Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Najsamlepší je citron-baza-mata 🙂 🙂 🙂
Citron baza mata☺
Ja zbožnujem všetky,každý mi chutí 😉
Ahoj 🙂 musím sa priznať, že normálne pivo mi nikdy nechutilo. Minulé leto som však prvýkrát ochutnala zlatý bažant Radler 0.0% Citrón-Baza-Mäta a doteraz je to moja najobľúbenejšia príchuť 🙂 🔝 Veľmi sa teším, že neobsahuje žiadny alkohol a možem ho piť kedykoľvek, aj počas kojenia. V reklame na TV som videla reklamu na novinku Zlatý Bažant Radler 0,0% Levanduľa – Čierna ríbezľa. Som zvedavá ako chutí, určite vyskúšam 🙂 pekný deň prajem 🙂
u mna zatial ziaden, lebo napoje nepoznam. Ale keby som vyhrala balicek, vedela by som, ktory radler si mam nechat posielat do Nemecka 😉 😉 😉
u nas topka je klasic citron prichut 🍺
u mňa je top citrón-baza-mäta... 😉
Citron baza mata 🙂
levandula-cierna ribezla 🙂 🙂 🙂
My mame najradsej nealko bazovy 🙂
Nam doma je jedno aky, len nech je ho velaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak ja som nikdy nebola milovnickou piva v akejkolvek podobe - radsej mam cider 😝 ALE nikdy nehovor nikdy. Pred cca 2 tyzdnami som na gulasovici musela jedno pit (nic ine nebolo) a musim priznat, ze kombinacia levandula-cierna ribezla ma dostala!
Tak ja mám topky 2 😀 vždy rozmýšľam medzi grepom a citrón+baza+mäta 🙂
zbožňujem citrón+baza+mäta 🙂 🙂 🙂 skvelá chuť 😀
U nás letia všetky príchute 🙂
Radi máme všetky no najviac novinka LEVANDULA A ČIERNA RÍBEZĽA 🙂))))))
Ja mám najradšej Levanduľu a citrón-baza-mäta, čierna ríbezľa
No ja som pila naposledy citrón, lebo mi chutil asi najviac. Teraz som rok na bezlepkovej diéte, tak aj na radler môžem zabudnúť. ☹ Mohli by ste vyrábať aspoň jeden druh bezlepkového. 😉 Fakt by mi bolo jedno, aká by to bola príchuť! 😉
Fialový levanduľa a čierne ríbezle mnaaaaan 😉
Navecer sa chladi uz citron baza mata. Ale musim uz skocit kupit aj tu novinku velmi ma zaujima jeho chut 🙂
U mňa vyhráva baza mata a citrón🙂 veľmi osviezujuce a vaše pivka nie sú tak prepchate CO2,preto u nás jednoznačne vedú🙂 mňam🙂
Báza, citrón, mäta, úplne 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
U mňa je top grep , ale kedže ten má nejaké to % , môžem ho len vo voľnom čase. V práci vyhráva citrón 🙂 pije celá firma 😀 . Ale všetky sú dobré.
Keďže chystáme na víkend grill party. Chystam sa okoštovať tu novinku levanduľu ríbezľu ❤
citrón baza mäta .... zbožňujem tú kombináciu ...mňam 🙂
Ja ostavam verna citronu, ten je naj.
Baza, mäta a citrón je naj mňamka 🙂 a dnes idem prvýkrat ochutnať levanduľu s čiernou ribezľou. Už sa teším 😀
baza, citrón, mäta

Pre mna naj 😙