SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
prichut mochito (mata, citron, trstinovy cukor) pripomina mi to letnu dovolenku
Biela čokoláda 🙂
S mandlovou príchuťou 🙂
pre chlapov s prichutou klobasky :D
Milujem bazovy sirup. Bazovým radlerom by som nepohrdla. Mňam, ten by bol dobrýýý!
Broskyňa a Maracuja 🙂
este ma napadlo so zihlavovou prichutou 🙂
odporúčam egreš - moruša! 🙂
Čierna ribezla mnaaam ten by nebol ani taký sladký a dalo by sa viac z neho vypiť síce to asi neni taký dobrý nápad to by som ho potom aj ranajkovala haha
Ani cisto mäta prichut by nebola zla mnaaaam
Broskyňa a Hruška 🙂
Hmmm pre mna by bola zaujimava kombinacia sladkeho drievka a maty, z ovocia kombinacia jahoda a limetka, tazko nieco napisat isto sa tu bude vela toho opakovat. Najradsej mam klasika citronovy a aj bazovy chuti super
Ja by som si určite dala mätovo-broskyňovu príchuť. 😀
mäta limetka
Ja by som navrhla príchuť skorocelu 🙂
výnimočná by bola príchuť " javor", pretože najmä počas chladných dní milujem nápoj horúci javor a jeho chuť je skutočne výborná
Ja by som dala morušu čiernu, je to ovocie môjho mládí 😉
Zázvor a Med 🙂
Citrón a Chili 🙂
my máme niekoľko typov - pomarančový, zázvorový, jablkový, hroznový... ale nie všetky 4 do dokopy 🙂
jahoda s matou
za mna egres v kombinacii s visnou....normalne si tu chut predstavujem a hned by som to skusila
príchuť broskyne
Lesné jahody.
Ja mám najradšej citrónové tomu neodolám a dám si aj grep ....s čo tak na svieže horúce dni limetka a lesné ovocie ....
Ja by som cez leto cuckala napr. Uhorkovo-mätový radler,to by bolo niečo proti smädu!Tiež by nebola najhoršia mandarínková príchuť alebo možno ananás-kokos 😉
Urobte pivo pre macky alebo psy.....

Maliny alebo maliny-mäta 🙂
Slnko voda a táto variácia vychladená mňam