SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Hrozno s mätou 🙂 alebo potom ríbezľa osviežujúca 🙂
Radler energeťák, obohatený o vitamíny, niečo čo mamičky (a nielen mamičky) postaví na nohy po nočnej šichte, pred ďalšou celodenkou, keď sa cítia ako pokrčený papier 😀 taká vitamínová bomba bez kofeínu a chutiť to môže napr. po šumienke 🙂
Cierna ribezla alebo slivka😀
Ja by som si dala lesnu jahodu 🙂
...urcite by tam malo byt jablko
malina by bola super🙂
nová jedinečná príchuť ? jedine - čučoriedka + borievka /škorica !!! WAU konečne niečo tajomné 🙂
Najradsej by som si dala:
pomarančovo - zázvorovú 😵 ale kedze v zadani sa pise ze nesmie byt z mimo nasho podnebneho pasma tak:
čerešňa alebo slivka🙂
na prvy pohlad mozno zvlastne v kombinacii ako radler ale pila som uz take v zahranici, znacku si nepamatam, a napodiv to bolo vyborne a osviezujuce
Uhorka-mata
ja by som si dala určite čučoriedku
Prichut stavnateho cerveneho melona. Mnam, normalne si tu chut predstavujem, to by bolo osviezenie!
Ja som za čerešňu, višňu. Pila som už nejaké pivko s touto príchuťou a to bola mňamka 🙂
hruška jednoznačne, kombináciu - melón(červený)+banán mam tiež rada
melonova príchut 😀 už sa mi slinky zbiehaju...............malina-jahoda by bola tiež zaujímava...alebo všetky tri spolu a dobre vychladene 😎
co tak melon marhula alebo broskyna?
Ja si sem tam dam Koppanberg Cider a oni maju fantasticku skalu chuti....hrusky,jahody,lesne ovocie,baza s limetkou,jablko,visna.Najviac mi chuti visna a jahoda.
Mne napadlo hrozno.mňam:-)
Ja by som si dala taky radler buble gum...😀😀😀
Neviem či už bolo, ale za mňa jahoda s rebarborou. Keby orgován nebol jedovatý, tak aj ten by sa mi páčil🙂
Lipa s medom, prípadne aj citrónom alebo brusnicami. Slovenske a neokukane
Lichi,alebo lichi a limetka.,papay
Alebo egres
Pytala som sa manzela,ze by bolo dobre pivo z malin,egres,cucoriedky,ribezle.
To je jedno,ktore ovocie vyberiete kazde jedno co uz je od Vas v predaji je dobre,takze urcite aj to dalsie bude skvele.
Ja si myslim ze by bola fajn taka slivka s vanilkou alebo zazvor s medom
..materina dúška...
Limetka - zazvor - med 😀
Cucoriedka alebo rebarbora ;)
melon by mohol byt skvely
Jahoda a mata

no malo by to byť osviežujúce, teda ríbezle, malina a dula - podobna hruške, no oveľa voňavejšie ovocie 🙂 by bola pecka