icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
novell11
4. máj 2016

@matus_bazant uplne suhlasim s tym, ze chut by mala korespondovat s nasou krajinou, teda aj chut piva by nemala mat exoticku. Ja osobne som za prichut rebarbory, jablka, hrusky, brusnice, maliny.

lucik194
4. máj 2016

zboznujem slivky, takze za mna slivkova alebo granatove jablko.... nieco co bude cervene

vonava007
4. máj 2016

@matus_bazant praveze ho u nás nemajú......snáď do hokeja príde🙂 ale klasika červené ríbezle je iné kafe🙂🙂🙂

lubka_luli
4. máj 2016

Malinovym pivom by som teda nepohrdla 🙂

novell11
4. máj 2016

morusa, alebo drevene jahody

pekkka
4. máj 2016

@domin85 dakujem za inspiraciu, davam doma zmrazovat melon, metu aj jahody do formiciek od ladu a potom do napojov ... vyskusam aj brusnice 🙂

katarinka26
4. máj 2016

@matus_bazant jablko - slivka - skorica , ak sa zda byt prichut fadna, tak treba vyskusat ochutnat jablkove pite do ktoreho k jablkam so skoricou pridas slivky , je to taky vybuch jemnych chuti v ustach - ze nebicko v papulke, u nas je bitka po "vode" co vznike po tejto zmesi - ked odkvapkavaju jablcka so slivkami so skoricou .... a vsetko slovenske ovocie 🙂

matyuska
4. máj 2016

A este ma napadla mandarinka...alebo mandarinka s jahodami, alebo malinami..zaujemave by bol aj manarinka s egresom ...alebo s bylinkami( materina duska, lipa alebo baza).Ked uz je pomelo, citron aj grep...Na tu mandarinku sa neako zabudlo...Teda ja som nevidela..

domin85
4. máj 2016

@katarinka26 slivka skorica absolutny suhlas 😉 jablko moze a nemusi byt do toho ale ta slivka so skoricou znie famozne 😉

katarinka26
4. máj 2016

@domin85 dakujem, vyskusaj do jablkoveho pite so skoricou supnut slivky a uvidis ze tak obycajneho kolacika ostane nieco mnaaaaaaaaam 🙂 osviezujuce 🙂

buckeye
4. máj 2016

ribezle, cernice, lesne jahody, zemolez, rakytnik, brusnice alebo mix lesného ovocia 🙂 ak typicke slovenske tak cucoriedky🙂

lucinka10011
4. máj 2016

mna zas napadlo zazvor citron med a mäta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

leho29
4. máj 2016

Ja by som dala jablko malina alebo hruska mäta ci cervena ribezla .. Mnam mnam

babika999
4. máj 2016

@matus_bazant túú rebarboru som vymyslela ja 🙂 prvá 🙂

dankaa78
4. máj 2016

@matus_bazant tradícia...rozmýšľam jablko-brusnica, popr.brusnica-zázvor alebo jablkový Radler s príchuťou zázvoru 🙂

anny1984
4. máj 2016

ananás

lenocka80
4. máj 2016

@matus_bazant za mňa šípka alebo drienka 🙂

jana_eyre
4. máj 2016

A ten co napise prichut, ktora sa bude vyrabat dostane aj percenta z predaja? 😁 necitam diskusiu, tak sorry ak sa opalujem..

jana_eyre
4. máj 2016

Opakujem samozrejme som myslela 😁

mircalla
4. máj 2016

Tak uplne strelim, aj tak nevyhram ako vzdy a priznavam, ze pijem len mineralku a vodu a Radler nepijem a ani velmi nepoznam, diskusiu necitam - zazvor

womankc
4. máj 2016

@lenocka80 nóoo drienka by bola bomba príchuť.....

mircalla
4. máj 2016

cerstve zazvorove limonady su mimoriadne popularne, zazvor by mohol ist dobre na odbyt podla mna, sama ho zboznujem. ved aj v anglicku je ginger ale - zazvorove pivo. este druha alternativa hrozno

martinkaha
4. máj 2016

Ja by som si dala chladený radler s príchuťou "čučoriedka, jablko", alebo "makový" radler. A čo takto s príchuťou, alebo s vôňou čokolády, či vlašských orechov? 😀 😎 😉

martinkaha
4. máj 2016

Teraz letí aj kokos, tak aj kokosová príchuť s citrónom by bola mňam!

mami5
4. máj 2016

Najlepšie je levanduľa a čierna ribezla a to už máte ale napr. Čo tak púpava, pivo B vitamíny, púpava C vitamín. Niečo dobré aj zdravé 🙂

iwesska
4. máj 2016

A co tak nieco fajnove bylinkove , zaroven osviezujuco-upokojujuce co privita hadam kazdy stresak v dnesnej dobe ? 😀 Tak za mna upokojujuca medovka- s osviezujucou matou a ked uz tam musi byt aj ovocie, kludne tam dajte jablko alebo hrusku 😉

maminecka2
4. máj 2016

No tak ja som zavislak na sladkom tak mne hned napadla prichut pernika- take to prave pernikove korenie, pripadne so slivkou, joj, to by som si hned dala. A kedze by slo o Radler 0,0% tak by som si ho mohla dopriat aj teraz ked mam doma 2 tyzdnovu babulku. No som si riadne chute narobila, hned ako sa odcucne idem na "lov", len to predsavzatie o zhadzovani tehotenskych kil bude zas v keli 😀 Mnam.

domi4nika
4. máj 2016

jahoda alebo čerešňa 🙂

martina888
4. máj 2016

hmmm tak ja by som si dala kombinaciu KOKOS-ANANAS chutilo by to ako pinakolada mnaaaaaaam 😝

31ma
4. máj 2016

U mna je top mäta, jahoda zelaaam pekny dnik este 🙂 🙂 🙂