SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Za mna karambola kiwano papya maracuja pytahya 🙂
Vinicky a maliny 🙂
Nieco z viac príchutí, niečo ako Multi vitamín 🙂
Ja by som skúsila biele ríbezle.... nie sú sladké, na Slovensku rastú a myslím, že by to bol faj mix.... 🙂
@zachrannazdravotnasluzba myslím, že táto príchuť spĺňa podmienku, že by bola 100% Slovenská 🙂 Všetko bežne rastie v našich záhradkách 😀
@tenerifka Sto ľudí, sto chutí... 🙂
@trudy1717 to som nevedel 🙂 každý deň sa niečo nové naučím 🙂
Ceresna s matou 😀 (robila som dzem je super, urcite aj pivo by bolo skvele)
Za nás by to bola drienka,
nech sa po nej dobre driemka,
ešte by som k nej pridala trošku mäty,
so záhradky našej tety 🙂.
Ja si pamatám, že moj dedo a potom tatino pre xxx rokmi, ked si kúpili pivo, tak si doňho nalievali sirup. Takže tam niekde sa asi začala era radleru. Dedo si dával ... v tom čase bol taký sirup s príchuťou čaju, a neskôr obaja nalievali do piva malinový sirup. Asi 4 roky si doma sama vyrábam jahodový sirup, ktorý si tatino obľúbil a hlavne do piva .Je to fantastické Takže by som dala určite jahodovú príchuť, aby mi ostalo doma viac jahodového sirupu.
Ide leto, tak také osviežujúce príchute melón, ananás - kokos 🙂 Tak tieto príchute a hlavne s kokosom by som určite nikdy neobišla, aby som si ich nekúpila 🙂
Za nás by to bola drienka,
nech sa po nej dobre driemka,
ešte by som k nej pridala trošku mäty,
zo záhradky našej tety 🙂
A teraz už aj bez pravopisnej chybičky 😉
Ja som si prave predstavila medveda ako si pochutnava na cerniciach a zapija ich pivkom 😄. Tak polotmavy cernicovy radler by som aj ja vyskusala.
Jahoda a melón 🍓🍉 s bylinkou nejakou, napr. mäta 😋
Mango a zázvor by nemuselo byť zlé 🙂
Jednoznacne malinovy🙂
limetka 🙂
prípadne limetka s mätou, alebo medovkou 🙂
S prichutou lesnych plodov, sipok alebo taky gastanovy ; D
este ma napadli lesne jahodyyy!!!! Ale musela by to byt naozaj chut lesnych jahod 😀
za mňa určite jahody 🙂 tie zbožňujeme doma všetci. môžte pridať prípadne k nim aj medovku.
alebo černicové ojojoj
černice alebo maliny 🙂 to by bola mňamka 🙂
čerešňové 🙂
jahoda, rebarbora alebo čerešňa, mňam 🙂
alebo ešte z tradičných - dula 🙂
Asi mix lesného ovocia. Alebo biele ci cervene ríbezle, cernice,čučoriedky. Určite nejaké bobulove ovocie. V kombinácii s nejakou bylinkou. Pre mňa s medovkou, lipou, keďže s mätou mi radler nechutí (viem,som asi jediná 😁😁😁).
Tradicne slovenske ovocicko co tak slivka,hruska a marhula,,,,,
Ja by som si dala zlaty bazant lesne ovocie alebo zahradnu zmes a mozno aj z chrenom by bolo fajn 😀
Kokos a koriander 👍 Dovolenka v plechovke

Zaujimava chut by bola pitahaya a brusnica