SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Mojito
medove
žihľavové
kávové
korenené
škoricové
kokosové
pivo s energy drinkom
šípky+jablko 😀
jablko a hrozno alebo jahoda
Melon+broskyna
Hrozno
Cernica+malina
+pistáciové
Granatove jablko
Pomelo
Visna
melon alebo egreše 🙂
Cierna ribezla
malina + mäta alebo medovka. osviežujúce by mohlo byť aj hroznové alebo nejaké čisto bylinkové - mäta, medovka, šalvia, prip. variant na zimu - kedže v zime pije pivo menej ľudí (beriem podľa seba) - jablko+škorica
Dula by bola fajn.... a zaujímavá chuť, ktorú nie každý pozná, ale chce ochutnať..
kivi, banan, melon, ceresna, mandarinka, aloe vera, hruska, lesna jahoda alebo akakolvek bylinka ale nekombinovat !!!
- lesná jahoda
- trnka
- púpavový med
- škorica
- rebarbora
Jahoda+mata ;)
jablko s medom by som brala 😉
necitam diskusiu, 11 stran je vela. mne ako prve napadlo, ze zazvor a lesny med. ale to je viac zimna prichut, ako letna 🙂
ak by som mala ostat pri nasich surovinach, tak brusnica s hruskou - tak saaj zavaraju. brusnica je kyslejsia, no hruska to dosladi. to by mohlo smakovat. pripadne aj k tomu by mi isiel ten med, lebo ja som brusnice zavarala aj do medoveho nalevu.
ak by ste chceli nieco nezvycajne/zabudnute, no slovenske, tak duly - nieco ako hrusky. a ajs trnkami by sa dalo nieco vymysliet.
no aurcite by som sa prihovarala za tmavu verziz radlera 0,0 (ved ste na mamickovskom portaly avraj z tmaveho piva sarobi dobre mlieko ;) ...takze tmave pivo svisnoua vanilkou napr? alebotmave pivo hruskou/dulou a medom.
ja vam este povymyslam, ked budete chciet ... a posledne este, uman by ste zabodovali aj prichutou ako pupava scitronom.
Jahoda + malina 🙂
Tak ja by som dala:
Maliny a medovka,
Hruška a šalvia,
Čučoriedka a pupava
😁😁😁
jablko+škorica 🙂
Rakytnik
Mispula
Broskyna a citronova trava
Melon
Jahoda
Visna s vanilkou
Visna v cokolade
Slivka so skoricou
Lesne plody
Ringlota
mam rada džus s chutou ananas+kokos.takyto radler by som si dala...aj hned
Ananas-kokos ☺
púpava a medovka
jahoda a mata 🙂
lesna jahoda a meta
Rebarbora a medovka, šípky s jablkom
neviem co písali baby no mne velmi chutí višnový caj, bolo by super keby bol v tejto chuti aj bazant. popripade ak by to bolo moc sladke nebolo by odveci dochutit to zelenym jablkom.
Urcite cucoriedka,alebo slivka a uplne idealne,keby bolo tmave,alebo polotmave,mnaaaaaaaam😻
Toľko nápadov... 🙂 Veľmi sa z vás teším, dámy 🙂
a dám posledný tip od mojej dcéry-príchuť limonády-chuť bomparov🙂 môj typ-chuť "socíkovskej" limonády čo bola v sáčku - žlto-modrá😀

Zazvor+limetka+uhorka