SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

Teda do dnes som o Vasich hoteloch ani nepocula, ani nemam znameho kto by si ich osobne vyskusal, mate krasne web stranky a klobuk dole ked mysite na deticky a rodinky, aby si aj rodicia mohli pocas dovolenky oddychnut, avsak pri nasom *materskom prispevku* je vas hotel pre nas cennovo nedostupny ☹ ale ako sa hovori neprestavam snivat, hadam raz....
Krasne hotoly v prekrasnom prostredi. Konecne aj na Slovensku pestre animacie pre deticky. Atrakcie vyzeraju zaujimavo a velmi lakavo urcire by sme sa vsetci vyjasili ;) Zaujimavy program... vyhra by nas velmi potesila.
zaujalo ma všetko dokopy a hlavne možnosť stráviť čas spolu s rodinkou a užiť si kopec zábavy 🙂
Hneď ako som na stránky mrkla,
myšlienka sa mi vnukla,
ako by to bolo krásne len,
nebyť to len taký sen,
preniesť sa tam teraz k Vám,
a plnými dúškami si vychutnám,
všetko čo ponúkate,
a vy toho tam veru máte,
pod jednou strechou všetko čo k relaxu treba,
už len rodinku zbaliť iba,
vyraziť za krásou prírody,
nezabudnúť sa tam pritom hodiť do vody,
chutné jedlo ochutnať,
mojej malej princeznej hlavne hry a zábavu
dopriať,
už len čakať, že sa na nás šťastena usmeje,
a pobyt nám vyhrať dopraje 🙂.
Krásny večer prajeme,
nech sa Vaša sieť hotelov ešte rozšíri a poteší tak ešte oveľa viac malých a veľkých návštevníkov.
Animacie. Dcerka hoci je hanboska ich zboznuje. Hlavne ked je animator mily...a samozrejme byt s rodinou spolocne v klude bez stresu v prijemnom prostredi...
Ešte sme u vás neboli, ale znie to zaujímavo. Či už kulinárske dielne, vodný svet, kútik, program pre deti. Výhra by potešila každého člena rodiny 🙂
NAJviac ma zaujal vodny svet a aktivity pre deti. Konecne by sme si aj my oddychli a drobec by sa tiez zabavil 🙂
Vyskúšané Sitno aj Senec.
Šikovný personál, kuchyňa MŇAAAAAM, škoda, že notebooky nevedia sprostredkovať aj chute (napr. jelenie ragúúú) . Voda a atrakcie fantastické.
Šarmantný manager Kamarátov z Trinity Peťo 😉 ževraj nie je prezlečený do kostýmu chlapíka s klobúkom Skalka? Neviemneviem. 😅
Ak to bude pokračovať ďalej takto ... maskoti Trinity v popularite preskočia aj Beatles.
Všetky palce hore 😀
O dovolenke, kde by sa nám animátori postarali o naše deti, snívame s manželom už veľmi dlho. Avšak netušili sme, že je táto možnosť tak blízko - v Senci. Nebývame sície priamo v tomto meste, ale keby sme vyhrali, tak by bol hotel Senec pre nás najbližšie. Deti milujú vodu, aj v zime chodíme do "akváčov", tak nás zaujala možnosť využiť vodné aktivity v spojení s animátormi, ktorí by nám deti zabavili a postrážili, by sme si my - rodičia v kľude zaplávali, či oddýchli si vo wellness zóne, to by bola konečne dovolenka s veľkým D. 🙂 🙂 🙂
Krásne prostredie všetkých hotelov, ohromne veľa možností a aktivít pre deti v každom počasí, úžasne podmienky a služby pre malé aj veľké deti. A také okolie hotela Sitno teda vôbec nemáme prechodené a je pre nás nepoznané, takže nás to veľmi láka.
