SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
@beton Ahoj, hurbanovský pivovar nevyrába _iba_ malinovku. Okrem radlerov, varíme aj klasické pivo (a nie je ho máo) a cider... Takže z našej ponuky si vyberie hádam naozaj každý. Ak preferuješ horkejšiu, pivnejšiu chuť - vyskúšaj napr. Zlatý Bažant 73, ktorý je inšpirovaný varným listom z roku 1973. Skrátka pivo ako za starých čias... Sme podnikatelia a vyrábame to, o čo majú konzumenti záujem - myslíte si, že by sme vyrábali radler, keby ho nikto nepil?
@iffushka Ako som písal - pre tento rok je to limitovaná edícia...
@anka2103 Je ich tu neúrekom... Najprv to budem musieť všetko zobierať, potriediť a potom sa uvidí 🙂 Ale množstvo kreativity, ktorá je medzi vami je priam neuveriteľná! 🙂
@matus_bazant nie nadarmo sa vravi viac hlav viac rozumu 😀
ja chcem lipu- strom slovanov!!! ale kupila by som si aj hocijaky iny listnaty alebo ihlicnaty strom 🙂 alebo este hruska, slivka, ceresna!!!
melón 🙂 🙂 🙂 😉
pre Slovákov a zo Slovenska to je jednoduché - príchuť domácej slivovice zo slovenských sliviek, prípadne príchuť bieleho alebo červeného vína zo slovenského hrozna 🙂
@matus_bazant Asi už nič nové nevymyslím, vzhľadom na tých 13 popísaných strán 🙂, ale predsa skúsim:
Med a ďumbier
Brusnica so škoricou
Lipový kvet a černice
Rakytník s lesnou jahodou
Hruška s jarabinou
Jablko a fialka
Bazový kvet a malina
Broskyňa s kapucínkou
Čučoriedka s medovkou
Višňa s púpavou
Vanilka a slivka
@lorela Zaujímvaé sú niektoré 🙂 Ďakujem.
@matus_bazant Rado sa stalo. Tak nech chutí leto s Radlerom! 🙂
necitala som vsetko, ale co tak kava?
@matus_bazant tolko nametov pre leto 2017 🙂) som velmi zvedava co nam pripravite za mnamku 🙂 skoda, ze to nebude uz toto leto
Snad sa neopakujem, ale moje napady su:
karamel + hruska
morusa + rakytnik
oskorusa + skorica + cukor
cucoriedka
rakytnik + sipka
Nechtikove (nechtik lekarsky)
Kedže je máj lásky čas a s tym spojený májový bosk pod čerešnou tak čo tak prichuť ČEREŠŇA, prípadne ja v lete zbožňujem osviežiť sa super studenym vychladeným melónom takže aj prichuť MELÓN by ma určite oslovila na pultoch v obchode ako spotrebiteľa
Len pre zabavu, moj 3-rocny syn odkazuje, ze pivo s auto "fuj fuj" ( rozumej smetiarske auto)....Myslim, ze prichut mu je jedno.Smetiarske auto na obal..... Dakujeme
čerešne - jahoda - malina - 🙂
Malinove pivko ...take ake sme pili v amerike a vraj to je belgicke pivko
Ja by som navrhovala hruška a škorica, alebo limetka, mäta, čučoriedka
No pivo s citrusami uz pozname a co tak s bobuloviteho ovocia alebo hlavne nieco co tu este nebolo EXOTICKE-TROPICKE OVOCOCIE...Cucoriedka, malina, visna, ceresna,mango,melon,dyna,jahoda,egres,materina duska,lipovy kvet,medovka,jablko,hruska,slivka,marhula,broskyna,nektarinka,avokado,granatove jablko,lici,ananas,maracuja,karambola,hurmikaki,pitahaya,pomelo,granadila,papaja 🙂
čokoláda alebo údené koleno 😀
radler s cesnakovou prichutou...toto tu urcite nikto este nepisal 😀 😀
Ja by som dala prichut TRNKA s niecim sladkym, napr. s JAHODOU 🙂 MNAAM
Čo tak slivka - škorica?
Púpava je teraz IN a spolu so šípkou by mohol chutiť zaujímavo. 🙂
@novell11 Niečo už v Hurbanove vymyslíme 🙂 Inšpirácie máme od vás naozaj požehnane... 🙂
Mandarinka 🙂
@matus_bazant niektoré sú fakt už moc 😦 ja si stále stojím za osviežujúcim pomaranc-mata (baza?).. Za mňa osobne na leto skôr niečo osviežujúce, ako sladké..

@matus_bazant áno Bylinky