SÚŤAŽ: Vyhrajte Vitamín K2+ omega-3 od NaturaMed Pharmaceuticals
Vitamín K2 je pravdepodobne jeden z najlepšie zdokumentovaných vitamínov, ktoré by ste mali užívať pre podporu svojich kostí a tiež pre čistenie ciev. Je ale veľmi náročné dostať do tela dostatok tohto vitamínu cez bežnú stravu. Aby ste si zaistili dostatočný príjem Vitamínu K2, odporúča sa užívať formou výživových doplnkov.
Otázka:
Koľko litrov mlieka by bolo treba vypiť, aby telo získalo požadovanú dennú dávku vitamínu K2?
Nápovedu nájdete na našom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/janka_naturamed/... Jednu z vás obdarím balíčkom pre celú rodinku - Vitamín K2 + OmegaMarine Forte+. Súťaž trvá dnes do polnoci, žrebujeme v piatok dopoludnia. Držím palce

5 litrov mlieka
Treba vypit 5 litrov mlieka
5 litrov mieka spravna odpoved🙂
5 litrov krásny deň
5 litrov mlieka
@janka_naturamed 5 litrov mliečka
5 litrov mlieka... uz tyzden zvazujem ci ho kupit. Maly mi je akergicky na bielkovinu krav.mlieka. chyba vapnik mne aj jemu. Ine mliecko mi odmieta. Len to moje 😉 je to maly prisavnik 😘
Bolo by trera vypit 5 litrov mlieka.
Zdravím, museli by sme vypiť 5 litrov mlieka 👧
5 litrov mlieka
Dobrý deň,
museli by sme vypiť 5litrov mlieka🙂,pekný zvyšok dňa
5 l mlieka
5 litrov mlieka
5 litrov
5 litrov mlieka
5 litrov 🍼
Treba vypiť 5 litrov mlieka za deň. Aj keď mám bratov, ktorí by boli schopní vypiť toľko mlieka za deň. Oni sú strašne mliekoví a trvá im to dodnes a to sú už dospelí muži 😃
5 litrov mlieka
5litrov mlieka
5 litrov mlieka
5 litrov mlieka 😉😉😉
5litrov mlieka
5l mlieka denne.no nasmu mliekovemu zbojnikovi nestaci ani dojnica velmi lubi mlieko takze denne cca 0.5-1liter vypije len taky fukot👦😎
správna odpoveď znie 5 litrov mliečka 🙂
Je potrebné vypiť 5 litrov mlieka 🙂 a to je u mňa dosť veľký problém...
5 litrov mliecka 😉
5 litrov 🙂
Je to 5 litrov mlieka.
5 l mlieka 🙂
😀

odpoveď: 5 litrov mlieka 🙂