icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
penelope10
5. máj 2016

no malo by to byť osviežujúce, teda ríbezle, malina a dula - podobna hruške, no oveľa voňavejšie ovocie 🙂 by bola pecka

nikusa31
5. máj 2016

Hrozno s mätou 🙂 alebo potom ríbezľa osviežujúca 🙂

yasnina
6. máj 2016

Radler energeťák, obohatený o vitamíny, niečo čo mamičky (a nielen mamičky) postaví na nohy po nočnej šichte, pred ďalšou celodenkou, keď sa cítia ako pokrčený papier 😀 taká vitamínová bomba bez kofeínu a chutiť to môže napr. po šumienke 🙂

labajka
6. máj 2016

Cierna ribezla alebo slivka😀

maminalalala
6. máj 2016

Ja by som si dala lesnu jahodu 🙂

venija
6. máj 2016

...urcite by tam malo byt jablko

kate777
6. máj 2016

malina by bola super🙂

skerinko
6. máj 2016

nová jedinečná príchuť ? jedine - čučoriedka + borievka /škorica !!! WAU konečne niečo tajomné 🙂

horana
6. máj 2016

Najradsej by som si dala:
pomarančovo - zázvorovú 😵 ale kedze v zadani sa pise ze nesmie byt z mimo nasho podnebneho pasma tak:

čerešňa alebo slivka🙂
na prvy pohlad mozno zvlastne v kombinacii ako radler ale pila som uz take v zahranici, znacku si nepamatam, a napodiv to bolo vyborne a osviezujuce

polacka
6. máj 2016

Uhorka-mata

monique82
6. máj 2016

ja by som si dala určite čučoriedku

blbovina
6. máj 2016

Prichut stavnateho cerveneho melona. Mnam, normalne si tu chut predstavujem, to by bolo osviezenie!

adaja1715
6. máj 2016

Ja som za čerešňu, višňu. Pila som už nejaké pivko s touto príchuťou a to bola mňamka 🙂

mama80
6. máj 2016

hruška jednoznačne, kombináciu - melón(červený)+banán mam tiež rada

ludka140281
6. máj 2016

melonova príchut 😀 už sa mi slinky zbiehaju...............malina-jahoda by bola tiež zaujímava...alebo všetky tri spolu a dobre vychladene 😎

lucijag
6. máj 2016

co tak melon marhula alebo broskyna?

cmulinko
6. máj 2016

Ja si sem tam dam Koppanberg Cider a oni maju fantasticku skalu chuti....hrusky,jahody,lesne ovocie,baza s limetkou,jablko,visna.Najviac mi chuti visna a jahoda.

dobromila1111
6. máj 2016

Mne napadlo hrozno.mňam:-)

andulienka431
6. máj 2016

Ja by som si dala taky radler buble gum...😀😀😀

hnnn
6. máj 2016

Neviem či už bolo, ale za mňa jahoda s rebarborou. Keby orgován nebol jedovatý, tak aj ten by sa mi páčil🙂

hnnn
6. máj 2016

Lipa s medom, prípadne aj citrónom alebo brusnicami. Slovenske a neokukane

kikundela
6. máj 2016

Lichi,alebo lichi a limetka.,papay
Alebo egres

radka168
6. máj 2016

Pytala som sa manzela,ze by bolo dobre pivo z malin,egres,cucoriedky,ribezle.
To je jedno,ktore ovocie vyberiete kazde jedno co uz je od Vas v predaji je dobre,takze urcite aj to dalsie bude skvele.

vanesanova
6. máj 2016

Ja si myslim ze by bola fajn taka slivka s vanilkou alebo zazvor s medom

suve99
6. máj 2016

..materina dúška...

mia265
6. máj 2016

Limetka - zazvor - med 😀

katulienqa1
6. máj 2016

Cucoriedka alebo rebarbora ;)