavy.

tutio
10. feb 2016

V srdci každej jednej mami je zakodovane posolstvo pre jej dieta-aby bolo stastne.A kazda mama vie,ze je uplne jedno kde je so svojim dietatom 🙂 -hlavne ze su spolu a stastny. Ale ten maly tvor,rad objavuje a tesi sa z prostredia,zazitkov,vody,zabavy a vsetkeho noveho..A prave preto vsetky tieto zienky co tu pisu,chcu radost pre svoje ratolesti...a preto pisem aj ja..nie pre seba.Pre Samka. 😵 😵 😵

cetera
10. feb 2016

Zatiaľ sme nemali možnosť dovolenkovať v žiadnom hoteli v sieti Trinity, ale v piatok sa chystáme využiť služby hotela Atrium v Novom Smokovci. Z toho co som videla z netu to vyzera byt super , páčilo sa mi prostredie vytvorené pre deti , bazény aj to varenie pre deti. Hotel stvorený pre rodiny s detmi. Velmi sa tešíme. Uz na piatok a sobotu, ktorú strávime hoci len návštevou v tomto prostredí. Od sestry viem, ze táto sieť je super, kedže sa u Vas ubytovala aj so svojim synčekom. A v lete sa chystajú do hotela Sitno. Mozno sa podarí vyhrať a pôjdeme tam spolu :D

meruska
10. feb 2016

Zaujali nás vaše voľnočasové aktivity a služby za každého počasia 😉 Jednoducho raj pre deti a ich rodičov

denisa2019
10. feb 2016

Trinity je pre nás niečo nové o čom prvý raz počujeme a radi by sme to vyskúšali.

janbrna
11. feb 2016

Ešté sme žiaden z vašich hotelov nenavštívili. Nie preto, že bychom nechceli, ale zatial na to nezbývá jezdit na dovolenky. Rádi by sme ale. Velice sa nám líbijú programy pre děti. A pretože ich máme tri, tak sme za každú radosť pre nich rádi.

vvia
11. feb 2016

Prvykkrat soˇ vas zaregistrovala led som hladala koncerty spievankovo a ako jednu z ponukanych moznosti bol koncert i vas v jednom z hotelov. Odvtedy vas sledujem kedze pocas tehotenstva som tuzila pri bolavom chrbte iba po wellnes 😀 oddych pre celu rodinu vratane mojich deticiek (bez nich ani na krok, pretoze aj oni su moj relax) preto veeelmi zvazujeme priamo u vas. Preco? 2krasje deri. Starsia 3rokx pptrebuje program a v pripade nepriazniveho pocasia, ci chvilky oddychu sa najlepsim kamaratom stane herna. 3tyzdnovy krasavec zase potrebuje svoju davku jedla a ochotny a ludsky personal kt.nebude mat problem pomoct nam s ohriatim jedla ci mliecka. Todicia zase vodu a masaz 😀 Prostredie kde sa deti budu citit dobre, moznost vyplnit si program ako cela rodina a neutesovat unudene dieta je pre nas nesmierne dolezite. Dakujeme ze ste mysleli aj na deti a tak dovolili vychutnat si dovolenku vsetkym 🙂

blanarovae
11. feb 2016

Kedze , my sme sa prave narodili, mame , teda Oliver, sedem dni . Nedokazem teda zodpovedat celkom presne na otazku , ale pokusim sa. Paci sa mi vybavenie, a Oliverovi zrejme tiez , kedze si kychol ......aktivity a vobec cela myslienka tychto babyfriendly hotelov je skvela a nanajvys chyba na trhu.

matka123
11. feb 2016

Moje deti maju najradsej, ked sa mozu santit vo vode. Nas teda najviac zaujima bazénový vodný svet 🙂.

svintekova
11. feb 2016

Moje deti by sa urcite potesili vodnemu svetu a my by sme konecne trosku zrelaxovali na masazi. Super relax pre celu rodinu 🌞

slnecnica28
11. feb 2016

Podla vsetkeho poskytujete spickovu starostlivost a sluzby. Zaujimalo by ma, ci aj pre handicapovane deticky...

