icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
ariannazara
4. máj 2016

Rebarbora a egreš 😉 to by bola bombaaaa

7danka7
4. máj 2016

@slunce3 dik 🙂

anjelicek26
4. máj 2016

Rebarbora+jahody+limetka musi byt super... mne je jedno, ze je to "presladena limonada", ked mam chut, tak si ju proste dam... v nemecku radler je chutovo stale prilis pivo, nechuti mi to, chuti mi len slovensky a aj si ho sem "importujem" 😀 😀

catherinah
4. máj 2016

Malinový s mätou

matyuska
4. máj 2016

Co tak cernica, alebo cernica s ribezlou...a uplne ideal lesne plody( s troskou medu?)

onmaria
4. máj 2016

mne hned pri polozeni otazky "aku novu prichut?" napadla prichut ceresna/visna, alebo egres/hrozno.. moj muz by zase rad vyskusal prichut "kofolovu" ako on hovori 🙂

karolin2
4. máj 2016

Je veľa možností a výber je obrovský, avšak dôraz by som kládla na to, aby pivo zostalo osviežujúce, a aj malo tú svoju vlastnú chuť, volila by som skôr citrusové plody a ovocie kyslejšie. A čo tak rebarbora poprípadne k tomu ešte jahody ...... som čítala, že obsahuje nadpriemer vápnika a podľa mágie sa rebarbora považuje za rastlinu lásky ....

dankaa78
4. máj 2016

melón- limetka
jahoda-materina dúška
melón-grep 🙂

kikimon
4. máj 2016

Za mňa by bol určite fajn pomaranč + mata, svieži, dobre vychladený 😊 jednoduchá, neprehnana kombinacia

mamina_25
4. máj 2016

Ako pisu baby,egres hrozno moze byt super,alebo s prichutou medu 😉

ziwka
4. máj 2016

mi napadlo čo tak ružové a teraz nemyslím iba farbou 🙂 alebo chilli s niečím sladkým

pekkka
4. máj 2016

@tenerifka suhlasim, že tie aromy by tam byť nemuseli, keď už je tam prirodna šťava

pekkka
4. máj 2016

@7danka7 v milk agro

miroslavan
4. máj 2016

Ja lubim miesat nealko pivko aj s tonicom 🙂 Bol by Radler-tonick 😉

kurucka93
4. máj 2016

My by sme sa velmi potesili prijemnej chuti JAhoda - Rebarbora! U nas treba vyuzit lahkej dostupnosti a vybornej chuti. 🙂

aadulik2110
4. máj 2016

U konkurencie milujem kombinaciu malina s limetkou.
Zlaty bazant radler by pre mna mohol byt: cierne ribezle s matou, melon a medovka alebo cernica s hruskou.

bubloska135
4. máj 2016

melonova 🙂

20mamina7
4. máj 2016

Jahoda- vanilka alebo granatove jablko, mozno marhuľa alebo broskyňa 🙂

kuriatko84
4. máj 2016

a čo tak slivka? milujem slivky a slivkovy radler by som s radostou privitala 😉 teraz je môj top grapefruit 🙂

mija51
4. máj 2016

marhuľa, egreš

trudy1717
4. máj 2016

@matus_bazant josta je krizenec ciernej ribezle a egresa. Je to take kyselkave bobulivite ovocie . Velmi zdrave 😊

irenaliza
4. máj 2016

Radler novú príchuť chystá,rýchlo mozgové závity prichystajte
a super príchuť vymysleite,aby nielen brušku ale najmä duši lahodila.
Ak by som ja mohla tak by som skúsila RADLER O,00% s hruškou pripraviť skúsila
a ešte by som poprosila možno RADLER s egrešom vyskšať.
Možno by to bola super príchuť, neviem, nechávam to na zvážení odborníkov v Hurbanove,Zlatom Bažante.
Ale potešila by som sa, keby sa im príchute trošku páčili a možno o nich porozmýšľali
a pre nás ako všetko ostatné s láskou uvarili.
teším sa na nové príchute RADLER 0,00%. Krásny deň.

gabikam23
4. máj 2016

Mojito 😀

minulin
4. máj 2016

Slaný karamel 🙂

majula
4. máj 2016

Piňacolada (kokos+ananás) mňaaaam 🙂

lulita
4. máj 2016

Jahody a mata ;)

s1m.one
4. máj 2016

Nieje to sice ovocie, ale co tak pupava? Resp nejaka kombinacia, josta-pupava 🙂

lemasa
4. máj 2016

Mne by rozhodne chutil malinový 🙂 To by bola podľa mňa mňamka 😀

matus_bazant
autor
4. máj 2016

@mabliss Nemusí to byť nutne niečo, čo rastie na Slovensku 🙂 Ale niečo, čo tu má tradíciu 🙂

arvajova1
4. máj 2016

podla mna jahoda-visna, alebo hruska-medovka, alebo hruska-jablko