Nase deti sa citia velmi dobre spolu s inymi detmi a su stastne, ked sa mozu spolu hrat a zabavat. takze program s animatormi je urcite super vec. rovnako aj santenie v bazenoch 🙂
Nas by potesila zmena prostredia, deti mam este male- nikdy sme spolu nikde este neboli ani vylet ani dovolenka. Chystame sa v lete k moru, koli zdravotnym problemom- snad nam pomoze. Avsak spoznavat aj krasy Slovenska od utleho veku ma svoje caro. Samozrejme moje deti by potesilo najviac santenie v bazene, miluju vodu. Kedze mam vsak deticky tri, asi by pre nas koniec koncov "dovolenka" u vas vhodna nebola tak sa aspon takto nesutazne zapojim s odpovedou. 😉
ešte som nebola s rodinou na dovolenke v Trinity to je určite pekne
Odkedy mame dcerku, neboli sme na ziadnej dovolenke..zial, vzdy si vsade pripadam, ze aj ked len hlasnejsie nieco povie, ludia sa uz obzeraju a nemam to rada..takze sme chodievali len po okoli v nasom.mestecku...no velmi sa mi paci, ze sa uz niekde mysli ma deticky, paci sa mi napad s maskotmi, vodny svet...ale ako vravim, najviac sa mi paci, ze deticky su vitane 🙂 nech vyhra ktokolvek,urcite si to uzije a od vas je to mile gesto 🙂
Urcite raz zavitame s nasimi dvoma ratolestami 🙂 starsi je vodnar a doslova, posadnuty vodou takze som si ista ze ho ohuri vodny svet a malicku zatial zaujima len pravidelny prisun mlieka 😂 ale nas rodicov zaujila moznost roznej aktivity sme ten typ ludi co ani na dovolenke neoddychuju 😄
Pobyt plný animacii, napr. Halloween, ranna rozcvička s Kopkom a Svetluskou, vyborny detsky ala cart, vodne animacie v Minimefun, spojene so za
Boli sme v Senci a bolo fantasticky.Milí personál super strava.Boli sm ešte bez detí,ale teraz ich máme 3 a radi by sme aj im dopriali oddych a vyšantnie aj im
Už dávnejšie sme boli v Atriume a chceli by sme vyskúšať nový vodný svet 🙂
Mna osobne.zaujalo,ze je tam vela moznosti vyžitia sa hlavne pre deti.
Momentálne zhanam pre nasu rodinu nejaky wellnes a cudujem sa,ze som na vas natrafila az tu.
Takze idem prestudovat lepsie vase stranky;)
V Trinity sme ešte neboli ale páči sa mi prostredie,veľa aktivít v každom počasí a hlavne že je dobre postarané o deti, chceli by sme vyskúšať vodný svet a možnosť postarať sa o dieťa ked chcú ísť rodičia do welnesu- super.
My sme sa teraz uz s manzelom na pobyte u Vas v hoteli Sitno zasnubili 🙂 Mame maleho drobca a radi by sme si zopakovali vylet teraz uz aj s nim - poprechadzat sa, vyclapkat sa vo vode, vysaunit sa, oddychnut si
U Vás sme ešte neboli,ale napravíme to.Zaujal ma program pre deti a wellnes a to všetko v krásnom prostredí. Našim drobcom by sa tam veľmi páčilo. 😉
Jednoznačne varenie a tvorenie pre deti!!!! Nasa mala to milovala a stále sa pýta kedy sa vrátime.... Boli sme v hoteli Sitno Vyhne. Ďakujeme ze myslite aj na tých najmenších 🙂)
Zaujalo nás, že hotel ponúka vyžitie nielen vhodné pre detičky ale aj pre rodičov 🙂
Dobry den, este ste nestihli zacat s prerabkou a uz ste boli nas najoblubenejsi hotel v tatrach 😊 Clovek musi milovat to, co robi..a vo vasoch hotel je to citit 😊😀. Uz teraz sa tesime na dalsiu navstevu, najviac na nove bazeny, famoznu kuchynu a krasny detsky kutik s programom 😉😍🎉
Myslimze nas by asi zaujalo vsetko kedze sme v podobnom nikdy neboli 😉 😉
V hotely Átrium som bola prvýkrát v r.2011 - vtedy ma zaujal hlavne svojou polohou (veľmi dobrý východiskový bod pokiaľ človek sa chystá na turistiku - Hrebienok aj stanica železnice hneď nablízku). Príjemne prekvapená som bola aj ponúkanými službami a komfortom, ktorý hotel ponúka.
Do hotela sme sa následne vrátili s už manželom a polročným synom v r.2014-hotel si stále držal svoju úroveň. Čím bol Jakub starší, tým sme si služby hotela užívali čoraz viac. O rok neskôr už keď mal syn 1,5roka okrem welnesu, kde sa trocha počľapkal vo vode, naplno si užil detský kútik. Teraz už len čakám kedy bude mať manžel v práci voľno, aby sme mohli ísť otestovať aj novovybudovaný vodný svet...Jakub má 2 roky a ako pravý Vodnár miluje vodu 🙂
Teším sa a som zvedavá, čo bude spomínaný hotel pripravovať do budúcna.
Nám ako dospelákom hotel Átrium plne vyhovuje...ale čo je podstatnejšie, Jakub je s týmto hotelom taktiež spokojný - radosť v jeho očiach či už v detskom kútiku, vonku na šmýkalkach....hovorí, že sme si pre pobyt vybrali ten správny hotel.
Radi dovolenkujeme vo Vysokých Tatrách a keďže naše deti sú veľmi vodomilné, turistiku spájame s kúpaním a vyberáme iba hotely, ktoré majú bazén. Preto oceňujem nový vodný svet v hoteli Atrium. Radi ho prídeme vyskúšať 🙂

Keď som zbadala ten nádherný detský "kútik" alebo skôr kút v hoteli Sitno, okamžite som začala pátrať po možnosti ako a kedy sa ubytovať 🙂 často sme sa v hoteloch stretli len s malým kútikom s pár ošúchanými hračkami,ale toto je bomba 🙂