Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Citron,baza 🙂
Zatiaľ citrón-baza-mäta ale rada by som vyskúšala levanduľu
U nás vsetky chute ..!!
Citron, baza, mata a veeelmi chcem ochutnat levandulu, zatial ju u nas nemaju ☹
U nas doma to mame paradne podelene - manzel ma najradsej citron-baza-mata, ja zase uprednostnujem citron a ked ideme k mojej mamine, ta zase grepovy 🙂 (ocino ten hocijaky 🙂 ) ale kazdy mame v zasobe aj pre toho druheho samozrejme 🙂
a taky mini detail - nas najstarsi syn (2,5roka) ten ma zase najradsej, ked poolizuje vsetky flasky alebo plechovky ked ho nevidime 😀 (ale mam pocit, ze tiez sa skor priklana k citronu 😀 )
U nas je topka grep a citron 🙂
Levanduľa 🙂.
Citron a levandula su moje naj
citron jednoznacne
Citrónový najradšej ale včera som ochutnala tem levanduľový a veru že môže byť ;)
Najradšej mám citrónový ale keď som ochutnala levandulovo čiernu ribezlu, tak môže byť, dobrý je aj ten 🙂
U mna vyhrava jednoznacne klasika...citronovy. Konecne pomaly prichadza obdobie grilovaciek takze u nas stupne spotreba radlerikov 😉
U nas to mame podelene takto: moj je citron-baza-mata ("slovenske mojito" 😀 ) a moj chlop si da grepovy.
jednoznačne CITRON BAZA MäTA
Radlery lubime všetci pre mna Top je citron+baza+mäta. Mohli by sa plnit aj do 2L fliaš :D 😅
U mňa na prvom mieste grep 🙂 takisto citrón a baza je výborný 🙂
U mma je to grep, muzovi chuti zas citron-baza- mata 🍺
U mňa jednoznačne vyhráva radler len s citrónom. Ostatné kombinácie mi nechutia. 🙂
Grep aj citron. Aj fialova novinka je super
všetky sú super ale TOP u mňa je citrón, idem si aj dať jeden Radlerík 🙂
Zbožňujem radler nealko, najviac v lete , fajnovo vychladené. Nedávno sa mi dostal do rúk ten nový vo fľaši a teda zdalo sa mi, že bol ešte chutnejší ako v plechovke ... Na čo sa ale teším je ten fialový, žiaľ u nás sa ešte nedá nikde kúpiť.. ;( No jednoznačne fandíme a pijeme doma radler nealko aj manžel si dá radšej radler alko ako ob.pivo :D
U mojho muza je top radler baza mata citron,u mna zatial vyhrava citron a grep,chcela som akurat dnes kupit s prichutou levandule a ciernej ribezle,ale nemali,som zvedava ako chuti ten novy,zaujimava kombinacia 🙂
u nas je naj citron 😉
ja pivo nepijem ale radler levandula je toooooooop 🙂 a na stavbe si šoféri chvália citron 🙂
U nas je topka citon-baza-mata 🙂
Citrón bol doteraz u mňa najviac TOP 🙂 ale levanduľa a čierna ríbezľa teraz u mňa vyhráva 🙂
@matus_bazant mne veľmi chutí citrón baza mäta 🙂 Zaujíma ma či aj Radler obsahuje kvasnice ako normálne alkoholické pivo? Lekárka mi zo zdravotných dôvodov zakázala všetko čo obsahuje kvasnice tak preto sa pýtam ako je to s Radlerom. Ďakujem za odpoveď.

U nas vedie obľúbený citron,ale nepohrdneme ani baza,citron,mäta.Najviac sa tesim na večerné letné posedenia s manzelom a radlerikom 😉