icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
kajca84
4. máj 2016

s aloe vera

mimusha4
4. máj 2016

Ananas,maracuja,mango 😀

mimusha4
4. máj 2016

Hups,tak nie 😀 co tak malina a jablko? Svieza chut 🙂

greeny
4. máj 2016

limetka

kikundela
4. máj 2016

Hrozno hruska

onmaria
4. máj 2016

ej, ale teraz mi este jedna zaujimava prichut napadla - a to, mentolova - takze novy radler mentolovy by bol v lete riadna pecka

monullienka1
4. máj 2016

Jahoda s matou

onmaria
4. máj 2016

alebo do pätice mojich tipov - novy radler s prichutou sladkeho drievka

petronelaura
4. máj 2016

Ja som za chut lesna zmes , velmi som spokojna s prichutou citron a aj nova cierne ribezle.....klobuk dolu👍

iffushka
4. máj 2016

Jablko, hruška a pomelo v jednom

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@mimusha4 😀 😀 Náročky? 😀 😀 Hehehehe 🙂

bibyke
4. máj 2016

Ja by som si celkom pochutnala na ananás&kokos ,mňam😊

noelik2
4. máj 2016

Doufam, ze jsem prvni, ja bych dala Mojito😘😘😘

bibyke
4. máj 2016

Aha sorry teraz čítam, že žiaden ananás😂😂😂 Tak teda neviem,žeby višňa?

stesil
4. máj 2016

Mňa ešte napadlo keď robíte prieskum na koniku čo tak si dať Mamaradlera s kvapkou mieka 🙂😂😂😂
Taktiež domáca produkcia😉

mimusha4
4. máj 2016

@matus_bazant ee. Som to nedocitala do konca 😀 ale keby to nebolo z cisto slovenskeho ovocia,na tom by som si pochutila 😀
Este ma napada cierna ribezla a cernica. To by si aj muz urcite dal 😀

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@bibyke 😀 😀

slavka128
4. máj 2016

Ja som už síce písala / dala som jahodu/ ale teraz citam p o r i a d n e , že to musí byť kreatívne a slovenské takže kreatívne by bolo dať radler 0,0 s príchuťou rumu.. NAJ si mladež v lete vypije....

ziwka
4. máj 2016

No dobre ked slovenske ja milujem dule. Su kyselkave a osviezujuce

janettan
4. máj 2016

s príchuťou kombinácie lesného ovocia - lesnej jahody, čučoriedky, maliny a černice a potom kombinácia záhradného ovocia červená ríbezľa, fialové hrozno a višňa 🙂

veronikammm
4. máj 2016

melón a mäta

domin85
4. máj 2016

tak ja mam hned dva navrhy:
1. SLIVKA. milujem slivkove vino tak preco nie aj slivkove pivo? 😉
2. BRUSNICE. a toto mam odskusane, ked si v lete davam do piva mrazene brusnice- poviem vam, ta chut a hlavne aroma stoja za to 😉

mas48
4. máj 2016

ja osobne by som uvítala tmavé nealko ochutené brusnicou, ale či taká kombinácia je vôbec možná, neviem, to už posúďte vy 🙂

linza
4. máj 2016

Marhuľa s medovkou 🙂

bianca512
4. máj 2016

Mandarinka, pomaranč by bolo super 😉

petulda333
4. máj 2016

Granatove jablko alebo lici

vonava007
4. máj 2016

@matus_bazant musí byť len ovocna príchuť? Určite by som privítala aj radler s medom a medovkou napríklad. Alebo keď už ovocný,tak s ribezlou, to je také slovenské.....ribezlove brigády ficia stále🙂

petulda333
4. máj 2016

Ked nase ovocie tak malina alebo morusa biela

mamkamamutik
4. máj 2016

Malino-cernica v spojeni s medovkou alebo salviou
Mata a cokolada
Prichut whisky
Alebo prichut tequila s limetkou ☺

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@vonava007 A už si skúšala náš Radler 0,0% s príchuťou levanduľa - čierna ríbezľa? 🙂