SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
..limetka..
Lesné ovocie
Slivkovo-limetkove
Visnove
Jablkovo hruskova
@matus_bazant
limetka
alebo sipka
alebo
limetka a medovka
alebo
mandarinkova 🙂
alebo
zazvor a citron,
alebo
brusnica
alebo
malina
Cervena ribezla s aroniou 🙂
@matus_bazant prepacte. preco pivovar vyraba malinovku? setrime naklady? ved radler v plechovke, flaske nema zdaleka chut radlera original namiesaneho v krcme. ten, co radler v nudzi vymyslel sa musi v hrobe obracat (ked tam uz je). ked este nebol radler 0,0, tak som si robila zarty, ze to uz bude ryza pre pivovar, ked zacne vyrabat radler 0,0...a stalo sa. biznis ide a kila cukru a kyseliny citronovej sa tvaria ako seriozny pivny drink. chapem podnikatelsky zamer. sikovny. nechapem konzumentov...
moj tip na pivnu limonadu: cakanka, spalda...alebo nieco ine obilninové mi sedi k chmelu najviac 🙂
Dyna
lipa alebo čokoláda
malinová
...a čo takto skúsiť kávovú príchuť? Myslieť si, že pijete kávu a v skutočnosti to bude pivo... 😀 😀
melónové 🙂
Ananas
Jahoda 😋 mam aj otestovane so šťavou a bol super
MNA TIEZ NAPADLI Ribezle alebo melon takze nejaka konbinacia ribezla-mata, alebo melon-mata, a asi naj malina-baza mnam 😀
1. zihlava + citron + jacmenny slad
2. zihlava + medovka
3. rozmarín + šalvia + podbeľ
4. breza + šťaveľ
5. mrkva + medovka
Za mňa medovka a čučoriedka 👌👌👌
melon, vyšňa , jablko , lesne plody
sladke drievko - materina duska 🙂
Ceresnova prichut by bola uplne top, ani velmi sladke ani kysle ;)
Baza
brusnica 🙂
@matus_bazant pozerala som si teraz na internete letak z tesca a dobre som videla ze zlaty bazant radler bylinky??? 🙂 🙂 🙂 no ale pochybujem ze to este vecer najdeme, uz tam asi aj teraz ostali len tie ostatne prichute.. to neviete ze ked nieco taketo vymyslite tak treba toho poslat do obchodov vela?!!! 🙂
@petrarac Ahoj, my toho máme na sklade dosť - množstvá si objednáva obchodník... Z ktorého mesta si?
@matus_bazant zo senca.. asi si budem musiet urobit vecer bylinkovy caj a zmiesat ho s pivom.. 🙂 muz pije kazdy vecer pivo a mne ciste pivo nechuti tak si obcas nieco namiesam ale nie vzdy to dobre dopadne..dufam ze aspon bufety na jazerach si objednali bylinkovych viac..
@matus_bazant neuvažuje sa, žeby to nebola limitka ale normálny dlhodobý predaj? Lebo je fakt super
Med a citron
Jaho cucoriedka
Visna mata
- lesna zmes
- malina + mata
- melon
@iffushka Myslíš Bylinky? Zatiaľ je to nastavené ako limitovaná edícia a uvidíme, ako sa jej bude dariť...
@matus_bazant ktory navrh sa zatial vedeniu najviac pozdava na rok 2017? Je ich tu hodne aspon maju o robotu menej 😀

@matus_bazant este šípka by mohla byt zaujimava... 😵