icon

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?

Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.

Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.

Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?

Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk

Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.

Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
ninus29
8. feb 2016

Keď som zbadala ten nádherný detský "kútik" alebo skôr kút v hoteli Sitno, okamžite som začala pátrať po možnosti ako a kedy sa ubytovať 🙂 často sme sa v hoteloch stretli len s malým kútikom s pár ošúchanými hračkami,ale toto je bomba 🙂

kim_rossi_stuard
8. feb 2016

Teda do dnes som o Vasich hoteloch ani nepocula, ani nemam znameho kto by si ich osobne vyskusal, mate krasne web stranky a klobuk dole ked mysite na deticky a rodinky, aby si aj rodicia mohli pocas dovolenky oddychnut, avsak pri nasom *materskom prispevku* je vas hotel pre nas cennovo nedostupny ☹ ale ako sa hovori neprestavam snivat, hadam raz....

lucinka37
8. feb 2016

Krasne hotoly v prekrasnom prostredi. Konecne aj na Slovensku pestre animacie pre deticky. Atrakcie vyzeraju zaujimavo a velmi lakavo urcire by sme sa vsetci vyjasili ;) Zaujimavy program... vyhra by nas velmi potesila.

zuzanaaf
8. feb 2016

zaujalo ma všetko dokopy a hlavne možnosť stráviť čas spolu s rodinkou a užiť si kopec zábavy 🙂

curcuma
8. feb 2016

Hneď ako som na stránky mrkla,
myšlienka sa mi vnukla,
ako by to bolo krásne len,
nebyť to len taký sen,
preniesť sa tam teraz k Vám,
a plnými dúškami si vychutnám,
všetko čo ponúkate,
a vy toho tam veru máte,
pod jednou strechou všetko čo k relaxu treba,
už len rodinku zbaliť iba,
vyraziť za krásou prírody,
nezabudnúť sa tam pritom hodiť do vody,
chutné jedlo ochutnať,
mojej malej princeznej hlavne hry a zábavu
dopriať,
už len čakať, že sa na nás šťastena usmeje,
a pobyt nám vyhrať dopraje 🙂.
Krásny večer prajeme,
nech sa Vaša sieť hotelov ešte rozšíri a poteší tak ešte oveľa viac malých a veľkých návštevníkov.

pipinopka
8. feb 2016

Animacie. Dcerka hoci je hanboska ich zboznuje. Hlavne ked je animator mily...a samozrejme byt s rodinou spolocne v klude bez stresu v prijemnom prostredi...

fialka99
8. feb 2016

Ešte sme u vás neboli, ale znie to zaujímavo. Či už kulinárske dielne, vodný svet, kútik, program pre deti. Výhra by potešila každého člena rodiny 🙂

sluchatka
8. feb 2016

NAJviac ma zaujal vodny svet a aktivity pre deti. Konecne by sme si aj my oddychli a drobec by sa tiez zabavil 🙂

majka650majka
8. feb 2016

Vyskúšané Sitno aj Senec.
Šikovný personál, kuchyňa MŇAAAAAM, škoda, že notebooky nevedia sprostredkovať aj chute (napr. jelenie ragúúú) . Voda a atrakcie fantastické.
Šarmantný manager Kamarátov z Trinity Peťo 😉 ževraj nie je prezlečený do kostýmu chlapíka s klobúkom Skalka? Neviemneviem. 😅
Ak to bude pokračovať ďalej takto ... maskoti Trinity v popularite preskočia aj Beatles.
Všetky palce hore 😀

martinkaha
8. feb 2016

O dovolenke, kde by sa nám animátori postarali o naše deti, snívame s manželom už veľmi dlho. Avšak netušili sme, že je táto možnosť tak blízko - v Senci. Nebývame sície priamo v tomto meste, ale keby sme vyhrali, tak by bol hotel Senec pre nás najbližšie. Deti milujú vodu, aj v zime chodíme do "akváčov", tak nás zaujala možnosť využiť vodné aktivity v spojení s animátormi, ktorí by nám deti zabavili a postrážili, by sme si my - rodičia v kľude zaplávali, či oddýchli si vo wellness zóne, to by bola konečne dovolenka s veľkým D. 🙂 🙂 🙂

oli
8. feb 2016

Krásne prostredie všetkých hotelov, ohromne veľa možností a aktivít pre deti v každom počasí, úžasne podmienky a služby pre malé aj veľké deti. A také okolie hotela Sitno teda vôbec nemáme prechodené a je pre nás nepoznané, takže nás to veľmi láka.

gabitimi
8. feb 2016

Nase deti sa citia velmi dobre spolu s inymi detmi a su stastne, ked sa mozu spolu hrat a zabavat. takze program s animatormi je urcite super vec. rovnako aj santenie v bazenoch 🙂

ask
8. feb 2016

Zaujalo nas vsetkooooo, my to chceme ist vsetko k Vam vyskusat! 😵

xevulax
8. feb 2016

Nas by potesila zmena prostredia, deti mam este male- nikdy sme spolu nikde este neboli ani vylet ani dovolenka. Chystame sa v lete k moru, koli zdravotnym problemom- snad nam pomoze. Avsak spoznavat aj krasy Slovenska od utleho veku ma svoje caro. Samozrejme moje deti by potesilo najviac santenie v bazene, miluju vodu. Kedze mam vsak deticky tri, asi by pre nas koniec koncov "dovolenka" u vas vhodna nebola tak sa aspon takto nesutazne zapojim s odpovedou. 😉

