icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
movin
4. máj 2016

Zazvor+limetka+uhorka

madam33
4. máj 2016

Mojito

mismat
4. máj 2016

medove
žihľavové
kávové
korenené
škoricové
kokosové

pivo s energy drinkom

annie6
4. máj 2016

šípky+jablko 😀

lila15
4. máj 2016

jablko a hrozno alebo jahoda

sisala
4. máj 2016

Melon+broskyna
Hrozno
Cernica+malina

mismat
4. máj 2016

+pistáciové

jabucko
4. máj 2016

Granatove jablko
Pomelo
Visna

hotacka
4. máj 2016

melon alebo egreše 🙂

evca65
4. máj 2016

Cierna ribezla

lola48
4. máj 2016

malina + mäta alebo medovka. osviežujúce by mohlo byť aj hroznové alebo nejaké čisto bylinkové - mäta, medovka, šalvia, prip. variant na zimu - kedže v zime pije pivo menej ľudí (beriem podľa seba) - jablko+škorica

libela
4. máj 2016

Dula by bola fajn.... a zaujímavá chuť, ktorú nie každý pozná, ale chce ochutnať..

petrarac
4. máj 2016

kivi, banan, melon, ceresna, mandarinka, aloe vera, hruska, lesna jahoda alebo akakolvek bylinka ale nekombinovat !!!

nikayla
4. máj 2016

- lesná jahoda
- trnka
- púpavový med
- škorica
- rebarbora

ivett29
4. máj 2016

Jahoda+mata ;)

majkamato111
4. máj 2016

jablko s medom by som brala 😉

ukulela
4. máj 2016

necitam diskusiu, 11 stran je vela. mne ako prve napadlo, ze zazvor a lesny med. ale to je viac zimna prichut, ako letna 🙂
ak by som mala ostat pri nasich surovinach, tak brusnica s hruskou - tak saaj zavaraju. brusnica je kyslejsia, no hruska to dosladi. to by mohlo smakovat. pripadne aj k tomu by mi isiel ten med, lebo ja som brusnice zavarala aj do medoveho nalevu.
ak by ste chceli nieco nezvycajne/zabudnute, no slovenske, tak duly - nieco ako hrusky. a ajs trnkami by sa dalo nieco vymysliet.
no aurcite by som sa prihovarala za tmavu verziz radlera 0,0 (ved ste na mamickovskom portaly avraj z tmaveho piva sarobi dobre mlieko ;) ...takze tmave pivo svisnoua vanilkou napr? alebotmave pivo hruskou/dulou a medom.
ja vam este povymyslam, ked budete chciet ... a posledne este, uman by ste zabodovali aj prichutou ako pupava scitronom.

sylviadzurkohreskova
4. máj 2016

Jahoda + malina 🙂

anita
4. máj 2016

Tak ja by som dala:
Maliny a medovka,
Hruška a šalvia,
Čučoriedka a pupava
😁😁😁

johankaa
4. máj 2016

jablko+škorica 🙂

ikika
4. máj 2016

Rakytnik
Mispula
Broskyna a citronova trava
Melon
Jahoda
Visna s vanilkou
Visna v cokolade
Slivka so skoricou
Lesne plody
Ringlota

869
4. máj 2016

mam rada džus s chutou ananas+kokos.takyto radler by som si dala...aj hned

kasandra171
5. máj 2016

Ananas-kokos ☺

erika630
5. máj 2016

púpava a medovka
jahoda a mata 🙂

ivanahodova
5. máj 2016

lesna jahoda a meta

aly
5. máj 2016

Rebarbora a medovka, šípky s jablkom

nikenzi
5. máj 2016

neviem co písali baby no mne velmi chutí višnový caj, bolo by super keby bol v tejto chuti aj bazant. popripade ak by to bolo moc sladke nebolo by odveci dochutit to zelenym jablkom.

kittyjuliette
5. máj 2016

Urcite cucoriedka,alebo slivka a uplne idealne,keby bolo tmave,alebo polotmave,mnaaaaaaaam😻

matus_bazant
autor
5. máj 2016

Toľko nápadov... 🙂 Veľmi sa z vás teším, dámy 🙂

dankaa78
5. máj 2016

a dám posledný tip od mojej dcéry-príchuť limonády-chuť bomparov🙂 môj typ-chuť "socíkovskej" limonády čo bola v sáčku - žlto-modrá😀