SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Radler energeťák, obohatený o vitamíny, niečo čo mamičky (a nielen mamičky) postaví na nohy po nočnej šichte, pred ďalšou celodenkou, keď sa cítia ako pokrčený papier 😀 taká vitamínová bomba bez kofeínu a chutiť to môže napr. po šumienke 🙂
nová jedinečná príchuť ? jedine - čučoriedka + borievka /škorica !!! WAU konečne niečo tajomné 🙂
Najradsej by som si dala:
pomarančovo - zázvorovú 😵 ale kedze v zadani sa pise ze nesmie byt z mimo nasho podnebneho pasma tak:
čerešňa alebo slivka🙂
na prvy pohlad mozno zvlastne v kombinacii ako radler ale pila som uz take v zahranici, znacku si nepamatam, a napodiv to bolo vyborne a osviezujuce
Prichut stavnateho cerveneho melona. Mnam, normalne si tu chut predstavujem, to by bolo osviezenie!
Ja som za čerešňu, višňu. Pila som už nejaké pivko s touto príchuťou a to bola mňamka 🙂
melonova príchut 😀 už sa mi slinky zbiehaju...............malina-jahoda by bola tiež zaujímava...alebo všetky tri spolu a dobre vychladene 😎
Ja si sem tam dam Koppanberg Cider a oni maju fantasticku skalu chuti....hrusky,jahody,lesne ovocie,baza s limetkou,jablko,visna.Najviac mi chuti visna a jahoda.
Neviem či už bolo, ale za mňa jahoda s rebarborou. Keby orgován nebol jedovatý, tak aj ten by sa mi páčil🙂
Pytala som sa manzela,ze by bolo dobre pivo z malin,egres,cucoriedky,ribezle.
To je jedno,ktore ovocie vyberiete kazde jedno co uz je od Vas v predaji je dobre,takze urcite aj to dalsie bude skvele.

no malo by to byť osviežujúce, teda ríbezle, malina a dula - podobna hruške, no oveľa voňavejšie ovocie 🙂 by bola pecka