irenaliza
11. feb 2016

Pozdravujem všetkých v Trinity hoteloch, už sme navštívili dve- Atrium a Sitno a musím povedať,že to boli naše jediné spoločné dovolenky celej 6-člennej rodinky a spokojnosť veľmi veľká.V Novom Smokovnci sme boli koncom zimy a super, prvý krát tam naša najstaršia dcérka pomáhala s prípravou jedla a varením vo Foodie a pridali sa aj ďalšie dve aj s tatinom, no sper, šéfkuchár bol báječný,aj keď niečo nevyšlo, povzbudil a jedlo, ktoré si uvarili potom aj zjedli, super zážitok, detský kútik super, a dokonca si zahrali divadlo,kde naša 7 ročná dcérka hrala hviezdu Trinity,tak to bolo radosti.. V Sitne sme boli začiatkom leta 2015, bazény výborné, síce najmladšia vodu nemá rada, tak som s ňou iba chodila pri malom bazéniku ,v ktorom bola naša4 ročná dcérka a staršie vo veľkom s tatinom a, len škoda, že tam nebol vnútri ešte detský kútik, vlastne bol malý domček a šmyklavka pri jedálni, ale inak vnútri večer iba taká miestnosť,kde boli síce hračky pár, no nič moc ale animátori to zvládali,ale chýbalo to.
Ale keď som si pozrela musím povedať,že že teraz svet Minime v Sitne vyzerá na obrázkoch super, wau,to by bolo báznenia a preliezania s váľania v loptičkách a aj v Atriume ste otvorili vodný svet a veľa nového.no proste ste sa vylepšili. 🙂 🙂A naše dcérky by veľmi rady navštívili Vlnku,lebo stále nevedia ako môže chodiť,keď má chvost,veď je morská panna.A bolo by super opäť navštíviť Hotel,kde detský krik a pobehovanie nevadí a úsmev na tvári tam u personálu sa nájde vždy a ja ako mamina by som si oddýchla od domáceho zmätku a snáď aj nejaký welness využila...Bolo by super vyhrať balíček a my sme si pobyt aspoň od dva tri dni predlžili,lebo zážitkov je veľa a aby sme všetko u nás dosýta sa nabažili,tak dúfame, aj keď neveríme, lebo... ale ako sa hovorí nádej zomiera. Všetkým prajeme krásne dni a dcérky pozdravujú maskotov , najmä dievky, lebo ako správne 4 dievčatá vraj sa im páčia najmä Svetluška, Vlnka a Ozvenka.

kessinka
11. feb 2016

Asi ako všetky mamičky, aj mňa zaujal najviac fakt, že prostredie Vašich hotelov je viac než vhodné pre rodiny s deťmi. Také, kde by som svojich dvoch zbojníkov kľudne vypustila a určite by sa zabavili dosýta🙂 A rada by som odskúšala aj Foodie, okrem iného, lebo ponuku máte veruže pestrú a zaujímavú 🙂

andre_a
11. feb 2016

Mna zaujal celkovo pristup k detom, akurat som sa nikde nedozvedela, ze ci poskytujete aj sluzbu babysittingu. To by bolo bozie. Nevarit a este i aj vyjst na veceru s chlapom 🙂

kristina88
11. feb 2016

najviac sa mi pači že su prisposobené deťom všetkých vekových kategorii a ze si tam kazde dieťa najde to svoje.... ja mam doma dva male vodne živle , ktoré vodu priam zbožnuju a každy vylet obohatený o kupanie, tobogany a vodne atrakcie su pre nich niecim užasnym...

anka2015
11. feb 2016

Pripájam sa k názoru robin_claire 😎 . Chváliť nebudem, nemala som možnosť zažiť. Ak sa zadarí a vyhrám, potom rada napíšem hodnotenie...

efka77
11. feb 2016

top je animačný program.Prežili sme s vami leto v Senci a bolo to supéééééééééééér!! Malý maskotov úplne žral , veĺmi by si prial stretnúť sa s nimi opať. Žeby ??

sunnyflower
11. feb 2016

herna vodny svet, jednoznacne TOP 🙂

movin
11. feb 2016

este sme zatiaľ nevyskusali ani jedno ale ak nahodou vyhrajem potom rada napisem co sa nam tam pacilo, bola by som velmi rada.....

littleflowerka
11. feb 2016

Trinity Hotel sme este nevyskusali. Rada napisem nase postrehy a zazitky s detmi, ak sa nam podari vyhrat 🙂

mapa
11. feb 2016

My sme hotel zo siete Trinity zatial nevyskusali. Urcite by sme si uzili wellness & SPA, s detmi bazenovy svet a kulinarske studio 🙂

lulu5
11. feb 2016

Dobrý deň,
nám sa veľmi páčil pobyt Spievankovo. Toľko atrakcií pre deti a program na celý pobyt sme ešte nikde nezažili. Vystúpenie kúzelníka, minidisco s maskotmi, dokonca cukrová vata pre deti, bolo to fakt super. Veľmi radi by sme vás ešte navštívili 🙂 .

sendymendy
11. feb 2016

Dobry vecer, vase hoteli sme po rekonstrukciach este nevyskusali, ale jednoznacne nas z fotiek oslovil vodny svet, detsky kutik, aj maskoti. A bezkonkurencne typ hotela baby friendly.

zuzuka66
11. feb 2016

Ked wellness, tak vzdy vyhladavam pre svojho Drobca aby bol detsky bazenik a detsky kutik. Myslim len na neho <3 a hotel Sitno. Neboli sme, ale vyzera to tam skvele 🙂

szighardt
11. feb 2016

vyzera to na super babyfriendly hotel, kde sa deti vysantia a rodicia oddychnu, super, bazeny, maskoti, detsky kutik,snad raz vyskusame 🙂