icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
monikagasparovicova
6. máj 2016

Maliny alebo maliny-mäta 🙂
Slnko voda a táto variácia vychladená mňam

arvajova1
7. máj 2016

prichut mochito (mata, citron, trstinovy cukor) pripomina mi to letnu dovolenku

mariahe
7. máj 2016

Biela čokoláda 🙂

babika0
7. máj 2016

S mandlovou príchuťou 🙂

babika0
7. máj 2016

pre chlapov s prichutou klobasky :D

emita
7. máj 2016

Milujem bazovy sirup. Bazovým radlerom by som nepohrdla. Mňam, ten by bol dobrýýý!

tinus0620
7. máj 2016

Broskyňa a Maracuja 🙂

babika0
7. máj 2016

este ma napadlo so zihlavovou prichutou 🙂

cilkajanka
7. máj 2016

odporúčam egreš - moruša! 🙂

luma1
7. máj 2016

Čierna ribezla mnaaam ten by nebol ani taký sladký a dalo by sa viac z neho vypiť síce to asi neni taký dobrý nápad to by som ho potom aj ranajkovala haha

31ma
7. máj 2016

Ani cisto mäta prichut by nebola zla mnaaaam

31ma
7. máj 2016

Pripadne biele rybezle s egresami...alebo banan...take letne osviezenie

tinus0620
7. máj 2016

Broskyňa a Hruška 🙂

xevulax
7. máj 2016

Hmmm pre mna by bola zaujimava kombinacia sladkeho drievka a maty, z ovocia kombinacia jahoda a limetka, tazko nieco napisat isto sa tu bude vela toho opakovat. Najradsej mam klasika citronovy a aj bazovy chuti super

zane
7. máj 2016

Ja by som si určite dala mätovo-broskyňovu príchuť. 😀

selvadgia
7. máj 2016

mäta limetka

martina374
7. máj 2016

Ja by som navrhla príchuť skorocelu 🙂

janettan
7. máj 2016

výnimočná by bola príchuť " javor", pretože najmä počas chladných dní milujem nápoj horúci javor a jeho chuť je skutočne výborná

roberta6
7. máj 2016

Ja by som dala morušu čiernu, je to ovocie môjho mládí 😉

tinus0620
7. máj 2016

Zázvor a Med 🙂

tinus0620
7. máj 2016

Citrón a Chili 🙂

lydus2015
7. máj 2016

my máme niekoľko typov - pomarančový, zázvorový, jablkový, hroznový... ale nie všetky 4 do dokopy 🙂

margieamatusko
7. máj 2016

jahoda s matou

mirka907
7. máj 2016

za mna egres v kombinacii s visnou....normalne si tu chut predstavujem a hned by som to skusila

monikagasparovicova
7. máj 2016

príchuť broskyne

papulienka777
7. máj 2016

Lesné jahody.

orchidea123
8. máj 2016

Ja mám najradšej citrónové tomu neodolám a dám si aj grep ....s čo tak na svieže horúce dni limetka a lesné ovocie ....

bobovalenka
8. máj 2016

Ja by som cez leto cuckala napr. Uhorkovo-mätový radler,to by bolo niečo proti smädu!Tiež by nebola najhoršia mandarínková príchuť alebo možno ananás-kokos 😉

nada789
8. máj 2016

Urobte pivo pre macky alebo psy.....