SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
zboznujem slivky, takze za mna slivkova alebo granatove jablko.... nieco co bude cervene
@matus_bazant praveze ho u nás nemajú......snáď do hokeja príde🙂 ale klasika červené ríbezle je iné kafe🙂🙂🙂
Malinovym pivom by som teda nepohrdla 🙂
morusa, alebo drevene jahody
@matus_bazant jablko - slivka - skorica , ak sa zda byt prichut fadna, tak treba vyskusat ochutnat jablkove pite do ktoreho k jablkam so skoricou pridas slivky , je to taky vybuch jemnych chuti v ustach - ze nebicko v papulke, u nas je bitka po "vode" co vznike po tejto zmesi - ked odkvapkavaju jablcka so slivkami so skoricou .... a vsetko slovenske ovocie 🙂
A este ma napadla mandarinka...alebo mandarinka s jahodami, alebo malinami..zaujemave by bol aj manarinka s egresom ...alebo s bylinkami( materina duska, lipa alebo baza).Ked uz je pomelo, citron aj grep...Na tu mandarinku sa neako zabudlo...Teda ja som nevidela..
@katarinka26 slivka skorica absolutny suhlas 😉 jablko moze a nemusi byt do toho ale ta slivka so skoricou znie famozne 😉
@domin85 dakujem, vyskusaj do jablkoveho pite so skoricou supnut slivky a uvidis ze tak obycajneho kolacika ostane nieco mnaaaaaaaaam 🙂 osviezujuce 🙂
ribezle, cernice, lesne jahody, zemolez, rakytnik, brusnice alebo mix lesného ovocia 🙂 ak typicke slovenske tak cucoriedky🙂
mna zas napadlo zazvor citron med a mäta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja by som dala jablko malina alebo hruska mäta ci cervena ribezla .. Mnam mnam
@matus_bazant túú rebarboru som vymyslela ja 🙂 prvá 🙂
@matus_bazant tradícia...rozmýšľam jablko-brusnica, popr.brusnica-zázvor alebo jablkový Radler s príchuťou zázvoru 🙂
ananás
@matus_bazant za mňa šípka alebo drienka 🙂
A ten co napise prichut, ktora sa bude vyrabat dostane aj percenta z predaja? 😁 necitam diskusiu, tak sorry ak sa opalujem..
Opakujem samozrejme som myslela 😁
Tak uplne strelim, aj tak nevyhram ako vzdy a priznavam, ze pijem len mineralku a vodu a Radler nepijem a ani velmi nepoznam, diskusiu necitam - zazvor
cerstve zazvorove limonady su mimoriadne popularne, zazvor by mohol ist dobre na odbyt podla mna, sama ho zboznujem. ved aj v anglicku je ginger ale - zazvorove pivo. este druha alternativa hrozno
Ja by som si dala chladený radler s príchuťou "čučoriedka, jablko", alebo "makový" radler. A čo takto s príchuťou, alebo s vôňou čokolády, či vlašských orechov? 😀 😎 😉
Teraz letí aj kokos, tak aj kokosová príchuť s citrónom by bola mňam!
Najlepšie je levanduľa a čierna ribezla a to už máte ale napr. Čo tak púpava, pivo B vitamíny, púpava C vitamín. Niečo dobré aj zdravé 🙂
A co tak nieco fajnove bylinkove , zaroven osviezujuco-upokojujuce co privita hadam kazdy stresak v dnesnej dobe ? 😀 Tak za mna upokojujuca medovka- s osviezujucou matou a ked uz tam musi byt aj ovocie, kludne tam dajte jablko alebo hrusku 😉
No tak ja som zavislak na sladkom tak mne hned napadla prichut pernika- take to prave pernikove korenie, pripadne so slivkou, joj, to by som si hned dala. A kedze by slo o Radler 0,0% tak by som si ho mohla dopriat aj teraz ked mam doma 2 tyzdnovu babulku. No som si riadne chute narobila, hned ako sa odcucne idem na "lov", len to predsavzatie o zhadzovani tehotenskych kil bude zas v keli 😀 Mnam.
jahoda alebo čerešňa 🙂
hmmm tak ja by som si dala kombinaciu KOKOS-ANANAS chutilo by to ako pinakolada mnaaaaaaam 😝

@matus_bazant uplne suhlasim s tym, ze chut by mala korespondovat s nasou krajinou, teda aj chut piva by nemala mat exoticku. Ja osobne som za prichut rebarbory, jablka, hrusky, brusnice, maliny.