icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
asha300
4. máj 2016

Zaujimava chut by bola pitahaya a brusnica

Za mna karambola kiwano papya maracuja pytahya 🙂

kikundela
4. máj 2016

Vinicky a maliny 🙂

magdalena459
4. máj 2016

Nieco z viac príchutí, niečo ako Multi vitamín 🙂

anka2015
4. máj 2016

Ja by som skúsila biele ríbezle.... nie sú sladké, na Slovensku rastú a myslím, že by to bol faj mix.... 🙂

anka2015
4. máj 2016

@zachrannazdravotnasluzba myslím, že táto príchuť spĺňa podmienku, že by bola 100% Slovenská 🙂 Všetko bežne rastie v našich záhradkách 😀

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@tenerifka Sto ľudí, sto chutí... 🙂

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@trudy1717 to som nevedel 🙂 každý deň sa niečo nové naučím 🙂

erikakosice
4. máj 2016

Ceresna s matou 😀 (robila som dzem je super, urcite aj pivo by bolo skvele)

curcuma
4. máj 2016

Za nás by to bola drienka,
nech sa po nej dobre driemka,
ešte by som k nej pridala trošku mäty,
so záhradky našej tety 🙂.

slavka128
4. máj 2016

Ja si pamatám, že moj dedo a potom tatino pre xxx rokmi, ked si kúpili pivo, tak si doňho nalievali sirup. Takže tam niekde sa asi začala era radleru. Dedo si dával ... v tom čase bol taký sirup s príchuťou čaju, a neskôr obaja nalievali do piva malinový sirup. Asi 4 roky si doma sama vyrábam jahodový sirup, ktorý si tatino obľúbil a hlavne do piva .Je to fantastické Takže by som dala určite jahodovú príchuť, aby mi ostalo doma viac jahodového sirupu.

anka772
4. máj 2016

Ide leto, tak také osviežujúce príchute melón, ananás - kokos 🙂 Tak tieto príchute a hlavne s kokosom by som určite nikdy neobišla, aby som si ich nekúpila 🙂

curcuma
4. máj 2016

Za nás by to bola drienka,
nech sa po nej dobre driemka,
ešte by som k nej pridala trošku mäty,
zo záhradky našej tety 🙂

A teraz už aj bez pravopisnej chybičky 😉

mooonushka
4. máj 2016

Ja som si prave predstavila medveda ako si pochutnava na cerniciach a zapija ich pivkom 😄. Tak polotmavy cernicovy radler by som aj ja vyskusala.

elza_
4. máj 2016

Jahoda a melón 🍓🍉 s bylinkou nejakou, napr. mäta 😋

slavaf
4. máj 2016

Mango a zázvor by nemuselo byť zlé 🙂

inka04
4. máj 2016

Jednoznacne malinovy🙂

marecek1
4. máj 2016

limetka 🙂
prípadne limetka s mätou, alebo medovkou 🙂

xmilix
4. máj 2016

S prichutou lesnych plodov, sipok alebo taky gastanovy ; D

tmonika
4. máj 2016

este ma napadli lesne jahodyyy!!!! Ale musela by to byt naozaj chut lesnych jahod 😀

maryon1
4. máj 2016

za mňa určite jahody 🙂 tie zbožňujeme doma všetci. môžte pridať prípadne k nim aj medovku.

tmonika
4. máj 2016

alebo černicové ojojoj

anicka86
4. máj 2016

černice alebo maliny 🙂 to by bola mňamka 🙂

cailinevelyn
4. máj 2016

čerešňové 🙂

vrtulnik
4. máj 2016

jahoda, rebarbora alebo čerešňa, mňam 🙂

cailinevelyn
4. máj 2016

alebo ešte z tradičných - dula 🙂

blondiee83
4. máj 2016

Asi mix lesného ovocia. Alebo biele ci cervene ríbezle, cernice,čučoriedky. Určite nejaké bobulove ovocie. V kombinácii s nejakou bylinkou. Pre mňa s medovkou, lipou, keďže s mätou mi radler nechutí (viem,som asi jediná 😁😁😁).

veronica147
4. máj 2016

Tradicne slovenske ovocicko co tak slivka,hruska a marhula,,,,,

chorucka
4. máj 2016

Ja by som si dala zlaty bazant lesne ovocie alebo zahradnu zmes a mozno aj z chrenom by bolo fajn 😀

lenkaplienka
4. máj 2016

Kokos a koriander 👍 Dovolenka v plechovke