hotacka
8. feb 2016

ešte som nebola s rodinou na dovolenke v Trinity to je určite pekne

butterfly22
9. feb 2016

Odkedy mame dcerku, neboli sme na ziadnej dovolenke..zial, vzdy si vsade pripadam, ze aj ked len hlasnejsie nieco povie, ludia sa uz obzeraju a nemam to rada..takze sme chodievali len po okoli v nasom.mestecku...no velmi sa mi paci, ze sa uz niekde mysli ma deticky, paci sa mi napad s maskotmi, vodny svet...ale ako vravim, najviac sa mi paci, ze deticky su vitane 🙂 nech vyhra ktokolvek,urcite si to uzije a od vas je to mile gesto 🙂

luma1
9. feb 2016

Urcite raz zavitame s nasimi dvoma ratolestami 🙂 starsi je vodnar a doslova, posadnuty vodou takze som si ista ze ho ohuri vodny svet a malicku zatial zaujima len pravidelny prisun mlieka 😂 ale nas rodicov zaujila moznost roznej aktivity sme ten typ ludi co ani na dovolenke neoddychuju 😄

janekova.lenka
9. feb 2016

Pobyt plný animacii, napr. Halloween, ranna rozcvička s Kopkom a Svetluskou, vyborny detsky ala cart, vodne animacie v Minimefun, spojene so za

macko35
9. feb 2016

Boli sme v Senci a bolo fantasticky.Milí personál super strava.Boli sm ešte bez detí,ale teraz ich máme 3 a radi by sme aj im dopriali oddych a vyšantnie aj im

tlucka
9. feb 2016

Už dávnejšie sme boli v Atriume a chceli by sme vyskúšať nový vodný svet 🙂

petawoman
9. feb 2016

Mna osobne.zaujalo,ze je tam vela moznosti vyžitia sa hlavne pre deti.
Momentálne zhanam pre nasu rodinu nejaky wellnes a cudujem sa,ze som na vas natrafila az tu.
Takze idem prestudovat lepsie vase stranky;)

macik45
9. feb 2016

V Trinity sme ešte neboli ale páči sa mi prostredie,veľa aktivít v každom počasí a hlavne že je dobre postarané o deti, chceli by sme vyskúšať vodný svet a možnosť postarať sa o dieťa ked chcú ísť rodičia do welnesu- super.

matusskaaaaa
9. feb 2016

My sme sa teraz uz s manzelom na pobyte u Vas v hoteli Sitno zasnubili 🙂 Mame maleho drobca a radi by sme si zopakovali vylet teraz uz aj s nim - poprechadzat sa, vyclapkat sa vo vode, vysaunit sa, oddychnut si

lucy24
9. feb 2016

U Vás sme ešte neboli,ale napravíme to.Zaujal ma program pre deti a wellnes a to všetko v krásnom prostredí. Našim drobcom by sa tam veľmi páčilo. 😉

susanka33
9. feb 2016

Jednoznačne varenie a tvorenie pre deti!!!! Nasa mala to milovala a stále sa pýta kedy sa vrátime.... Boli sme v hoteli Sitno Vyhne. Ďakujeme ze myslite aj na tých najmenších 🙂)

alienka000
9. feb 2016

Zaujalo nás, že hotel ponúka vyžitie nielen vhodné pre detičky ale aj pre rodičov 🙂

andiekens
9. feb 2016

Dobry den, este ste nestihli zacat s prerabkou a uz ste boli nas najoblubenejsi hotel v tatrach 😊 Clovek musi milovat to, co robi..a vo vasoch hotel je to citit 😊😀. Uz teraz sa tesime na dalsiu navstevu, najviac na nove bazeny, famoznu kuchynu a krasny detsky kutik s programom 😉😍🎉

1234lubka
9. feb 2016

Myslimze nas by asi zaujalo vsetko kedze sme v podobnom nikdy neboli 😉 😉

lenulikus
9. feb 2016

V hotely Átrium som bola prvýkrát v r.2011 - vtedy ma zaujal hlavne svojou polohou (veľmi dobrý východiskový bod pokiaľ človek sa chystá na turistiku - Hrebienok aj stanica železnice hneď nablízku). Príjemne prekvapená som bola aj ponúkanými službami a komfortom, ktorý hotel ponúka.
Do hotela sme sa následne vrátili s už manželom a polročným synom v r.2014-hotel si stále držal svoju úroveň. Čím bol Jakub starší, tým sme si služby hotela užívali čoraz viac. O rok neskôr už keď mal syn 1,5roka okrem welnesu, kde sa trocha počľapkal vo vode, naplno si užil detský kútik. Teraz už len čakám kedy bude mať manžel v práci voľno, aby sme mohli ísť otestovať aj novovybudovaný vodný svet...Jakub má 2 roky a ako pravý Vodnár miluje vodu 🙂
Teším sa a som zvedavá, čo bude spomínaný hotel pripravovať do budúcna.
Nám ako dospelákom hotel Átrium plne vyhovuje...ale čo je podstatnejšie, Jakub je s týmto hotelom taktiež spokojný - radosť v jeho očiach či už v detskom kútiku, vonku na šmýkalkach....hovorí, že sme si pre pobyt vybrali ten správny hotel.

emita
9. feb 2016

Radi dovolenkujeme vo Vysokých Tatrách a keďže naše deti sú veľmi vodomilné, turistiku spájame s kúpaním a vyberáme iba hotely, ktoré majú bazén. Preto oceňujem nový vodný svet v hoteli Atrium. Radi ho prídeme vyskúšať 🙂