SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Dobra by bola aj Acerola- mega davka vitaminu C 🙂
Milujem maliny,takze malinovyyy ... a este jedna otazka...nejake vacsie balenie nechystate? Napr. 1,5 l flasa? Pretoze ten pollitrovy sa tak strasne rychlo vypije 🙂
Jahodkovo-malinovy🙂) alebo litchi
My vymyslime a vy zakesujete 😂
Ceresna sladena steviou
Chcela by som nejaký "diétny", nízkokalorický - aby som si ho mohla dopriať častejšie - keďže držím diétu 🙂 ako príchuť by sa mi páčilo nejaké lesné ovocie 🙂
Ja milujem čučoriedky 😀 takže čučoriedkový
lesne ovocie, visnovy, ceresnovy, jablkovy 🙂
ja by som navrhla hroznovú príchuť , prípadne hruška
U nás sa radler pije každý deň. Potešilo by nás ak by ste skúsili ananás alebo mango alebo slivka 🙂 Takéto nemá nikto a ako príchuť môže byť vynikajúci.
egresova prichut by bola zaujimava
určite hrozno.... :-P
Melón, jahoda, kiwi 🙂
Hrozno -mata
Med citron zazvor
Jablko med
jablko hruska
lipa med citron
Čierna ríbezľa, hruška
ja by som uvitala jahoda-malina,jablko-slivka
Pekný večer 🙂 super, ešte sa stíham zapojiť 🙂 ja mám veľmi rada ovocie, určite by som skúsila novú ovocnú príchuť jablko-hruška 💕🍎🍏🍐
Slivka-skorica
tutifruti 😀
VIŠŇA - MäTA, MňAM 🙂
malina abo jahoda ...🙂
Pistácia by tiež mohla byť fajn 🙂 niečo iné a výborne
Rozmixujem banan, vyskusam a napisem 🙂 fakt by som uvitala multivitaminovu bombu, obcas si dam pivo alebo radlera namiesto tabletky na travenie.
Rýdzik, masliak & dubák. A pre pánov ešte príchuť údené koleno. A teraz normálna odpoveď: citrón, medovka a jahoda alebo kombinácia citrón a hruška. Samozrejme len s prírodnými sladidlami. Chceme byť štíhle a zdravé. 🙂
materina dúška, mäta, čučoriedka
jablko-skorica 🙂
marakuja 😲

Takže po náročnom konci minulého a náročnom začiatku tohto roku,kedy som si tri týždne po pôrode zase a opäť vyslúžila obličkovú koliku s naslednymi operáciami ma napadá perfektná kombinácia,ktorú odporúčajú aj lekári 😀
PIVO A BRUSNICE -dva v jednom.
Brusnicovy radler.